sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Stargate SG-1 Uzaylı tanrılar konsepti. Hele de 5. sezondan sonra insanlığın kökeni mevzularına giriyorlar, dizinin sıkı yanlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bilmiyorum kimse dememiş ama Bence X-FILES her türlü tek gecerim tamam arada bilim-kurguya giriyolar ama izlediğim bir çok bölümde mistik olaylar ve uzaylılardı konu olarak. Şu aralar cok sık denk gelmedigim icin izleyemiyorum ama yakında başlarım heralde(uydu meselesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mini dizi olarak lost room hakkatten başarılıydı bence.. baştan sonra bi çırpıda izletti kendini sıkmadan, baymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 said: görüntü yönetmenliği süper bir kere. ortam süper. öyle stüdyoda greenboxta çekilmiş bi şey değil. önemli nokta bu. heroes dökülüyor bu konuda, çok başarısız. carnivale da her bölüm için kasaba kurmaları hakkaten şahane bi olay. onun dışında aksandan bahsedilmiş arka sayfada.ingiliz aksanı filan yok ama biraz nasıl derler redneck aksanı var.ben özellikle severim o ayrı.samson ın konuşması filan... edit:lost room u da bi oturuşta seyretmiştim.baya hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 @Bulletride: Arada ünlü oyuncular da oluyordu hani büyük dizi geçmişi olan oyuncular. Masters serilerinde. Bence o kadar da rezil bir oyunculuk durumu yoktu yani gerçek kesitle karşılaştırmak ağır hakaret olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lost roomdu sanırım. ilk bölümünü izlemiştim ama sonrakileri izleyememiştim. ilginç bir diziye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nileppezdel said: @Bulletride: Arada ünlü oyuncular da oluyordu hani büyük dizi geçmişi olan oyuncular. Masters serilerinde. Bence o kadar da rezil bir oyunculuk durumu yoktu yani gerçek kesitle karşılaştırmak ağır hakaret olmuş :D Babsör izlediğim en büyük oyuncu Boondock Saints'deki adamdı(Sean Patrick Flanery snrm).Bana öyle denk geldi demek =].Yinede Hallmark oyuncularından iyidir tabi. ps : Boondock Saints'e laf atmış gibi olmiim,arşivimin yapıtaşıdır taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar