thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 az önce malik adli arkadasimizdan pm ile bir soru gelmis, benim fetonun gelişmiş eğitim merkezlerinden yoksun eğitimsiz beynim yetemedi, sizden yardım almak istedim. malik said: bir kıcta kac kenar vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 garbage desem gıcıklık yapmış olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malik çizmeyi aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 cevabını da yazdım gulum be , onu da koy eğlenceli şey seni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kıç parabolik bi yapıyo sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 noluyoruz gülüm falan? malik said: ha benımkınde de cok fazla var. demişsin, ben yine yetemedim. sizin gibi dayı dillerinden, deyimlerinden birşey anlayamıyorum ne yazıkki. açık açık söylesen derdini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kusura bakma o zaman tadı olmuyor.bunun için mi başlık açtın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Malik insan olabilecek zekaya ve özelliklere sahip değil, iki fındık atın takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hee, bu hanıma haddini bildiriniz çok mu dokundu da pm atiyon bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 karnım acıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 LathspeLL said: Malik insan olabilecek zekaya ve özelliklere sahip değil, iki fındık atın takılsın. iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malik taşlama topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malik sana abilerin burs versin fetonun yanına git özlemişsindir stv de izle izle onla birlikte gözyaşı dök bi yere kadar tabe.... orda kenar köşe dip bucak ile ilgili sorularını sorarsın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malik said: 25 Feb 2008, 20:07 hadi be kemalist . Şu hale bak, ülke nerelere geldi. Ne kadar çok yanlış yapılmış eskiden. Bu insanlara bu ortam nasıl sağlanmış, bu insanlar bu hale nasıl gelmiş? Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bu topic gördügüm en salakça topic. malik denen seviyesizlik abidesiyle (bir örnegi üst mesajda var) ilgili veya ona karşı açılan bir topic tamamen amaçsız. Eleştirilmeyi bile haketmiyor. Kendisi neandertellerin son örnegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kıçta kenar yoktur. yani cevap 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 cok simardi bazi uyeler az kaldi ana baci muhabbetinede giricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 malikten çocuğum olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ne bu beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar