dieevil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bugun bg ye gırınce 4 tane shamanın ısımlerı garıp geldı neyse basladı oyun gırdık sevısıyoz garıpten bı anda bu lavuk-lar (lar ın ne oldugu belırsız ) geldı Bastakı ne yapıyorsa mısal totem atıyor 4 tane totem aynı anda yere cakılıyor kı stacklenıyor bırde hepsının ustunde ,Essege bınıyor aynı anda hepsı bınıyor , cast edıyor hepsı aynı anda yanı kısaca butun olayları aynı anda yapıyyorlar .. klonlanmıs shaman ordusu resmen nedır bu olay .Bende hunterımı klonlıycam sslerı koyım[/img][/URL][/img][/URL][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 multiboxdır amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Nebıcım topık olduysa o artık yanlız msWhıte topu bunların bası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 multibox. tek bir kişi kontrol ediyor hepsini, totem diyor hepsi dikiyor iterse ayrı ayrı isterse topluca aynı komutu veriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Charın ismi bomba yalnız çileli mi çilek mi tam cıkaramadım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 m.box da senin ui fena be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 multiboxing legal mi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 legal olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bilgisayar direk komut vermediği sürece legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 numberten said: Charın ismi bomba yalnız çileli mi çilek mi tam cıkaramadım ya :) çilek son ss de düzgün gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ahaha sen blackout battle groundaysan they must be x men e denk gelmişsindir. bizim guildde bir oğlan var 4 shamanı var bunun 1 de tank palası they must be x men diye guild kurdu heroic felan sololuyor öyle boxlayarak. bu ara honor kasıcam diyordu sana mı denk geldi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ha yok sen horde muşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Astral said: ahaha sen blackout battle groundaysan they must be x men e denk gelmişsindir. bizim guildde bir oğlan var 4 shamanı var bunun 1 de tank palası they must be x men diye guild kurdu heroic felan sololuyor öyle boxlayarak. bu ara honor kasıcam diyordu sana mı denk geldi ne :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Anlamadım sımdı bu tek bı charın cogaltılmıs halımı ? (cunku seti kalkanı sılahi aynıdıydı sanırım ) yoksa farklı acc lerkı 4 shamanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 farklı accountlardaki 4 shaman ama tek birisi oynatıyor hepsini. birisi ne yaparsa diğerleride aynısını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 KIsacası hepsnin aldıgı honor falan aynı oldugundan butun setleri falan da aynı oluyor.ç Onun warlock benzeride bizim serverda mevcut ve AVde onu arkana aldınmı pek eğlenceli oluyor AV :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Aslında ben bunun biraz değişiğini yapıyorum .Aynı bilgisayarda 2 char kasmak için kullanıyorum. Followdaki diğer chara level kastırıyorum. Paladinimi böyle kastım meseka 70 mage ile ilk leveldan son levela kadar tüm görevleri followda 70 mage yaptı. Ama anlamadığım bişey var. Bu eleman nasıl tek klavyeden 4 WoW'a komut verebiliyor. Sonuçta ben kasarken mage sıkışınca alt+tabla diğerine geçip holy lighta başlıyorum. Tekrar mage'e geçip işime devam ediyorum o heal geliyor 2,5 saniye sonra. Ama bu adam atıyorum klavyeden frost bolta basınca aynı anda palada flash atabiliyor mesela o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 program bıraz bakındım bunu buldum da 4 wow ıcın baya bı saglam makıne gerekıyor .Benim makıne 2 den sonra sıcıyor keza ram caksam 4 gb 8 felan kaldırdır mı onu dusunuyorum sımdı ... olayda anladıgım kadarıyla butun buyuler cart lar curtlar aynı tuslara koyulmus sekılde porgram da 1 e basınca mısal heal atıyorsa hepsı bırlıkte heal atıyor .. Da manyaklık be kardesım ne yapıcan 4 tane aynı charı program yıyorsa 1 warıor 1 rogue 1 hunter 1 warlock 1 paladını clasların ozellıklerıne gore oynatsın bakım hehehehe (yermı acaba bole bısı ?? 5 char la 25 man ınstance kasarsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 büyük çapta boxing yapanlar zaten yanılmıyorsam account başına bir bilgisayar kullanıyor. veya benzer bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 M.BOX FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sapıklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 5 makine 5 wow box, 1 adet monitör. ve monitörler arası geçişi sağlayan bir alet var. aynı şey klavye mouse içinde var. Fotoğrafları vardı hatta burda bi topicte. makineleri sogutmak için ayrı oda yapmış falan eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Dragonmax said: sapıklık aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 no life. 1man guild. nasıl iş birde kim uğraşır o da ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar