Pasha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 daha subatta makyaj yedi zaten :) opelden vazgecmek derken astra veya corsa asla almam zaten. insignia bekliyorum buyuk merakla, coupesi cikicak diye soylentiler de var :) opel harici gundemde olan araclar sline a4 1.8T ve c200k avantgarde
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yeni Toyoto Corolla Sedan a bindim geçen, amcamın arabasıydı ama sanki arabada bir şeyler eksik gibiydi, malzeme kalitesi mi diyeyim başka bir olay mı bilmiyorum ama öyle hissettim. Opel o konuda çok daha iyi gibi geliyor bana ama dediğiniz gibi Astra da bayağı eskidi, yenisi gelebilir yakında. En iyisi ya bunların dışında bi seçim yapmak ki Honda Civic HB veya Pejo 308 gibi seçeneklerimiz mevcut. Bunlar hakkında ise pek bir bilgim yok maalesef.
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Toyotalar'da öyle bir his var ama tamamen yanlış algıdan kaynaklanıyor. Bende corolla varken arac binenler bundan bahsediyordu fakat aracı değiştirene kadar ben farkına varamadım. Eksiklik denilen şey: Toyotaların kokpitleri diğer Klassında ki arabalara göre çok sade bir görünüme sahip içerdi aynı lükslere sahip olsa bile görünüm çok sade. Fark burda! Şöyle bir örnek ile anlatıyım: Peugeotta ki Teypin aldında ki 5li cd changer Toyota araçlarda teybin arkasında gizli;ilk konsola baktığınızda kalabalık ve teknolojik görünüyor fakat toyotada sade bir teyp görüntüsünde.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 abi auris made in china 2 sinin icine bin kararini net vereceksin zaten rahat ol :)
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Selam, Peki buradaki fabrika ne imâl ediyor?!? Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben toyatanin problemini soyliyim tamam belki diger arabalarim adha iyi ama toyota ya binince niye kotu oldugunu anlamak zor degil. Cunku okuz gibi araba uretiyor freni diger arabalardaki gibi degil, suspansiyonlari degil, nebliyim arac gidiyor evet ama okuz gibi. Evet saglammi saglam ama mevzu sadece saglamliksa hepimiz kamyon alalim.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 öküz gibi de demeyelim, sonuçta toyota dünyanın en büyük otomobil üreticisi oldu. kolay bişey değil... ama ruhsuz arabalar. tatsız tuzsuz, sadece bi yerden bi yere gitmek için yapılmış, ötesi değil
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 cumlemin arkasindayim, okuz gibi derken bayag detayli dusundum. ----------------iyiler----------------- 1-)Okuz ot yer maliyetli degildir(dizel depo 800 900 km gidiyor toyota) 2-)Okuz cok hastalanmaz, hastalandimi cok bakim gerektirmez(toyota dunyanin en az bozulan ve iyi servisi olan firmasidir) ama gel gelelim insanlarin traktore gecme nedeni, ================kotuler================= 1-)Traktor okuz nazaran cok daha hizlidir(hizmi dediniz toyotanin oyle bir amaci yok) 2-)traktorun direksiyonunu cevirirsin doner, okuz donmez (biraj alamaz toyotalar, alsada icinizi disiniza getirir) 3-)okuzun ustune bindinmi huysuzlanir, atmaya calisir(dunyanin en kotu suspansiyon sistemine sahip arabasir, her cukurda aglarsiniz) 4-)okuz kullanani yorar(toyotayla yaptiginiz her yolculuktan sonra niye saginiz solunuz agriyor diye dusunursunuz)
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Astra daha guzel bir arac. Fakat toyotaninda saglamligi cezbediyor. Kisisel tercihim astra olurdu.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Selam, Almanya yüklü miktar Auris siparişini iptal etmişti geçen sene. Saygılar.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 matama çok pis genellemişsin be olmamış. fail.
JsH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Yok ben kararımı verdim, astra hertürlü üstün auris ten. auris ten sonra astra kullanınca yüzüm gülüyor resmen. Ama verim olarak ne yazık ki auris çok daha üstte.
Öne çıkan mesajlar