Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Lotr account'u arıyorum . Euro olması ve satıcının istanbul içi olması şart . İçindeki karakter fln önemli değil baştan kasmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ben vermek isterim ama şu anda hiç kimseden alamazsın. Ödeme sistemi bozuk. Hesaplar iptal edilemiyor. Ben iki aydır refund alıyorum. Düzelir düzelmez sana ulaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 2 aydır düzeltememişler mi :S . Wow da böyle birşey olsa ne olur tahmin edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sorun herkezde olmayabilir. Bana sadece WorldPay ile sorunlar yaşadıklarını söyleyip özür dilediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Avrupa bozuk. Hala Amerika bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar