Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Gitar Öğrenmek.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evimde ailemden kalma baya bir miktarda kaliteli gitar var ancak gitar çalmasını bilmiyorum ve o gitarları degerlendirmek istiyorum. Son 3 senedirde piyano kursuna gittigim ve halen devam ettigim icin gitar kursunada yazılıp aileme mali yönden sorun olmak istemiyorum bu nedenlede internetten (mümkünse vidyo ile) gitar ögreten bedava ingilizce/türkçe siteler arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
öğreten dvdlerin falan riplerini bulursun illegal olarak indirirsin. çok hoş şeyler var, arkadasta gordum gecen, country calmak istiyordu o. ekrani dorde bolmusler, bi yerde bastigi notayi gosteriyo, adami 3 farkli yerden gosteriyo falan.

ha isim sorucaksın, bilmiyorum hatirlamiyorum :( ama öğreticek cok güzel videolar neyin bulursun.

ayrıca guitar pro da olmazsa olmazlardan diceklerdir diğerleri de.
Mesaj tarihi:
yutupda barış yerli diye arat, sağlam o, sekiz tane falan vidyosu var

petrucci'nin rock discipline de iyidir. bpm 200 e getirip çalıyor, ağzın açık izliyorsun haliyle biraz can sıkıyor.

dime'ın ufak ufak vidyoları vardı. zakk'ın young guitar şeysi var. bunlar aklıma geldi
Mesaj tarihi:
Ne kadar iyi seviyedesin bilemiyorum ama benim kullandıklarım ;

Yngwie J. Malmsteen - Hot Licks
Michael Romeo - The Guitar Chapter
John Petrucci - Rock Discipline
Paul Gilbert - Terrifying Guitar Trip..

Eğer daha yeniysen herhangi bir müzik dükkanından Speed Mechanics for Lead Guitar (Troy Stetina) ile başlayabilirsin..
  • Yeni Oluştur...