Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Live Again...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D

nereye gidicen ?

kolay gelsin valla zor iş[signature][hline]"Einstein was right, time is relative to the observer. When you're looking down the barrel of a gun, time slows down.Your whole life flashes by. Heartbreak, and scars. Stay with it, and you can live a lifetime in that split second."
Mesaj tarihi:
zor iş valla ben azimle kaçıyorum :) allah kolaylık versin[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Mesaj tarihi:
Gelsin Teskere...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
e hadi bakalım kolay gelsin. kazasız belasız geçirip gelesin çabucak.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
astegmen yada kısa donem yapamam ben
paşa olcam
;)
bu arada bu gelen askerlik kagıdını napıcam ben?
askerlik subesine mi gidicem,baska bi yerlere gitmem gerekiyomu
giderken piercingi cıkarmam saglıgım acısından iyi midir ;)
Mesaj tarihi:
bathory hangi askerlik kağıdından bahsediyorsun? yoklaman geldiyse gitmeyi düşünmüyorsan okulundan okuduğuna dair belge alıp şubeye götürüp bırakman yeter.[signature][hline]Jandarma
Mesaj tarihi:
berkemal nedir? ali kemal gibi bişi mi ?:) ay kafayı yedim ben kusura bakmayın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
  • Yeni Oluştur...