Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Evimde ailemden kalma baya bir miktarda kaliteli gitar var ancak gitar çalmasını bilmiyorum ve o gitarları degerlendirmek istiyorum. Son 3 senedirde piyano kursuna gittigim ve halen devam ettigim icin gitar kursunada yazılıp aileme mali yönden sorun olmak istemiyorum bu nedenlede internetten (mümkünse vidyo ile) gitar ögreten bedava ingilizce/türkçe siteler arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 öğreten dvdlerin falan riplerini bulursun illegal olarak indirirsin. çok hoş şeyler var, arkadasta gordum gecen, country calmak istiyordu o. ekrani dorde bolmusler, bi yerde bastigi notayi gosteriyo, adami 3 farkli yerden gosteriyo falan. ha isim sorucaksın, bilmiyorum hatirlamiyorum :( ama öğreticek cok güzel videolar neyin bulursun. ayrıca guitar pro da olmazsa olmazlardan diceklerdir diğerleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Dostum Troy Stetina Metodlarına ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 john petrucci - rock disciplines videosu tabı kitabı herşeyi var fena da değil bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felguard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yutupda barış yerli diye arat, sağlam o, sekiz tane falan vidyosu var petrucci'nin rock discipline de iyidir. bpm 200 e getirip çalıyor, ağzın açık izliyorsun haliyle biraz can sıkıyor. dime'ın ufak ufak vidyoları vardı. zakk'ın young guitar şeysi var. bunlar aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ne kadar iyi seviyedesin bilemiyorum ama benim kullandıklarım ; Yngwie J. Malmsteen - Hot Licks Michael Romeo - The Guitar Chapter John Petrucci - Rock Discipline Paul Gilbert - Terrifying Guitar Trip.. Eğer daha yeniysen herhangi bir müzik dükkanından Speed Mechanics for Lead Guitar (Troy Stetina) ile başlayabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Arkadaşlar bu dvd'lere youtubedan parça parça ulaşmak yerine elinde olanlar varsa öm'den iletişime geçerseniz sevinirim, bir göz atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar