Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aWMg2_Bp2Sbc&refer=home AB, Microsoft'u rakipleriyle urunleri ile ilgili bazi onemli detaylari (artik neyse) paylasmadigi gerekcesiyle cezalandirmis. Bu Microsoft'un AB'den yedigi 3. cezaymis ve cezalar toplami 2.5 milyar dolari gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 microsoft tekel olduğu sürece hiç bir ceza kesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kapama cezasi versinler di mi? sen tekelsin, al sana! o degil de, turkiye'de versek boyle guzel cezalar, dis borcun %2si bir cezada kirt diye gidiyor. negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tek ayak ustunde dursun butun microsoft calisanlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 o zaman bu güzel haberi (neden bilmiyorum ama windows sux diye ortada dola$maktan kendimi alamıyorum uzunca sürelerdir) bi vidyo ile kutlayalım.. be safe. use linux. http://www.youtube.com/watch?v=LAr3XbqUbjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 windows suxmaz, microsoftun politikaları sux. eşşoğlu herifler daha işe yaramayacak işletim sistemini önceden piyasaya sürüyo, bütün donanım üreticileri bunu destekliyo, ama stabilitesi olduğu için ve bilinen yol olduğu yazılım sektörü önceki teknolojilerde kalıyo. İşletim sistemi ve donanım fiyatları her türlü müşteriyi sömürecek şekilde düzenleniyo tabii bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar