Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal A, Samanyolu TV, Kanal 7, Vakit, Zaman, Yeni Şafak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fightersfight said:
LathspeLL said:
Ekmek said:
Dinde okumak örtünmeden önce gelirken örtünmek için okumaktan vazgeçen insanların samimiyetine inanacak kadar aptal adamlar var burda ya. Pes.

Harika bir yazı. +4234

buna faşizm deniyor.

yok artık pakpenin camı ali sami
Mesaj tarihi:
DoruK said:
fightersfight said:
LathspeLL said:
Ekmek said:
Dinde okumak örtünmeden önce gelirken örtünmek için okumaktan vazgeçen insanların samimiyetine inanacak kadar aptal adamlar var burda ya. Pes.

Harika bir yazı. +4234

buna faşizm deniyor.

yok artık pakpenin camı ali sami

kimse başkasının istegi için kendi yaşam tarzından vazgeçmek zorunda degildir.

vazgeçmek zorunda olursa buna faşizm denir.
Okula sadece şapka takanları alırsam herkez şapka takıp okula gireyim okuyabilir.kimseye zorla istedigin biçimi dayatamazsın.
Mesaj tarihi:
fightersfight said:
LathspeLL said:
Ekmek said:

Harika bir yazı. +4234

buna faşizm deniyor.

sen faşizm ne demek bilmiyorsun

dünyanın her yerinde hak hukuk aynı demek.. hmm tamam ıraktaki biri gidip benim evime bomba düştü hakkımı verin derse hakkını verirler emin ol.
Mesaj tarihi:
hmm. ben evde çıplak gezerim hep böyle ferah ferah, yaşam tarzım bu ama gel gör ki bırak okulu, sokağa adımımı atar atmaz ya deli hastanesine ya da nezarete atarlar. pek tabii ben birileri istemiyor diye sokağa çıplak çıkma hakkımdan mahrum kalmış oluyorum. hani nerde özgürlük? yazın pişmek zorunda mıyız kardeşim istemeyen bakmaz orama burama allahalla birileri istiyor diye yaz sıcağında o kadar giyiniyoruz hayret bişey..
Mesaj tarihi:
fightersfight said:
LathspeLL said:
Ekmek said:

Harika bir yazı. +4234

buna faşizm deniyor.

Casts spell: Melf's acid arrow
Mesaj tarihi:
hayat tarzıma karışamazsın ne demek yaw? milyon tane adam milyon tane istek milyon tane manyaklık var nası karışamazsın? karışıyorsun bal gibi ve buna hukuk deniyor. aşçının sakalını kestiriyorsun, kadın doktor erkeğin orasını burasını mıncırtıyorsun?? natüralisti nüdisti giydiriyorsun sokakta??

fightersfight said:
kimseye zorla istedigin biçimi dayatamazsın.

bir de bunu taptığın varlığa söylesen dönüp. nası mutlu olcam.
Mesaj tarihi:
hahaha newdonis döktürmüş yine. "Buna faşizm denir" dediği şeye gel, diğer söylediği laflara gel, sonra birde bize akıl öğretmeye çalışmasına gel.

Komedi bebe, tüm marketlerde! Ama yok yok sadece izmir ekonomi üniversitesinde!
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
hahaha newdonis döktürmüş yine. "Buna faşizm denir" dediği şeye gel, diğer söylediği laflara gel, sonra birde bize akıl öğretmeye çalışmasına gel.

Komedi bebe, tüm marketlerde! Ama yok yok sadece izmir ekonomi üniversitesinde!

ayrıca bu adamın hakaretlerine dur diyecek bir yetkili yokmudur?
Mesaj tarihi:
fightersfight said:
oof sizin "çıplaklıkla, sith kıyafetiyle ilgili argümanlarınızı dinleyemiycem"

ne yaparsanız yapın dünya dönüyor .

canım bak, "hayat tarzı" denilen şey kişiye bağlıdır isteyen istediği şeye hayat tarzımdır diyebilir. yaptığın her eylemi bu benim hayat tarzımdır diye yaftalayabilirsin.

zira yapılabilecek herhangi bir eylem için (yemek yemek, çıbıl gezmek, türban takmak, çarşaf giymek vs.vs..) "bu hayat tarzıdır" "bu hayat tarzı değildir" diye bir karar verebilecek mercii yoktur zira bunun sınırları yok.

ben de üniversitelerde türbanın takılabilmesinin gerekliliğini savunuyorum ancak kalkıp "hayat tarzıma uymuyorsa kurallar faşisttir" gibi garip gurup bir argümana dayandırmıyorum.

dünya dönüyor da siz 80li solcuların gariplikleriyle kaldınız, her bir şeye faşist diyorsunuz, ben de onu anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Rahan said:
fightersfight said:

canım bak, "hayat tarzı" denilen şey kişiye bağlıdır isteyen istediği şeye hayat tarzımdır diyebilir. yaptığın her eylemi bu benim hayat tarzımdır diye yaftalayabilirsin.

zira yapılabilecek herhangi bir eylem için (yemek yemek, çıbıl gezmek, türban takmak, çarşaf giymek vs.vs..) "bu hayat tarzıdır" "bu hayat tarzı değildir" diye bir karar verebilecek mercii yoktur zira bunun sınırları yok.

ben de üniversitelerde türbanın takılabilmesinin gerekliliğini savunuyorum ancak kalkıp "hayat tarzıma uymuyorsa kurallar faşisttir" gibi garip gurup bir argümana dayandırmıyorum.

dünya dönüyor da siz 80li solcuların gariplikleriyle kaldınız ben de onu anlamıyorum.

dünya mı türbana karşı?bütün dünyada serbest be türban el insaf.
hayat tarzı mercileri vardir.başkalarının özgürlükleriyle alakalıdır bu merci.türban takarak başkasının özgürlügünü kısıtlayamazsın.şapkayla türban arasında teoride bir fark yoktur.
Mesaj tarihi:
fightersfight said:
yasaklıycam degil dinleyemiycem dedim,fosfor al.

başkalarının düşüncelerine faşist damgası vurmanın kolay olmadığını anla, bu iş için fosfor yetmez
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

o zaman tekrar oku.. anlayamazsan biraz uyu kalkınca tekrar okursun
Mesaj tarihi:
Somebody stop meeeehhh!!

Senin düşüncelerde hiç faşist değil :).

-Tiyatrolarda haremlik seramlık mı oturmak istiyorsunuz?
-Alışveriş merkezlerinin ortasında namaz kılabilmek mi istiyorsunuz?
-4 karı alıp onlara türban takıp eve hapsetmek mi istiyorsunuz?
-Karılarınızı mirastan mahrum etmek mi istiyorsunuz?
-Bacak görünce "ayıp" mı diyorsunuz?
-O bacakları asitliyor musunuz?
-Laik düşünceye sahip insanları dövüyor musunuz? Ölümle tehdit ediyor musunuz? Yakıyormusunuz diri diri?
-Başkaları konuşunca faşist ama siz konuşunca özgürlükçü mü oluyorsunuz?
-Mecliste zorla geçirilen onlarca şerefsizlik abidesi yasaya sıcak mı bakıyorsunuz?
-Ülkenin her yerinin satılmasından memnun musunuz?
-"Zam yapmadık" diyenlerin zamları bindirmesini görmüyor musunuz?
-Vatanınızı, ülkenin ruhunu ve şerefini satarak gelen parayla ayakta durulmasına sıcak mı bakıyorsunuz?
-Ekonominin iyiye gittiğine mi inanıyorsunuz?
-Fethullah'ın bir intertoy oyuncağı kadar saf olduğuna mı inanıyorsunuz?
-O oyuncak tarafından yetiştirilip, ona tapıyormusunuz?
-müritlerine pipisini öptüren hocalara bir sıcaklık, bir aşk mı besliyorsunuz?

O zaman tam yerine geldiniz! Elemanımız newdonis'in danışmanlığında AKP ve şeriat tarikatımıza hoş geldiniz!
Mesaj tarihi:
forgiver said:
gereken yargılama yapıldı zaten
anayasa değiştirildi filan
temmuzda da görev süresi dolan 22 tane rektör var, onların yargılanmasına gerek yok gerçi
ama işte onların yerine yenileri atancak filan

başkasının özgürlüğünün kısıtlanmasına destek olup, aman benim özgürlüğüm gitmesin demekte çok acıklı olmuş
kısfmet.

unakıtanın yardımcısıın dediği gibi işte
hazır yök başkanı bizim elimizdeyken üniversiteleride ele geçirelim diyor
Mesaj tarihi:
fightersfight said:
Rahan said:
fightersfight said:

dünya dönüyor da siz 80li solcuların gariplikleriyle kaldınız ben de onu anlamıyorum.

dünya mı türbana karşı?bütün dünyada serbest be türban el insaf.
hayat tarzı mercileri vardir.başkalarının özgürlükleriyle alakalıdır bu merci.türban takarak başkasının özgürlügünü kısıtlayamazsın.şapkayla türban arasında teoride bir fark yoktur.

o zaman kalkıp yaşam tarzıma uymuyorsa faşisttir gibi garip argümanlarla çıkmazsın. "başkasının özgürlüğünü kısıtlamayan bir eylemi yasaklamak faşistçedir" dersin. herkes senin "hayat tarzı" tümcesiyle çizdiğin sınırları, yüklediğin anlamı bilemez. ben de benzer şeyleri savunduğumuzu görür bırakırım.

yalnız dünya türbana karşı mı dedim ben sana? okumadan yazıyorsan -ki öyle gözüküyor- hiç cevap yazmayayım.
Mesaj tarihi:
lathspell canım ben bir bireyim ve o yazdıklarının birini bile yapmıyorum.ne yazıkki sen birey degil bir topluma bir yere aidiyet duygusu duyma komplexindesin.

herkezi kendin gibi sanma,ben düşmanlık nefret gibi duygulardan uzagım,boşuna etiket yapıştırmaya çalışma,yada çalış nasılsa bi şeye yaramıyor yazdıkların.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
evet lan.. benim çıplak gezmemin kimseye bi zararı yok, istemeyen bakmasın kardeşim biz milletin saç teline bakıyomuyuz!

çıplaklktan kastın nedir ? yani nekadar çıplak bazı insanlar saçları açıkken kendilerini çıplak hissediyorlar :D:D:D

neyse ... konu derin heryerde türban var gibi...
  • Yeni Oluştur...