Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 dün heroic shattered hallsdayken, priestin attığı spirit buffın bana 23 spell damage verdiğini gördüm. nasıl oluyor anlamadım valla. buffı silince 23 azalıyo spelldamage, pri buffı tekrar atınca 23 artıyo. spirit sadece mana regene yaramaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Talentı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şerefsiz priest bide "valla bende anlamadım ya nasıl oluyo allah allah" diyodu..gece gece allak bullak etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aket-Atum said: şerefsiz priest bide "valla bende anlamadım ya nasıl oluyo allah allah" diyodu..gece gece allak bullak etti beninub pri trajedidisi cık cık, canınız kimlere emanet görün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar