Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Oynuyan varsa eğer birşey sorucam . Oyunun başında ki odadan nasıl çıkıcam dolabın arkasında geçit buldum ama çıkmam için bir tool istiyor onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Gerek kalmadı buldum thank bye......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 oha niye duymadım ben bu oyunu gamespot 1. sine 10 vermiş öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Niye Eidos mu yapmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 xboxtan port falandır belki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Yok bu adventure oyunu gerçekten efsanevi. Yanlız bu 2. episode başlıyacaksanız 1.sinden başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 1.'si nedir oyunun ? Kaede said: Niye Eidos mu yapmış ? Frictional game ve Firaxis yazıyor. Hangisi yayıncı bilmiyorum ama Firaxis yazıyorsa o oyuna bakmadan bile alırım yani. Bu arada tekrar takıldım ilerleyen varmı oyunda :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 1. si Penumbra: Overture diye bir oyun, daha iyiymis sanırım... demoyu bitirmistim, oyunun ilk 3 bolumunden mi ne olusuyordu, hatta bittiginde bu save'leri asıl oyunda kullanabilirsiniz falan diyordu =)... eger demonun bittigi yere gelmediysen yardım edebilirim... ama cok da uzun degildi, gelmissindir buyuk ihtimal... cok cins yerler var oyunda eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yok ya oyunun başında takıldım daha :D . Freezer var orda 2 et asılı havalandırma kanalında ise bir boru patlamıs oraya yaklaştığımız an donuyoruz. Çözemedim orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 cozum hah bak, orada deli darlandım, oyunun videosunda boyle kapı kenarına cubuk sokup kapıyı kırabiliyo diye, abartmadan soyluyorum yaklasık 1 saat kadar sandalye bacagıyla kapıyı acmaya calıstım, hafif acılabiliyo diye, eheh =)... o havalandırmanın kırıldıgı, icecek otomatı olan bi mekan var ya, oradan parayı kullanıp kola al, sonra onu, thermostat ta kullanınca ısı dusecek, o soguk gaz kalkacak, diger taraftan gidiceksin =)... psiko bi oyun bence ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 asdasf O sodayı almıştım zaten herşeyi denemiştim termometre üstünde ama onu unutmuşum denedim diye hatırlıyorum tekrar da denemedim o yuzden kitlenip kalmıştım sğl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Kfg peki bu yaratıklardan nasıl saklanıcam tutorial'da vardi galiba ama atlamışım. Yada sessiz yürüyüş fln varmı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 demoda yalnızca tek yaratıktan saklanıyodun ama sey, crouch moduna gectin mi otomatik stealth oluyo, bir de stealth deyken karanlıkta yerinde durdun mu etraf biraz daha gorulebilir hale geliyor, hatta yaratık yaklastı mı nefes alıp vermen hızlanıyor falan cok hosuma gitmisti =)... direk coruch tayken bi masanın altına arkasına falan saklansan yaratık gormeden geciyor, demodaki bi loop halinde aynı yeri donup dolasıyodu, o yuzden bi kez saklanıp gittikten sonra tekrar gelmeden hızla devam etmen gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 arkadaşlar şu spoilerı kullananın allah rızası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 asıl cozumde kullandım zaten de son mesajda birsey soylemedim ki ? oyunun tutorial ında soyledigi crouch sistemini, yaratıktan saklanmayı soyledim, bunlar oyunun her sitedeki review'inde yazan seyler, ne var ki bunda ? gereksiz gaza gelmeyin ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet haklısın o kadar spoilerlık bişey yokmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu yaratıkları öldürmenin bir yolu yokmu ? kaçmaktan başka birşey yapamazmıyız bunlara karşı ? edıt:kfg başladınmı full sürüme? sen biliyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 başladım başladım =), ama demonun bittigi yerden cok ilerisine gelmedim daha =), yarın bi sabah olsun gunes acsın oynayacam eheh... ama izledigim tum videolarda hic yaratıga saldırmıyorduk, zaten elde ya flashlight ya da glowstick geziyosun, videolarda hep oyleydi yani =)... ilk oyunu bilen var mı ? onda dalıyo muyduk falan ? bilen varsa soylesin eheh, hazırlıklı olalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 2. oyunda yaratık öldürmek mümkün değil. Bence sırf bu yüzden oyun ilkinden kat kat daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 peki ilkinde mümküm mü? eğer öyleyse ben de ilkinin kat kat güzel olduğuna kanaat getireceğim zira korkunun ecele faydası yok. gidip çakıcam kafasına çekici yeter be saklan saklan kalbim duracak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oyunu bugün yarın oynayıp bitirip tam çözüm yazıcam, isteyene pmle atarım. olmadı merlininkazanında okursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 "adventure oyunu tavsiye edin bana büğğ.." diye gezdiğim sıralarda yakın bir arkadaşım (ki "geek" diye tabir edilen güruhun önde gelen isimlerinden biridir) önüme penumbra'yı koyuverdi. ben diyorum ki iyi de etti, sayesinde bir süre uyuyamaz oldum. mazoşist eğilimlerimin de harekete geçmesiyle oyunun beynimde yarattığı şizoid dalgalanmalar hoşuma bile gitmeye başladı. sürüklerken korkutan bir adventure oyunundan başka ne isteyebilirdim ki bu "bahar rehaveti mağduru" modunda gezdiğim günlerde? yaşasın penumra, yaşasın bozuk para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 58 yaşındaki babam 2 gün önce bitirdi bu oyunu ben daha bakmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 silent hill den sonra o tarz atmosfere sahip bi oyun süper oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 odadayım, köşede bir köpek leşi belirdi. ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar