Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni ps3 ve televizyon

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Loli-pop said:
ewt bende ps3 almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum olacak...
1. aldıgıma deger mi ?
2. alırsam hangi modelini almalıyım ?
3. ps3 ü alırsam ona göre hangi plazma yada lcd tv almam gerekiyor ?
4. ikisinin minimum fiyatı nedir ?

şimdiden teşekkür ediyorum...

Oyun problemi yaşamam, bi oyuna 180 lira veririm ya da yurtdışında bizim kanka var ona getirtirim diyorsan mük kemmel bi çözüm olur.

PS3 ün çok modeli yok zaten, 40, 60, 80 lik modelleri var ki aralarındaki farkı tam hatırlayamadığımdan bişi diyemicem

HD ready ya da Full HD bir LCD TV alman gerekiyor tam verim için. Marka model vermem doğru olmicak tam incelemeden ama araştırabiliriz internetten

PS3 fiyatı 1000 lira, LCD TV kaliteye göre değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 ü yazıcıoğlundan sordum 700 lira dediler ama garantisiz üstelik 80 gbyt...
öle mi almam gerkiyo yokssa garantili mi almam gerekiyo...
zaten iki haftada bi oyun alabilirim oyun problemi çekecegimi zannetmiorum..bi tek tv için problem acaba 1500 ytl ye maximum tv bulabilir miyim ikisi 2500 ytl ye gelir çnkü...
birde ps3 ü pal mi ntsc mi almam gerekli...
Sosyal ağlarda paylaş

2 bin lira civarina guzel sony televizyonlari var (aviva miydi neydi, gayet guzel tvler) veya ayni fiyatta LG, Panasonic vs. tvleri alman da mumkundur.

PS3 alacaksan kanimca 40gbliklardan al, hddiskini kendin daha sonra arttirirsin cok lazimsa. PS3'un tek sorunu da oyunlarinin asiri pahali olmasi bu asamada.

Ben sahsen basa cikamayacagimi farkedip xbox aldim, oyun yonunden sikinti cekmiyorum, alternatif olarak tavsiye edebilirim, ama yok illa ps3 severim, icime o siner diyorsan da, oyun fiyatlarini goz onunde bulundurarak satin al.

Ben garantili mal kullanmiyorum uzun zamandir, pek bi sikinti yasamadim, ama sans isi tabi bunlar. 40 GB lik ps3 yeterli olacaktir kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

Loli-pop said:
1. aldıgıma deger mi ?

1-Öncelikle Kesinlikle değer en yeni oyunlar 99 ytl,Eski oyunları 49 a kadar bulabilirsin.Takas yapan tonlarca yer var 20 milyon.Her oyuna 180 ytl yi ancak ... yapar:D
2-60 gb baya kullanışlı Her gün yeni demolar flm düşüyor ps sotere a 20gb yetmeyebilir.
3 ve 4- Valla ben bilg monitörü kullanıyorum BenQ FP94VW istersen bir bak hd ready flm fln
Sosyal ağlarda paylaş

Loli-pop said:
1. aldıgıma deger mi ?

1. Aldığına değer; neden değer hemen açıklayım. Bildiğin gibi Playstation 3 sadece bir konsol değil aynı zamanda bir multimedia noktasıdır. Yani ilk akla gelen özelliklerden görüntülü chat, internet erişimi, digital fotoğraf gösterimi, digital ses ve video gösterimi oldukça çekici. Ama bence albenisi detaylarında ki; Blu-Ray formatının desteği, işlemcinin hızı vs. vs. sıralamayacağım ama dediğim gibi detaylara bakacak olursak sadece bir konsola değil, yanında çok büyük artıları ile beraber bir multimedia merkezinede sahip olmuş oluyoruz. Kaldı ki 2008 senesi PS3 senesi olacağa benziyor ki Sony ağırlığını koymaya başladı piyasada; e elbette buda Playstation sahiplerinin işine yarar bir durum. 2008 Dedik.. Ex oyunların ve oyun yelpazesinin genişleyeceği bir sene.

Aslında bir çok nedeni ve cevabı var Playstation 3 almanın ama değer mi dersen bence tek bir cevap yeterli, kesinlikle.

2. 20 gb'lik ürünler piyasadan toplanmış ve üretimi durdurulmuştur.
40 gb'lik ürünlerde geriye uyumluluk (PS1,PS2 oyunları) yoktur, 4 USB port yerine 2 USB port vardır, Kart okuyucu panel yoktur.
80 gb'lik ürünler ise 60 gb ile aynı donanıma sahiptirler; tek fark 80 gb olmasıdır.

Genellikle oyun oynarım dersen 40. gb alman sana yeterli olacaktır. Şayet sadece oyun için değil bahsettiğim gibi media olarak kullanacaksan 60. gb senin için daha verimli olacaktır ama unutma ki şuan 60. gb stokları tükendi gibi birşey biraz aramalısın.

3. Seçeneklerin çok geniş kapsamda kaldı ki yüksek çözünürlüklü monütörlede ucuza çok iyi verim alabilirsin. 1080p Full HD bir Tv alacağım ben dersen minimum 4000YTL. gibi bir parayı gözden çıkarmalısın elbette kaliteye göre 8000YTL ve üzerine çıkabiliyor. Benim kendi görüşüm ya ucuz yollu yüksek çözünürlüklü bir monütör almalısın ya da HD bir tv almalısın 2000YTL.'ye. Full HD için Playstation 3'ten 5-6 kat para ödemeye hiç gerek yok. Şunuda söylemeliyim ki HD olmayan SD TV.'leri de çok küçümsememeliyiz; PS2 gibi oluyormuş ekran kalitesi, oyun oynanmazmış falan inanmayın bu tip şeylere. Oldukça güzel ve oynanabilir bir verim alınır SD'den e tabi fark var yok değil belkide çok fark var ama SD'de berbat değil bence güzel bile, gözünle görünce insan şaşırıyor SD'den böyle görüntü gelir miydi diye.

4. Minimum demişsin monütör istemediğini kabul ederekten söylemeliyim ki 1500YTL.'ye hatta kampanyalardan denk gelirsen 1000YTL. ve altı fiyatına HD TV sahibi olabilirsin. Playstation 3 şuan 1000YTL. toplarsak minimum şekilde yaklaşık 2500YTL.'ye HD TV ve Playstation 3 alabilirsin.

Saygılar...

Edit: Yazım hatası.
Sosyal ağlarda paylaş

HD görüntünün tadı çok farklı oluyor hocam. Bakırköy Capacity AVM deki Sony mağazasında Full HD Sony LCD TV ye bağlanmış PS3 te oynayan Motorstorm un sadece menüsü yetti, beni PS3 almaya ikna etti :)

Ben de çok almak isterdim ama 72 ekran vestelde oynamak istemiorm açıkçası, bi gün lcd ye geçersem alacağım bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...