GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 evet arkadaşlar yeni gelecek patch ile acaba yeni pvp sezon 4'leri gelicek mi bi kısım gelcek dio kimisi gelmicek diyo ? resmi bi yazı var mı ? yada işte sezon 4'lerin linkleri fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Gelmiyecek. Sezon 3'ün, sezon 2den kısa sürmeyeceğine ilişkin resmi yazı var. Bulursam linklerim. Daha yeni başladı sayılır sezon 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sezon zaten major patchlerle gelmio bildiim kadarıyla 2.4 ten sonra sezon patch i gelir ama nezaman gelir allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 2.4 ten bi 2-3 hafta sonra falan diil miydi, sallıyo muyum yoksa, öle bişiler hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Kesin tarih yok ama WotLK'dan önce gelecek. S4 chestler şu anda datamine ile sitelere eklendi bile. Brutal Gladiator sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Öyle bir spekülasyon çıkardı PvP severler :D. Ancak dediğim gibi 3. sezon gerçekten yeni başladı daha. Yani 2-3 hafta sonra falan 4. sezonun başlıyacağını düşünmek hayalden ibaret bence. Herşeyden önce böyle bişey dengesizlikte yaratır. Sonuçta PvEden sunwell silahları alınamadan, PvP silahları eklenirse kim niye sunwell yapsınki. Biri drop sonuçta, öbürü veriyorsun hazırdaki 5k arena puanını alıyorsun beleş itemi. Sezon 3 geldiğinde insanlar bayadır illidan farmlıyordu ve ordan gelen silahlar sağlam takımların elinde zaten vardı. PvP ile alınan itemler denge sağladı. Ki hep PvE'den gelen itemler daha güçlü olmuştur WoW'da. Şimdi sezon 4'ü sunwell geldikten 2-3 hafta sonra getirirseniz. Daha sayılı guild harici burutalusun bile kesilemeyeceğini düşünürsek, PvP itemleri herkez tarafından alınırken PvE itemleri kimse tarafından alınamayacak. Dahası bu kadar sık sezon 4 - sezon 5 diye gidersede insanlar tank itemleri hariç tamamen PvP itemlerine yönelecek. WoW PvP değil PvE ağırlıklı bir oyun bu dengeyi bozmak istemezler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Çoktan bozuldu o denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ben eskiden hardcore kasardım bu s1 arena döneminde şimdi hiç kasmıyom bekle nasılsa sora honorla almaya düşücek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 e bu kadar zaman varkende o mantık biraz şuna benziyo "seneye nasıl olsa T8 cıkıcak ben hiç kasmıyım gelince onları alırım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yok abi cidden bişey fark etmiyor ben full green takılsamda olur =) sonuçta zevk alıyorum oyundan yeterince söylemek istediim hardcore kasmak çok gereksiz bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bi süre hardcore gitmeden onun zevki alınmıyo. Ben 2 sene hc oynadım şimdi normal oynuyorum 2 aydır anca level 54 oldum oh mis hiç de şikayetim yok muhabbet ortam kızlar güzel eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 3. sezon yeni başladı diyosunuz da 3 buçuk ay falan olmuş. 2. sezon da 5 ay sürdüğüne göre 2-3 aya gelebilir S4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sunwell farm a bağlanmadan gelmez s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Valla sunwell zor instance ama gene zirt die kesilecek butun bosslar iyi guildler tarafindan , belirtmekten fayda goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Phlox said: 3. sezon yeni başladı diyosunuz da 3 buçuk ay falan olmuş. 2. sezon da 5 ay sürdüğüne göre 2-3 aya gelebilir S4. evet zaten nisan ortası sonu civarı gelmesi muhtemel diyen siteler mevcut bende o sıralar bekliyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kesin bir cockblock misali boss olacaktır. WotLK'a kadar başka "content" patch yok çünkü. Gelirse L80 talentlerini getiren bir patch daha gelir sadece (bahsettikleri de bu zaten) Live serverlarda S3 kapanmadan gelmez S4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 WoTLK ne zaman çıkcakmış bu arada tam bi tarih var mı ? bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kesin bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2009da çıkacak. Herzaman söylediğim bir teorim var. Talentlerin açıklanma süresi, close betada test süresi, live servera eklenmesi, üstüne open betanın açılması diye giden bir sürece sahip bilizzard. Bu sürelerin herbiri genelde 2-3 ay sürüyor ve daha talentler konusunda spekülasyon bile yok. Yani bu süre bugün başlasa bana göre ancak 2009 da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Beta olmayacak WotLK'da, internal yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Internal yapsalarda bu süreler olmayacakmı? olacak. Dersenki " o başlamıştır çoktan". Benim daha başlamadığı ile ilgili inancım bu talentlerin gizli kalmıyacağı gerçeğinden geliyor. Yani zamanında sulwell itemleri ve talentleri nasıl sızdıysa dışarı (ve bize çüş artık dedirti ise) talentlerinde sızması lazım. Bu konuda spekülasyon bile olmayınca bende diyorumki kendi kendime "başlamadı heralde bu beta". Sonuçta bugün bile başlasalar bu talentleri denemeye genede 2009 iyi bir tahmin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yok be abi :) 9 ay - 10 ay çok uzun bir süre, "content" patchsiz özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ama gecen seferde öyle olmadımı? Benmi yanlış hatırlıyorum. Ağustosta BtS patchi geldi, ondan 2 ay önce crossrealmler geldi, ondan 2 ay öncede Naxx eklendi. Oyun ocak sonunda çıktı yani naxx eklendikten net 9 ay sonra geldi tBC. Hoş o zaman olaylar şimdiki manyaklık seviyesinde değildi. Naxxın temizlenmesi 2 ay sürdü ve BtS geldiğinde hala Naxx son boss kesen guild sayısı iki elin parmakları kadardı, o konuda haklı olabilirsiniz. De işte ne bilim ben gene böyle bir süreçe kendimi o kadar alıştırmışımki, hiç tuhaf gelmiyor bana 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Blue post vardı mmo-championda ya da worldofraidsde, Tigole bu patch ile istediğimiz herşeyi henüz ekleyemedik demiş de link bulamıyorum şimdi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2009 da gelsin abi bugun askere gidiyorum gelecek sene geldıgımde cok sey kacırmam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar