Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bilgisayarım Windows u yükleyip desktop geldikten sonra minimum 3 dk da anca kendine geliyor. Sonrasında en ufak bir yavaşlık yok ama bayabiliyor her açılmada o kadar beklemek. Ben MSN in çok ağırlaştırdığı konusunda bir tahmin yürütüyorum ama... Neyse işte size boot ekranı screeni. Bu SS e sığmayan bir bluetooth ve last.fm var. Bu arada ccapp denilen exe Norton Antivirus. Ne yapılabilir?
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 iTune, NetLimiter, Msn, Daemon bunların hepsini kaldırabilirsin eğer hızlı açılmasını istersen.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sağdaki scrollbara bakarak bi yığın şey olduğunu anlayabiliyoruz oradan :D o listenin o kadar kabarık olması zaten çok iyi değil. orada boş veya -dumprep0 gibi bişeyler de varsa hoş olmuyo zaten :D ehehe
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En büyük etken Norton. Virüs programları arasında en çok kastıran programlardan biri o, bi kaldırıp denemeni öneririm.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 evet norton gitsin, komple gitsin, itunes helper, deamon
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bi de eet laptoplarla böle wireless için bluetooth vs. için ek programlar geliyo, driverlar yüklenirken bunları da yüklüyolar genelde. Bunların %90'ı yeni bi iş yapmıyo, hep windows'un zaten yaptığı şeyleri yapan programlar oluyolar. Bazen ekstra ayarlar falan oluyo işte o tercihe kalmış, ama eğer böyle bişey sorun değilse, hiç birini yüklemeden sadece sürücüleri yükleyerek çok daha hızlı kullanırsın bilgisayarı. (HP programlarını görünce laptoptur diye düşündüm :P değilse de farketmez aynı muhabbet)
Öne çıkan mesajlar