Voys Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ya bsg mehmetcim. bu kadar mı hayattan bezerek anlatılır bir haber? bu kadar mı enkırmenlik yoksunu olur bir insan. beni koyun daha iyi anlatırım bu nedır ya. resmen anlamsız bir mutsuzluk kaplıo bedenimi bu adamın haber sunmasını izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 izleme ozmn diye satasasim geldi :P ama uykum var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kongarla beraber sunsalar güzel olurdu sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 evet gerçekten isteksiz sunuyor benım haber sunanlardan en beyendıgım ali kırca filminden kaynaklanıyor olsa gerek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Lopeth said: kongarla beraber sunsalar güzel olurdu sfdsfd loool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kongar'ın tayip'in kanalında işi ne...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Valla her ne olursa olsun düşünceleri benle tamamen ters olmasına rağmen Barlas'a büyük saygım var. Birikimli adam, okumayı araştırmayı seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 iyide konu adamın nasıl bir insan olduğuyla alakalı değilki:D Bende farkettim cidden çok kotu sunuyor bide adam gozunu kırpmıo haber okurken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 olmamış sakin bir şekilde konuşur gibi haber sunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 1-2 gün alışkanlıktan atv haber izledim ama baydım resmen artık, showtv haberi sevmesem de ali kırca olduğundan artık izliyorum. Barlas her an yayında yığılacakmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 atv haberi hiç izlemem zaten. barlasa bir kere denk geldim 2 dakika baktım içim bayıldı çevirdim hemen :) kanal d izliyorum ben birand iyi yaygara yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ntv ya da cnn türk gibi haber kanalları dışında izlemeye değer haber bülteni olan kanal yok ki bu ülkede, en son 10 yıl önce filan izledim herhalde atv, kanal d, show tv haberi filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 kanaltürk dışında doğru haber yapan olmadığından mehmet barlas gibi bi adamın da tayyibin kanalında çalışması çok normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ben de denk geldim bi kere, az kaldı dünya gündeminden soğuyacaktım, ömür boyu haberleri izlememeyi düşündüm, sonra kanalı değiştirdim ve geçti. ali kırca bu konunun en iyisi bence sonra birand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sam said: ntv ya da cnn türk gibi haber kanalları dışında izlemeye değer haber bülteni olan kanal yok ki bu ülkede, en son 10 yıl önce filan izledim herhalde atv, kanal d, show tv haberi filan.. Evet. Zaten olay artık haber değilde,akşam ailecek izlenen bir magazin,tv dizi reklamları-tanıtımları,reality show,güzellik programları gibi (hatta bazen erotizm de işin içinde oluyor ki reytinge bayağı bir artış sağlıyordur) gibi programlara dönüştü. Haberi artık radyodan dinliyorum ciddi ciddi,yolda yürürken yada farklı bir ş yapacaksam bir yandan da kulağım haberde oluyor. Akşam eve gelince Tv haber leriyle özellikle bahsi geçen kanallarla vakit kaybetmiyor tv izleyeceksem başka programlara yöneliyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Masticore said: kongar'ın tayip'in kanalında işi ne...... E iktidarın yanağını okşayan bi adam olarak orda olması gerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 emre kongar ? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 emre kongar mı yanak okşuyo? yada okşamaktan kasıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hassss. ben hiç okumadan yazdım yav. Mehmet Barlas idi o. Yahu Uykusuz'un kapağında da görmüştüm hatta. RTE'nin yanağını okşamıştı. Ordan aklımda kalmış. Bunlar bende Zeki Alasya-Metin Akpınar Gibi karışıklığa yok açmaz inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 watch?v=-ebiDwqGndw Hoca efendiyi yağlarken barlas videosu lol çok güldüm sabah sabah ayrıca bu videodan özalın bir hacker olduğunu anlıyoruz, reverse engineering yaparak türkçe geliştirilen bir yazılımdaki sorunu bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Haber NTV'de izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mehmet Barlas said: Ben gerçekten sahtekarlardan, iki yüzlülerden bıktım Auhauahua Hocaefendinle beraber merhum(!) Özal'ın yanına cehenneme gideceksin zaten.. Bu trioya özel 8.kat açsınlar cehennemde, bunlar gibi kemiksiz kaypakları oraya yollasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar