spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 link Amerikan Cocker alerjim cıktığı için köpeğimi satıyorum, ona bakacak iyi bir aileye vermek istiyorum 42 günlük, tuvalet eğitimi var, cok haraketli , istemediğiniz haraketleri yapınca kızıyorsunuz bir daha yapmıyor. fiyatı 400 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 url=http://forum.paticik.com/read.php?22,3101088,page=11]link[/url] (alttan 4. topic.) Amerikan Cocker alerjim cıktığı için köpeğimi satıyorum, ona bakacak iyi bir aileye vermek istiyorum 42 günlük, tuvalet eğitimi var, cok haraketli , istemediğiniz haraketleri yapınca kızıyorsunuz bir daha yapmıyor. fiyatı 400 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 köpeği satmak nedir ? mal mı bu ? kardeşini alıp satabilir misin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yani.. bu kadar cok seviyosan, duzgun bi aileye verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 köpeğini SATIYORSAN burda kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Zaten Pati ahalisi 400 YeTeLe'ye köpek almaz, gider zavallı, üşüyen bir sokak yavrusuna ev verir. Gazete ilanı ver sen. Köle misali sat köpeği sonra cehennemde don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 alerjimin yüzünden dosstum ayrıca krediyle aldım geri kalan borcu yatırmak icin paraya ihtiyacım var :(şu an kucağımda beraber ağlıyoruz nasıl anlıyor hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 spompas said: istemediğiniz haraketleri yapınca kızıyorsunuz bir daha yapmıyor. abi kusura bakma, ZAUHZUHZAUHZAUHZUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben pazarcı değilim mecbur kaldığım için veriyorum. bana öyle muamele yapamazsınız. o benim bir parcam oldu sizin hic bir hayvanı sevemediğiniz kadar seviyorum onu şu an ağlarken bile iiçime bıçak saplıyorlar bi andan kaşınıyorum bi andan doyamıyorum kac haftadır derim parçaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kingpin said: spompas said: istemediğiniz haraketleri yapınca kızıyorsunuz bir daha yapmıyor. abi kusura bakma, ZAUHZUHZAUHZAUHZUAH ama öle be :) akıllı baya elimi ısırdı kızdım ağzını açmıyor artık kakasını çişini halıya yaptı kızdım tuvaleti gelince koşa koşa gazeteye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Çok samimiyetsiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 satince dolarlara sarilip aglarsin artik :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hayvan satışı bölümümüzde kesinlikle yasaktır,lütfen daha duyarlı olalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar