Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İlginç ve komik :) kirpiler mc donalds dondurma kaplarının içine girip çıkamıyorlarmış. Dİkenlerinin dondurma kaplarının kapağına takılması yüzünden. Habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Kirpi kaldı mı Türkiyede? Ayrıca günün birinde krpiler insan soyunu tehdit ederlerse bir şekilde nasıl yenebileceğimizi biliyoruz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 haberi bi okuyupta yorum yap abim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Antalyada manavgatta dolu kirpi var kedi kadar sdf Ama 5-6 yıl öncesine göre %50 azalma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Kirpi kaldı mı Türkiyede? benim babam senin babanı döver gibi olacakta; bizim okulda kirpi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yorum süper "Kirpiler türban taksın" ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Zheld said: haberi bi okuyupta yorum yap abim be bide alan yetkilisi olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ? yorumumda ne hata var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi olay almanyada geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Türkiye geçiyor demedim ki zaten bende Türkiyede böylew bişi için kirpi kalmadı korkacak bişi yok anlamında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 haberin altındaki yorumlar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Türkiye geçiyor demedim ki zaten bende Türkiyede böylew bişi için kirpi kalmadı korkacak bişi yok anlamında dedim. hee tabi dsgsdg (gıcık mode on) Ed,t by Abso : Yerim seni MODE ON :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 KİRPİLERE ÖZGÜRLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Kirpilerde türban taksın sdafhasdfha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Kirpi kaldı mı Türkiyede? Ayrıca günün birinde krpiler insan soyunu tehdit ederlerse bir şekilde nasıl yenebileceğimizi biliyoruz artık :) Türkiye genelini bilememde Çanakkalede kedilerime yemek verdikten sonra gece geç saatlerde 7-8 kirpinin arta kalanları yemeye geldigini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yalan haber, kirpiler kilo aldıklarından girdikleri yerden çıkamıyorlarmış, mc donalds örtbas etmeye çalışıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Dünyanın tüm kirpileri birleşin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 haha haber yorumları yine efsane said: Misafir 26.02.2008 16:12 ARKDASLAR TURBANA BU KADAR TEPKİ NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kirpi bisürü var ya çanakkalede kampta hatta kirpilerin saldırısına ugramıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben yazlıkta bir kirpinin hayatını kurtarmıştım hayatlarında ilk defa kirpi görüp yuvarlayan tekmeleyen kıroların elinden heh çok sevimliydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hehe şaka gibiler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Kirpilere bişe olmaz ya, yoldaki arabalar ve mcdonalds dışında doğal düşmanı yok hayvanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 huun said: Kirpilere bişe olmaz ya, yoldaki arabalar ve mcdonalds dışında doğal düşmanı yok hayvanın. askerde kaç kere yolun ortasında kirpi leşi bulmadığım gün oldu hatırlamıyorum, balıkesir'in yukarılarında hala öyle kirpi var ki , ama çakırların, doğanların, şahinlerin %1i kadar başka hayvanlara zarar vermiyorlardır. severim hayvanları ama çok kadersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Haydar Dümen evinde kirpi besliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar