throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Aranızda burada okuyan var mı? okul ücretleri ne civarda, lafı uzatmadan sorayım beleş okul var mı? (yoktur ama olsun sorayım yinede içimde kalmasın) :D okula kabul nasıl? Yani lisans eğitimi almak için neler yaptınız? İnternette pek doğru düzgün bilgi bulamadım size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bir arkadaşım araştırıyor, bir firmanın yetkilisiyle görüşmesi var yarın sonra bana bilgi verecek, ben de gelir buraya öğrendiğimiz şeyleri aynen yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nerden esti merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 şuradan esti? türkiye'de ne yaptıysam olmadı giremedim bir türlü. tam her şeyi yoluna koydum diyordum öss sistemi değişiyor bir şeyler oluyor. olan bana oluyor. kaç senedir görmediğim dersten sınava girmek zorunda kalıyorum. + bir de bunun manevi yükü var. artık bunları kaldıramam. bu yüzden neresi olursa orayı değerlendirmeye bakıyorum. :) geçen gün isveç, norveç diyordum. orada eğitim parasız ama ingilizce lisans programların sayısı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 İrlanda aksanına hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Guinness lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Birlesik Krallikta olup, Newcastle Brown Ale varken baska bisi iceni vururum. Gerci Guinness'in normali degil de darki mi oyle bi versiyonu baya guzel, sakat birakirim ondan onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 iyide okudugun universitenin turkiyede sayilmasi icin oss yi kazanman lazim(4 yillik okullar icin minumum puani gecmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 orası kolay, barajı rahatça geçiyorum hatta üstüne 100-110 puan da yapıyorum. Ama ötesine geçemiyorum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 baraj kaç össde merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 180 civarı olmalıydı yanlışım yoksa. 210 220de olabilir. eah neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 185 baraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İrlanda'da, Dublin'de ücretsiz veya ucuz master programları varmış. Birkaç tane başvuru yapmayı düşünüyorum. Varsa İrlanda'da okuyan veya yaşayan lütfen yazsın birşeyler buraya :D edit: lütfen eklendi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar