DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Acemiliği bitirip dağıtım iznine geldim oh be sivil gibisi yok valla :) Arkadaşlar bundan sonra Asayiş benden soruluyor ona göre :)
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hoşgelmişen(ilk mesaj heyo:) )[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır*
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 460 bozmamış ama bozmayı düşünenlere bir tavsiye veriyim. OKUYUN asteg ya da kısa dönem yapın çekmeyin olm :)[signature][hline]Jandarma
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 :D nereye gidicen ? kolay gelsin valla zor iş[signature][hline]"Einstein was right, time is relative to the observer. When you're looking down the barrel of a gun, time slows down.Your whole life flashes by. Heartbreak, and scars. Stay with it, and you can live a lifetime in that split second."
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Van'a gidiyorum.[signature][hline]Jandarma
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 zor iş valla ben azimle kaçıyorum :) allah kolaylık versin[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ehe hayırlı olsun :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle...
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ooo kimler gelmiş =] Hoşgeldin Demirmaske.
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Gelsin Teskere...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Hayırlı teskereler =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 e hadi bakalım kolay gelsin. kazasız belasız geçirip gelesin çabucak.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 astegmen yada kısa donem yapamam ben paşa olcam ;) bu arada bu gelen askerlik kagıdını napıcam ben? askerlik subesine mi gidicem,baska bi yerlere gitmem gerekiyomu giderken piercingi cıkarmam saglıgım acısından iyi midir ;)
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hoş soru :) ayrıca hoşgeldin...[signature][hline]Your death will be avenged !!!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 bathory hangi askerlik kağıdından bahsediyorsun? yoklaman geldiyse gitmeyi düşünmüyorsan okulundan okuduğuna dair belge alıp şubeye götürüp bırakman yeter.[signature][hline]Jandarma
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 asayi$ berkemal mi? :)[signature][hline]- never too old to learn!
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 berkemal nedir? ali kemal gibi bişi mi ?:) ay kafayı yedim ben kusura bakmayın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar