byzasz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kötü maç, beşitaş maçı hareketlendirmezse, berğberlik kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben gsliyim ama 2. yarıda bjk sallıcak bitane iyi geliyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Baki harikaydı yine, Hakan yerine Ümit'in önünde yapsa atmıştık bitane :D İkinci yarı bence de BJK sallar, bizikiler fizik olarak dökülmekteler yorgunluktan. Hiç çoğalamıyoruz ileride. Top da saklayamıyoruz, Nonda lazım Hakan yerine, ne yorgun ne de zayıf. Fizik gücü iyidir, top da saklar. Başka türlü zor. Ne varsa Hakan'da anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 vefa borcu rule dicemde fatih terim yokki takımın başında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 amannnnnn 2 dakka olmadı daha 2. yarıya geldik hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Maçı internetten izlemek için bana kim yardım edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yedik golü nobre attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 belliydi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nobre ya :( adam nası atıyo gs ye ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 5 korner 1 gol olsun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Darkwall said: ben gsliyim ama 2. yarıda bjk sallıcak bitane iyi geliyolar.. adam biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yup! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nonda yı oyuna alması lazım feldkampın acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hakan daha rahatında bomboş atamadı, adam geldi vurdu attı yani. Bizim en büyük sorun bu son ay içerisinde. Atamayana atarlar olayı. Paso yiyoruz o hesaptan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bu maçı berabere bitirirsek çok iyi olur bence fenerde bize kolaylık sağladı 1 puan kurtarmamız lazım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bu Nobre bize kıl anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 adamlar sağlam geliyor böyle giderse 2. gol de gelebilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 salak nobre yüzde 1000 lik bi pozisyon kaçırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oy oy oy valla yüklenioz deli gibi pozisyon da buluyoruz ama geride baki yakacak bizi, belediyenin zehirlemesi lazım artık bakiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nonda nerde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 arda sola çekti nonda geliyor..hakan çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Biz bir şekilde 1-1 yaparız bu maçı gibime geliyor,şu an o tarz bir oyun olmasada.Kontradan gelecek bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 neyse belki baki bi penaltı yapar geri pas yapar atılır falanda 1-1 olur maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Darkwall said: arda sola çekti nonda geliyor..hakan çıktı :P ben deminden beri diorm dinliyo beni feldkamp :P ama 5 dakka gecikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bakıcaz artık ya atcas ya yicez 1 tane daha bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar