ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 UltraTV üzerinden kablonet kullanıcısı olmaya karar verdim. Chip dergisindeki yazıyı okudum, adsl'in geleceginin olmadigi kanaatindeyim. Arkadaşlarımın da yaşadığı problemleri burada dile getirmeleri beni adsl'den yeteri kadar caydırdı. Motorola Setfon modem almayı düşünüyorum. UltraTV üyelerine 104 milyonmuş. Üyelik için tam olarak ne yapmaliyim, online basvuru mu iyi? Yoksa bizzat kendim telefon mu acayim? Yoksa ADSL başvurumu mu bekleyeyim? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tüm arkadaşlarımın yaşadığı deneyimleri aktarmalarını rica ediyorum. Bir kere alacağım birşey çünkü. O kadar yatırım yaptıktan sonra geri dönemem. Şimdiden tesekkur ederim. Saygılar[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Fikirlerinizi bekliyorum. Olmadi yarın arayip utv/kablonet başvurusunda bulunacağım. adsl'den ümidimi kestim.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adsl'e kafam girsin beklemen hata git kablonet al.64k nin pingleri bile 256 dan iyi yani harbiden kafam girsin.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 çok sagol :) ehauheuah. tabirin kaba ama içimi açtı. doğruya doğru ;)[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yalnız ilerde kablo pörtlerse karışmam ona göre telekom bu sağı solu belli değil evet tabirim biraz kabadır acayip sinirliyim şu anda.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adsl kullanıcısısın sanırım[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Myra adsl bölge bölge değişkenlik gösteriyor oyüzden nerde oturdugunuda yaz eger senin oturdugun yere yakın bir adsl üyesi varsa daha iyi yardımcı olur gördüğüm kadarıylan Kingpinin pingleri kötü benim pingimde dl emde normal demekki olay yöresellen ilgili eğer illaki 2sinden birini alacam diyorsan yanlız şunu diyebilirim kablo şuan kapalı bir kutu telekom üzerinden özel şirketler dağıtıyor sonu yine telekoma dayanıyor 2004 neler getirecek özel şirketlere tam olarak bilinmiyorda açıkcası adsl nin geleceği ise sisli telekom şuan hayır edalarında ama tabiri caizse eşşek gibi özel şirketlere açıcak adslyi ama şuan telekom sadece adslye bastırıyor elinde tutmak istiyor kullanıcılarını ne yazıkki kabloya aynı ilgiyi göstermiyor. Ben yerinde olsam almam birşey beklerim şunun şurasında birşey kalmamış bukadar zaman dayanmışsın biraz daha dayan ne olacak bitecek gör çünkü ben kablo kullanıcısı olacam dersen 1 belkide 2 sene onlara baglı kalacaksın adsl desen 1 sene bağlısın oyüzden bekle.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi netten biosfear diye bir oyun çekiyorum 120 mb falan bişey 6.5 kb ile çekiyor nasılda sinirlenmiyim ya dial up 5kb le çekiyor zaten ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Sinirinde haksızsın demiyorum benimde başıma gelseki geldi zamanında bende sinir oldum şu aralar benimde dl hızım filan düşük yılbaşı olayına net oldukça yoğun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bostancida oturuyorum. 2 sene zorunlu kablonet kullanicisi olmayacagim. 5-6 ay beni idare etse yeterli.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 kablo al arkadaşım en azından adsl alıp ultimada koşamamaktan iyidir veya fps oyunlarında 100 ping almaktan.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 5-6 ay deigl işte yanlışım varsa düzeltin benim bildiğim kadarıylan 1yıl zorunlu oluyorsun emin olmadan yazıyorum yerinde olsam hiç almam beklerim en azındna şu davalar sonuclansın.King hangi serverlarda oynıyamıyorsun?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Virus yanlisin var, duzelteyim; UltraTV kablonete 2 yillik sozlesme imzalarsan -birakmayacagina dair- modem bedavaya geliyor. ama ben 5 ay kullanacagim sonra birakacagim dersen modem 104milyonTL'ye geliyor.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Eyw bilgi için araştırmamıştım o konuyu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Evet arkadaşlar, kablonet ve adsl konusunda deneyimi olan arkadaşların fikir ve yorumlarını bekliyorum. Saygılar[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 aktif kablo vardı promosyonla 128 hat hiç lag olmuyo online oyunlarda süper hızı download da sürekli 15 adsl aldım hattımı batırdı telekom download normal adsl için 11-12 arasıda online oyun hayatım bitti dial up 33.600 den daha laglıyım stabil değil iğrenç ötesi..[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 aydinlattigin icin tesekkurler dynamick. ben de ultratv'den almayi dusunuyorum kabloneti. zaten merkez binasiyla ayni semtte oturuyorum. peki merak ettigim birkac konu var; 1- adsl basvurusunda bulunmustum. sozlesme imzalamadigim surece faturama "49 milyon" gelmez, degil mi? 2- kablonet basvurusunda bulunacagim, fakat nasil? 26milyon kadar turktelekoma verecekmisim. deneyimi olan arkadaslarinin benimle paylasmalarini diliyorum. tesekkurler, saygilar[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 adsl başvurusu yapmıssın cıkarsa sözleşme imzalatmak için sorucaklar istemiyorum dersin olur biter sözleşmeyi imzalayacak olanda o telefon hattı kimin üstüne ise o yapacaktır kabloda ise kablo tv kimin üzerine ise evde o sözleşmeyi imzalayacak işte bi miktar telekoma veriyosun 26 mı neydi artık sen de demişsin de bilmiyorum sonra baska bişi yapmıyosun adamlar gün veriyolar eve gelip ayar cekiyolar aktifkablo modemi kendisi satıyodu onun parasını eve gelince alıyo fatura ise 2 ay sonra 2 aylık olarak geliyo[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 modemi onlar mi satiyor? yoksa disaridan mi aliniyor? ve tek bir model/marka mi var? daha detayli bilgi verir misin? ps. hazir cable deneyimi olan adami bulmusum. birakmiyim ;)[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 aktifkablo kendisi satıyor baska kabul etmiyor zaten illa bunu alıcan olayı var motorola surfboard modem var adamların elinde baan öle satmıslardı eskilerinde sorun vardıda artık iyi bunlar ben pek bi sorun yaşamamıştım hızı falan iyi gayet dial up - cable - adsl hepsini kullandım suan adsl var ama adsl den memnun degilim cable iyiydi (eskiden adsl süperdi ilk cıktıgı zamanlarda sonradan batırdılar , telekoma kafam girsin)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 teşekkür ederim. anlasildigi kadariyla theKingpin ve dynamick isimli arkadaşlarımız adslden çok şikayetçi (bkz:kafam girsin) ;) diğer arkadaşlar da fikir ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olacagim. saygılar[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 mantık basittir dl yapacaksan dsl hem ucuz hem hızlı oyun oynıyacaksan 64k cable herzaman 512 dsl i döver[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 teşekkürler Mighty_THoR. diğer arkadaşlar da fikir ve deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olacağım. saygılar.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bnde aktifkablo kullanıyorum 128k bayağa güzel memnunum yani.. oyunları gayet rahat oynuosun,dl lerde süfer :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 İzmir kablo.net kullanıyorum. Oyunlar için söliyebilirmki gerçekten ideal. Süper hiç lag olmuyor neredeyse. Örneğin cs de maximum 60 ping falan alıyorum Min 12 gördüm. Oldukça iyi yani. Downloadlarımda 15-16k ccivarında değişiyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar