deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Geçen mpq editörle WoW dosyalarını kurcaladım (4-5 gün oluyor), sonra makineyi restartladım. Kocaman common.mpq dosyası 65kb olmuş, repair bozuk dosya boyutu çok büyük olduğundan düzeltemiyor. WoW CD'lerimin ise bir kısmı Antalya'da bir kısmı Erzurum'da arkadaşlarımın evlerine dağılmış durumda. Kotalı olduğum için netten de çekemiyorum. Var mıdır bir taktiği acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 WoW kurulu ve en son patch yapılı halde olan bi arkadaşın varsa yanında ondan dosyayı boş bi DVD'ye atmasını isteyebilirsin. DVD'den kendine kopyalarsın sonra. Dosya 3,5GB olmasa internette bi yere upload eden de olabilirdi de fazla büyük dosya boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 internet cafe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ya işte arkadaşlarımda var da hepsi ya tatilde ya da okullarının yurtlarında mahsurlar. Ancak bu kadar süper bir zamanlama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 e kendin kaşınmıssın uğraşılır mı o dosyalarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 uğrasılırda yedeklemek şart :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Evet yedeklemedim eşeklik ettim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 birisinden dvdye felan yazdırcan en temiz yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 nerde oturuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 harddiski söküp wow oynan bi kafenin yolunu tut bence hiçte uğraşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Aluriel said: nerde oturuyorsun ? İstanbul avrupa yakası, neyse bu akşam arkadaşın birini eve atıcam hddsiyle beraber xD . Normalde oyunu komple yedeklerim bu sefer sadece patchleri yedeklemiştim, halt ettim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bulamazsan özel mesaj at bi çaresine bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 @Aluriel, çok teşekkürler. Yeni hallettim. Hazır gitmişken animelerine de çöktüm arkadaşımın hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar