Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eğilip bükülebilen telefon fikri ve tasarımını bir türk öğrenci yaptıydı bu arada sonra nokia ya satmıştı sanırım
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 heee bi iki hafta önce maili gelmişti görmüştüm süper yav
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nokyadan salataya limon olmaaaazz, olmaz, symbian gibi resler kendini o
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gercekten güzel piyasada olmasını isterdim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 behran said: zamanı gelmişti böle şeylerin.. Hocam zamani gelmedi, boyle bir alet yok ve 10 sene icinde de olmayacak (sonrasinda da olacagini sanmiyorum). Yalanlara kapilmayin, iPhone alin sdfsdf.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oha lan bunun işlemcisi diski bataryası neyin nerde?hepsini yeşilliğin içinemi sokmuşlar :S 10 seneye gelir böyle şeyler,nokia getirirmi getiremezmi tartışılırda,gelsin artık böyle şeyler,negüzelmiş
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ilk önce böle abartıcaklarına yok resim çekiyosun sora o resim desen oluyo, yok elmanın yıkanması gerektiğini anlıyor... böle yapıcağına mesaj atan konuşulan versiyonunu yapsınlar basit olsun ama böle flexible olsun saydam olsun yemez ama yapamazlar anca concept olur
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eleman temizlenmesi gerektigini anlamiyor arada siviyi iten hidrofobik yapilar buyuk teknoloji degil, ama konseptten cok teori ve hayal olmu$ sanki alet, cikana kadar telfonlari oyuncak olarak gormeyi birakmi$ oluruz heralde hepmizi coktan, torunlarimiza artik
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yok artik bunu yapamazlar ya, yapsalar bile bi araba parasi falan isterler o ne oyle.
yabani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 cacığa salatalık zaten şeklede giriyomuş
Öne çıkan mesajlar