Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bir ara bakayım şu real desktop hedesine, gerçi Confiz varken hikaye bunlar hep ya neyse. Rezil durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Griswold said: Bir ara bakayım şu real desktop hedesine, gerçi Confiz varken hikaye bunlar hep ya neyse. compiz'dir o =) hatta $u anki ismiyle compiz fusion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Unutuyorum adını paso eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Sypro said: bi tane daha windows koyalım bakalım geçmi$ken... şunu Windows'ta yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Griswold said: Bir ara bakayım şu real desktop hedesine, gerçi Confiz varken hikaye bunlar hep ya neyse. Rezil durumdayım. Harbi rezilsin levent kınıyorum seni. Ben ders programımı görmemek için student page den kaçarken buradada lanetli iblis gibi kovalatıyorsun şu ders programını peşimden. Kınadım seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 zaugna saolasın --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Sypro said: bi tane daha windows koyalım bakalım geçmi$ken... olm buna bi tutorial yapsana nasıl yapıyoz ediyoz fln=) akşama kadar yapıver de haftasonuna böle masaüstüyle girelim=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ubuntu kurman lazım, entegre geliyor artık =) 40 takla atmıştım kuracam diye zamanında ki Linux'la ilgim alakam yoktu. Şimdi basit baya. Ubuntu lazım ama yani, veya başka bir tanesiyle de oluyor olabilir işte Pardus'tur Debian'dır da ben bulaşmadım diğerlerine kendi adıma. Dıregotçuğum, derslere girsene sen bi. Ayrıca o wallpaperı yamulttum ve düzeltemiyorum, düz siyah artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 DeBuffAndHeal said: şunu Windows'ta yapamıyor muyuz? Bu Windows zaten:) VBox ile yan pencerede de Ubuntu açılıyor, hani Ubuntudayken yan pencerede yine VBox ile Windows açarken screenshot vardı, bu da olsun dedim. Wallpaper ikisinde de aynı, bi de Dock Menu muhabbetleri falan.. cavanagh said: olm buna bi tutorial yapsana nasıl yapıyoz ediyoz fln=) akşama kadar yapıver de haftasonuna böle masaüstüyle girelim=p Hazırladım bro merak etme, donanım yazılımad ufak bir giriş var, yetmezse Ubuntu-tr.org'dan sürekli destek veriyoruz zaten. ps: kapalı kalma durumlar nedeniyle anca cevap verdiğim için ve neredeyse nisan bitmiş olmasına rağmen (öh daha ortası) mart ayı topicini up'ladığım için üzgünüm; ama yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sen uplamışken ben de asteroth'un (joscelin) wallpaper'ı rica edicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar