Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart ayı masaüstlerimiz

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

Griswold said:
Bir ara bakayım şu real desktop hedesine, gerçi Confiz varken hikaye bunlar hep ya neyse.

Rezil durumdayım.

Harbi rezilsin levent kınıyorum seni. Ben ders programımı görmemek için student page den kaçarken buradada lanetli iblis gibi kovalatıyorsun şu ders programını peşimden. Kınadım seni...
Sosyal ağlarda paylaş

Ubuntu kurman lazım, entegre geliyor artık =)
40 takla atmıştım kuracam diye zamanında ki Linux'la ilgim alakam yoktu. Şimdi basit baya. Ubuntu lazım ama yani, veya başka bir tanesiyle de oluyor olabilir işte Pardus'tur Debian'dır da ben bulaşmadım diğerlerine kendi adıma.
Dıregotçuğum, derslere girsene sen bi. Ayrıca o wallpaperı yamulttum ve düzeltemiyorum, düz siyah artık =/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
DeBuffAndHeal said:

şunu Windows'ta yapamıyor muyuz?

Bu Windows zaten:)
VBox ile yan pencerede de Ubuntu açılıyor, hani Ubuntudayken yan pencerede yine VBox ile Windows açarken screenshot vardı, bu da olsun dedim. Wallpaper ikisinde de aynı, bi de Dock Menu muhabbetleri falan..

cavanagh said:

olm buna bi tutorial yapsana nasıl yapıyoz ediyoz fln=)
akşama kadar yapıver de haftasonuna böle masaüstüyle girelim=p

Hazırladım bro merak etme, donanım yazılımad ufak bir giriş var, yetmezse Ubuntu-tr.org'dan sürekli destek veriyoruz zaten.

ps: kapalı kalma durumlar nedeniyle anca cevap verdiğim için ve neredeyse nisan bitmiş olmasına rağmen (öh daha ortası) mart ayı topicini up'ladığım için üzgünüm; ama yapcak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...