Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunları Hatırlayan Olur Mu?

huun

Öne çıkan mesajlar

Eskiden çok eskiden, muhtemelen Show TV'nin ilk yıllarında izlediğimi hatırladığım 2 tane bana göre çizgi film size göre her neyse işte onları niyeyse bugün nostaljik bir hava çöktü üstüme yeniden izlemek istiyorum.

Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu.

Diğerinde bir hatun kişi var; şimdi hatırlamıyorum tam ama sanırım bir görev için yabancı bir gezegene gidiyordu. Gittiği gezegende insanlar zombi midir nedir bilemiyorum önüne geleni öldürüyordu. Tek başına falan kalıyordu hatun çoğu zaman, kullandığı silah .357 Magnum'du onu hatırlıyorum ve filmin yarısından itibaren mermi sıkıntısı çekiyor, hatta son bir mermiyi kendisine saklıyordu. Cehennem Silahı'ndaki Mel Gibson hesabı mermiye bakıp bakıp intahar etmeyi düşündüğü anlarda kendi kendine monolog parçalıyordu ve en sonunda o son mermiyi de kendi üzerinde kullanıyordu zaten. Hatta şimdi birşey daha hatırladım. Kadın o kadar fazla ateş ediyordu ki; artık bileği sakatlanıyordu, ateş edemiyordu bileği falan acıyordu.

Evet var mıdır bu kıt bilgiler ışığında adlarını çıkarabilecek bunların?
Sosyal ağlarda paylaş

ve paticik bi üyesini daha mutlu eder :3

o değilde bu başlık biliçaltıma saklanmış bi bölümü ortaya çıkardı.

çok var böyle küçükken izleyip aklımda kalan anime.o zamanlar küçüğüm bi de ölenler olunca çizgi filmde üzülüyom filan :P

delta üçgeni diye bi tane vardı.sonunda tanrı uzay gemisiyle geliyodu.bunlar bunu öldürüyodu F 16 larla filan...

yarım bi cyborg u peşinden sürükleyerek götüren bi kadın asker vardı.çöldeydi galiba...

bööle bayaa var galiba aklımda :P
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu.

ehehe bu tanım fullmetal alchemist'e de uyuyor ya =), o genellikle kılıca ceviriyo da, her istedigi seye de ceviriyo gerci =)...

edit: yeni aklıma geldi =), orada sag koluydu gerci eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:
ve paticik bi üyesini daha mutlu eder :3

o değilde bu başlık biliçaltıma saklanmış bi bölümü ortaya çıkardı.

çok var böyle küçükken izleyip aklımda kalan anime.o zamanlar küçüğüm bi de ölenler olunca çizgi filmde üzülüyom filan :P

delta üçgeni diye bi tane vardı.sonunda tanrı uzay gemisiyle geliyodu.bunlar bunu öldürüyodu F 16 larla filan...

yarım bi cyborg u peşinden sürükleyerek götüren bi kadın asker vardı.çöldeydi galiba...

bööle bayaa var galiba aklımda :P

"Crystal Triangle"

Aptal bir amerikalı ve prof tipli bir Rus -yanlışlıkla- öldürüyordu Tanrı'yı. F16'lar değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...