huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Eskiden çok eskiden, muhtemelen Show TV'nin ilk yıllarında izlediğimi hatırladığım 2 tane bana göre çizgi film size göre her neyse işte onları niyeyse bugün nostaljik bir hava çöktü üstüme yeniden izlemek istiyorum. Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu. Diğerinde bir hatun kişi var; şimdi hatırlamıyorum tam ama sanırım bir görev için yabancı bir gezegene gidiyordu. Gittiği gezegende insanlar zombi midir nedir bilemiyorum önüne geleni öldürüyordu. Tek başına falan kalıyordu hatun çoğu zaman, kullandığı silah .357 Magnum'du onu hatırlıyorum ve filmin yarısından itibaren mermi sıkıntısı çekiyor, hatta son bir mermiyi kendisine saklıyordu. Cehennem Silahı'ndaki Mel Gibson hesabı mermiye bakıp bakıp intahar etmeyi düşündüğü anlarda kendi kendine monolog parçalıyordu ve en sonunda o son mermiyi de kendi üzerinde kullanıyordu zaten. Hatta şimdi birşey daha hatırladım. Kadın o kadar fazla ateş ediyordu ki; artık bileği sakatlanıyordu, ateş edemiyordu bileği falan acıyordu. Evet var mıdır bu kıt bilgiler ışığında adlarını çıkarabilecek bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 huun said: Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu. Space Adventure Cobra'dır ve gelecek yıl devam serisi geliyor. Koldaki silahın adı "Pyschogun" idi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 1.si Cobra doğru cevap ta ikincisi sıfır çağrışım yapıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ikinci dedğini hatırladım.ama adını bilmiyorum. yanlış hatırlamıyorsam aslında kadın komadaydı.savaştığı şeyde hastalık.olay bi kabustu yani.zannedersem seri değildi o filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Evet film, seri değildi ve gene evet sanırım dediğin gibi bişelerdi şimdi sen söyleyince hatırlar gibi oldum. Dediğim gibi çok yarım yamalak hatırlıyorum, bi el atın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yanında arkadaşlarıda vardı.gerçek hayatta yanıbaşında bekleyenler.kabusta tek tek ölüyolardı galiba. ben küçüktüm valla o zamanlar. :3 sturm filan bulur bundan sonrasını anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Fenris komada diyince dank etti. Huun aradığın animenin ismi Goshogun: Time Etranger http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=944 Fenris kalbimi kırdın, yazdım bunu bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 evet buydu yihuuu edonkey linki bile var sitede. çekeyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ve paticik bi üyesini daha mutlu eder :3 o değilde bu başlık biliçaltıma saklanmış bi bölümü ortaya çıkardı. çok var böyle küçükken izleyip aklımda kalan anime.o zamanlar küçüğüm bi de ölenler olunca çizgi filmde üzülüyom filan :P delta üçgeni diye bi tane vardı.sonunda tanrı uzay gemisiyle geliyodu.bunlar bunu öldürüyodu F 16 larla filan... yarım bi cyborg u peşinden sürükleyerek götüren bi kadın asker vardı.çöldeydi galiba... bööle bayaa var galiba aklımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 huun said: Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu. ehehe bu tanım fullmetal alchemist'e de uyuyor ya =), o genellikle kılıca ceviriyo da, her istedigi seye de ceviriyo gerci =)... edit: yeni aklıma geldi =), orada sag koluydu gerci eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 fenris said: ve paticik bi üyesini daha mutlu eder :3 o değilde bu başlık biliçaltıma saklanmış bi bölümü ortaya çıkardı. çok var böyle küçükken izleyip aklımda kalan anime.o zamanlar küçüğüm bi de ölenler olunca çizgi filmde üzülüyom filan :P delta üçgeni diye bi tane vardı.sonunda tanrı uzay gemisiyle geliyodu.bunlar bunu öldürüyodu F 16 larla filan... yarım bi cyborg u peşinden sürükleyerek götüren bi kadın asker vardı.çöldeydi galiba... bööle bayaa var galiba aklımda :P "Crystal Triangle" Aptal bir amerikalı ve prof tipli bir Rus -yanlışlıkla- öldürüyordu Tanrı'yı. F16'lar değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 huun said: Bir tanesinde kırmızı elbise giyen, uzun sarı saçlı bir eleman var. Sanırım sol kolununun zaman zaman dirseğinden aşağısını çıkartıp, makinalı tüfek gibi birşeye çeviriyordu. Trigun'daki Vash'a da uyuyo tanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eskiden çok eskiden kısmını geçsek bile Trigun Show TV de asla yayınlanmadı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fma yayınladı yani sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar