Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesela ben her zaman bir NeoGeo sahibi olmak istemişimdir fakat firması battı ben hala sahip olamadım ona.Ahh şimdi gelecek yaz birisi gelse de kafama bir NG atsa ne güzel olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 güzel olmaz bence,kaafn yarılabilir. :)[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yarılsın napalım herşey NEOGEO için. ;)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Gamegear dı adı sanırım seganin gameboy u gibi bişeydi. Grafik olarak falan gameboy dan kat kat üstünde bişiydi. Sonra noldu bilmiyorum kayboldu gitti piyasadan.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Evet evet çok hoş bişeydi gamegear. Böyle kendiliğinden ışıklı, geniş de ekranı vardı. Çok da pil yerdi. Adaptörsüz oynamak bayağı zengin işi sayılırdı yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Dogru hatirliyorsunuz fakat gb durukene o zaman onu almak bence yanlisti cunku oyunlari cok banaldi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çok yaşasın gb... bi tane gb pocket vardı bende... ufacık bişeydi ama ekranı bayağı büyüktü. Sonra color oldu bi tane... Daha da sonra advance çıktı... pocket büyüklüğündeki renkli ekranıyla gönüllerde taht kurdu. Gerçekten de çok güzel bir alet. Şimdi seneye dershaneye de başlayacam. Almayı düşünüyorum bi tane :) Oyunsuz yapamam bennn!!! Ben daha bir çocuğum![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bir zamanlar o gameboyun ilk cıktrıgı zamanlarda game gear die bi alet vardı hatırlamısınız game boy gibi bişiydi ama renkliydi çokta baba oyunları vardı bende vardı o aletten hatta hala duruyor :).....[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 zamanında sega mega drive ile su seganın gameboy seklınden almıstım sonrakı ayda dreamcast cıktı amma ozenmıstım be ehehe sonradan battı fırma oyunları cıkmadı ıyıkı almamısım ama ne gunlerdı sabah aksam dreamcast hayal ederdım segaya bakıp sınırlenırdım..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Heh... tüketim çılgınlığı işte... ah bir zengin olsam![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bende var dreamcast hala soulcalibur, crazy taxi, virtua tennis ve record of the lodoss war u oynarim. Gamepad i dışında hiçbi eksisi olmayan bi konsoldu. Yazık oldu.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ilk ciktigi dönemler bir nintendo-nes sahibi olmayı çok istemiştim.. Bilen bilir. o ilk mariolarla tanisilan konsoldur nes. ilk 8bitlik oyun konsolu bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Aa ben birde snes istiyordum simdi aklima getirdin.SNES atan var mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar