Laorx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paraya sıkışmış olmam yüzünden hediye gelen daha açılmamış paketli ipod touch'ı satıyorum arkadaşlar, 690ytl. ekranı çizilmiyo:) Ayrıca Ankara'dan almak istiyen olursa direk elden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 accuk pahalı degilmi, dukkanlarda 720 civari bisey olmasi lazim, apple store da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Garantilimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yani daha açılmamış, türkçe kullanma kılavuzu garantisi marantisi herşeyi var. edik: apple'ın Türkiye temsilcisi Bilkom Bilişim'den 2 yıl garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kusura bakma gereksiz bir mesaj yazıyorum. Ama böyle hediyeye can kurban demeden edemedim. Bana genelde bere yada atkı geliyor hediye. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 +1 biz de şöyle bi hediye görsek bigün ne var off hayatımdaki bütün elektronik eşyaları kendi paramla aldım yok böyle bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ap Arkadaşlar apple'da 750ytl, teknosa'da 760 2 yıl bilkom garantili almak istiyosanız(ki bendekide 2 yıl bilkom garantili). Kutusunun jelatini bile açılmamış ipod touch 8gb fiyatını 650'ye düşürdüm. 1 hafta içinde satamazsam açıp kullanıcam valla artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yanında o anahtarlarıda vericeksenm iyi fiyat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 istediğin anahtar olsun dolu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kim hediye verdiyse böle netten sattigini duymasin :P ben birine boyle bi hediye alsam ve kullanmadan direk netten satsa uzulurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 zaten talep az satmıcam herhalde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bu konu kitlenebilir artık, açtım kullanıyom valla apple olayın bokunu çıkarmış diyorum sadece>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar