Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bune bıcım Olaydır bu bole yaw

dieevil

Öne çıkan mesajlar

bugun bg ye gırınce 4 tane shamanın ısımlerı garıp geldı neyse basladı oyun gırdık sevısıyoz garıpten bı anda bu lavuk-lar (lar ın ne oldugu belırsız ) geldı
Bastakı ne yapıyorsa mısal totem atıyor 4 tane totem aynı anda yere cakılıyor kı stacklenıyor bırde hepsının ustunde ,Essege bınıyor aynı anda hepsı bınıyor , cast edıyor hepsı aynı anda
yanı kısaca butun olayları aynı anda yapıyyorlar ..
klonlanmıs shaman ordusu resmen nedır bu olay .Bende hunterımı klonlıycam sslerı koyım
[/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ben bunun biraz değişiğini yapıyorum .Aynı bilgisayarda 2 char kasmak için kullanıyorum. Followdaki diğer chara level kastırıyorum. Paladinimi böyle kastım meseka 70 mage ile ilk leveldan son levela kadar tüm görevleri followda 70 mage yaptı.

Ama anlamadığım bişey var. Bu eleman nasıl tek klavyeden 4 WoW'a komut verebiliyor. Sonuçta ben kasarken mage sıkışınca alt+tabla diğerine geçip holy lighta başlıyorum. Tekrar mage'e geçip işime devam ediyorum o heal geliyor 2,5 saniye sonra. Ama bu adam atıyorum klavyeden frost bolta basınca aynı anda palada flash atabiliyor mesela o nasıl oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

program

bıraz bakındım bunu buldum da 4 wow ıcın baya bı saglam makıne gerekıyor .Benim makıne 2 den sonra sıcıyor keza ram caksam 4 gb 8 felan kaldırdır mı onu dusunuyorum sımdı ...

olayda anladıgım kadarıyla butun buyuler cart lar curtlar aynı tuslara koyulmus sekılde porgram da 1 e basınca mısal heal atıyorsa hepsı bırlıkte heal atıyor ..

Da manyaklık be kardesım ne yapıcan 4 tane aynı charı program yıyorsa 1 warıor 1 rogue 1 hunter 1 warlock 1 paladını clasların ozellıklerıne gore oynatsın bakım hehehehe (yermı acaba bole bısı ?? 5 char la 25 man ınstance kasarsın be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...