Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz uçak bileti nasıl ayarlanır???

calimero

Öne çıkan mesajlar

şimdi efenim ben malumunuz kıbrısta okuyorum ve türkiye ye gidiş geliş uçakla olmakta. burda her sene bir söylenti çıkıyor yok "şu 10 ytl ye gidiş dönüş bilet almış", beriki şu kadara bilet almış fln diye.

size soracağım bu tip charter vs yahut kampanya biletlerini nasıl bulabiliriz. var mıdır bu konularda tecrübeli olan aramızda???
Sosyal ağlarda paylaş

75 milyona gidiyorum genelde istanbula. Ama en son antalyadan kıbrısa geldim 160 milyondu mesela.

İstanbul uçakları ucuz oluyor genelde doluluk oranına göre. Ben internetten takip ediyorum ona göre alıyorum online olarak. Pegasusta da 2 ay önceden rezervasyon yaparsan 100 ytl ye gidiş geliş mi ne öyle birşeyler demişlerdi ama bilemiyorum.

Edit: Genelde atlas la uçuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sonfiyat.com/ işe yarayabilir. ancak dediğin biletler son dakika biletleri gibi duruyor.

bunlara ise örneğin germanwings gibi bir siteye üye olarak ulaşabilirsin. genelde 2-4saat arası falan önceden haber veriyorlar mail adresine. ama cidden 19€'ya almanya bileti alabiliyorsun!

bir de ryanair tercih edilir. germanwings'ten daha güzel indirimler bulunabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya denk gelince oluyor. Ben şimdi kendime bir viyana tatili ayarladım mesela temmuz ayı içinde bir haftasonu. ALmanya'da olacağım o sırada, Almanya'dan Avusturya'ya git gel, havaalanı vergileri dahil 35 euro olacak toplam. O denk gelince süper fiyatlar yakalnaıyor. Ama ben o 90 euroluk bileti, kesin bir tarih ve saatte uçmak zorunda olduğum için almak zorunda kaldım. 3 gün sonra uçsam 20 euroya bilet var.

Ek: birde şu sitelere bakın, nadir olarakta olsa iyi fiyatlar olabiliyor:

www.ucuzabilet.com
www.ekobilet.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...