Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bilgisayarım Windows u yükleyip desktop geldikten sonra minimum 3 dk da anca kendine geliyor. Sonrasında en ufak bir yavaşlık yok ama bayabiliyor her açılmada o kadar beklemek. Ben MSN in çok ağırlaştırdığı konusunda bir tahmin yürütüyorum ama... Neyse işte size boot ekranı screeni. Bu SS e sığmayan bir bluetooth ve last.fm var. Bu arada ccapp denilen exe Norton Antivirus. Ne yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 iTune, NetLimiter, Msn, Daemon bunların hepsini kaldırabilirsin eğer hızlı açılmasını istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sağdaki scrollbara bakarak bi yığın şey olduğunu anlayabiliyoruz oradan :D o listenin o kadar kabarık olması zaten çok iyi değil. orada boş veya -dumprep0 gibi bişeyler de varsa hoş olmuyo zaten :D ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En büyük etken Norton. Virüs programları arasında en çok kastıran programlardan biri o, bi kaldırıp denemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 evet norton gitsin, komple gitsin, itunes helper, deamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bi de eet laptoplarla böle wireless için bluetooth vs. için ek programlar geliyo, driverlar yüklenirken bunları da yüklüyolar genelde. Bunların %90'ı yeni bi iş yapmıyo, hep windows'un zaten yaptığı şeyleri yapan programlar oluyolar. Bazen ekstra ayarlar falan oluyo işte o tercihe kalmış, ama eğer böyle bişey sorun değilse, hiç birini yüklemeden sadece sürücüleri yükleyerek çok daha hızlı kullanırsın bilgisayarı. (HP programlarını görünce laptoptur diye düşündüm :P değilse de farketmez aynı muhabbet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar