Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ya artık indirecek birşey bulamıyorum tavsiye alayım istedim sizden. Robotlardan hiç haz etmem bu arada. izlediklerim ve takip ettiklerim: FMA Naruto Basilisk Bleach One Piece Samurai Deeper Kyo Samurai Champloo Ninja Scroll Berserk Fate Stay Night 12 Kingdoms Gungrave Trigun Trinity Blood Death Note Samurai X Mushishi Tenjou Tenge 12 Kingdoms - Mushishi tarzı bişiler varsa iyi olur aslında. Bi de bitmiş olması lazım takip etmesi sinirimi bozuyor 2 günde izleyip bitsin istiyorum :) Böyle çok başlık var ama işallah kusuruma bakmazsınız ayrı açtım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Seirei no Moribito http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 koydum torrente bunu hemen :) bide Karas diye bi 6 bölümlük seri koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Dennou Coil http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Farklı animasyon stili sorun olmazsa Gankutsuou - Count of Monte Cristo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahah tam onu da yazacaktım 2 tane yeter diye yazmamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 History's Strongest Disciple Kenichi - 50 bölüm Hajime no Ippo - 76 bölüm 2 movie Eyeshield 21 - 124 bölüm devam ediyor Genshiken - 12 bölüm 3 ova Genshiken 2 - 12 bölüm aklıma gelenler bunlar şu an. izle bence hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 code geass (gerçi ben daha oturupta izleyemedim doğru dürüst, 3 bölüm mü ne izledim, şu yazılılar bitsin bi oturuşta izlicem hepsini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 12 Kingdoms 'dan nefret ettim. Gereksiz bi anime bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Kenichi baya güzel valla bana tavsiye ettiler indirdim ve çok sevdim. Şimdiye kadar sadece FMA izlemiştim gerçi, onun yeri ayrı ama bu da hoşuma gitti yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 drall ben önerdiydim sana onu da :D otur abicim code geass izle delirirsin 2 günlüğüne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar