Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

upgrade tavsiye lazım

nek2004

Öne çıkan mesajlar

yeni bir kasa toplayıp benimkini de kardeşime vermeyi düşünüyorum da. kafada bi şeyler oluşturdum ama tavsiyeniz varsa yardım ederseniz sevinirim.
İşlemci: AMD Athlon 2500+
Anakart: Asus A7V8X X KT 400
Hdd: 80 gb Samsung 7200 rpm
Ram: Kingston 512 DDR 400
Ekran kartı: Asus V9520 Magic/T FX 5200 128 mb
Cd Rw: Lg 523252
Kasa: Aopen QF350W
KDV dahil yaklaşık 620 dolar tutuyo. Malesef daha fazlasını çıkarabilecek gibi değilim. Ama ekran kartı da kafama takılmıyo değil. FX 5200 ler kötü diye duydum. Gönlüm en azından bi fx5600 yada radeon 9600 pro istiyo ama nerden baksanız 100 dolar.
burda sormak istediğim ram ler de bu 3.0 ,2.5 ,2.0 dalgaları gördüm neye yarar? hangisini almalı?
bi de sistem konusunda yorum yada tavsiyeniz varsa çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

anakartını nforce yap,rami 2x512 ekran kartını mutlaka degistir parn yetmiyorsa bekle böyle alırsan 6 aya gene değiştirmek zorunda kalacaksın[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

o ramdeki 3.0 lar zamanlamalar 1 saniye yani 1000 ms i o rakama boluyorsun ve efektif hizi ortaya cikiyor, bu ram hizi degil ama ram in parcalarindan birinin sarj olma vakti yok digerinin letme vakti gibi.. biri yavasladimi hepsi sekiyor denebilir, 4 tane deger vardir 2.5 ise 1000/2.5 400mhz olur

yani dusuk olan daha iyidir en dusuk olanlar twinmos olup mtec hafiza chipi tasiyip kodlari 40b ve 60b ile bitenler idi 3 ay once.. simdi ne bilmem ama donanimhaber e forum acarsan bilen bir iki kisi cikar, min 4-2-2-2 olabiliyordu benim tmos lar 433mhz de pasif sogutmali 2.9v da

neyse yani ben anlamam dersen abi bana mtec chipli twinmos ram ver 2.5 olsun de[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ti4200 nereden bulacak :) müzelere bakması lazım okadar düştükten sonra gf4 mx 440 alsın hem daha ucuz hem hemen de aynı işi görüyor :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konu açılmışken ben de bi soru sorayım

Bende GF2 var değiştireyim dedim, şimdi bi FX5600 almayı düşünüyorum. Mevcut sistemimle (cel 900, asus tuv4x anakart, 512 mb ram) ekran kartından daha mı az verim alırım (hani agp 2x-8x davası)

Bir de tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı yoksa fazla farketmiyor mu?[signature][hline]Ghost of The Navigator
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...