Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunwell patch'i ile ?..

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir spekülasyon çıkardı PvP severler :D. Ancak dediğim gibi 3. sezon gerçekten yeni başladı daha. Yani 2-3 hafta sonra falan 4. sezonun başlıyacağını düşünmek hayalden ibaret bence.

Herşeyden önce böyle bişey dengesizlikte yaratır. Sonuçta PvEden sunwell silahları alınamadan, PvP silahları eklenirse kim niye sunwell yapsınki. Biri drop sonuçta, öbürü veriyorsun hazırdaki 5k arena puanını alıyorsun beleş itemi.

Sezon 3 geldiğinde insanlar bayadır illidan farmlıyordu ve ordan gelen silahlar sağlam takımların elinde zaten vardı. PvP ile alınan itemler denge sağladı. Ki hep PvE'den gelen itemler daha güçlü olmuştur WoW'da. Şimdi sezon 4'ü sunwell geldikten 2-3 hafta sonra getirirseniz. Daha sayılı guild harici burutalusun bile kesilemeyeceğini düşünürsek, PvP itemleri herkez tarafından alınırken PvE itemleri kimse tarafından alınamayacak.

Dahası bu kadar sık sezon 4 - sezon 5 diye gidersede insanlar tank itemleri hariç tamamen PvP itemlerine yönelecek. WoW PvP değil PvE ağırlıklı bir oyun bu dengeyi bozmak istemezler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2009da çıkacak.

Herzaman söylediğim bir teorim var. Talentlerin açıklanma süresi, close betada test süresi, live servera eklenmesi, üstüne open betanın açılması diye giden bir sürece sahip bilizzard. Bu sürelerin herbiri genelde 2-3 ay sürüyor ve daha talentler konusunda spekülasyon bile yok. Yani bu süre bugün başlasa bana göre ancak 2009 da biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Internal yapsalarda bu süreler olmayacakmı? olacak. Dersenki " o başlamıştır çoktan". Benim daha başlamadığı ile ilgili inancım bu talentlerin gizli kalmıyacağı gerçeğinden geliyor. Yani zamanında sulwell itemleri ve talentleri nasıl sızdıysa dışarı (ve bize çüş artık dedirti ise) talentlerinde sızması lazım.

Bu konuda spekülasyon bile olmayınca bende diyorumki kendi kendime "başlamadı heralde bu beta".

Sonuçta bugün bile başlasalar bu talentleri denemeye genede 2009 iyi bir tahmin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama gecen seferde öyle olmadımı? Benmi yanlış hatırlıyorum. Ağustosta BtS patchi geldi, ondan 2 ay önce crossrealmler geldi, ondan 2 ay öncede Naxx eklendi. Oyun ocak sonunda çıktı yani naxx eklendikten net 9 ay sonra geldi tBC. Hoş o zaman olaylar şimdiki manyaklık seviyesinde değildi. Naxxın temizlenmesi 2 ay sürdü ve BtS geldiğinde hala Naxx son boss kesen guild sayısı iki elin parmakları kadardı, o konuda haklı olabilirsiniz.

De işte ne bilim ben gene böyle bir süreçe kendimi o kadar alıştırmışımki, hiç tuhaf gelmiyor bana 2009.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...