SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Adminlerden önemli ricam, lütfen bu konunun sabitlenmesidir. TRT'nin geçen bayramda ve son 3 haftadır süren toplu Anime gösterimlerini hepimiz gördük, beğendik. Fakat ülkemizde Anime'nin gelişmesi adına bunun bir son olmaması ortak dileğimiz kuşkusuz. Bu nedenle benim önerim, herkesin TV'de yayınlanmasını istediği 5 Anime'yi (Şimdilik karışıklık olmaması için sadece TV serileri olmak şartıyla) yazmasıdır. Örnek şu şekilde: 1- Gundam SEED 2- Rah Xephon 3- Patlabor TV 4- Hack Sign 5- Genshiken Dikkat etmemiz gereken hususlar konusunda ise sizden lütfen: 1- Normal dışı şiddet ve vahşet 2- Cinsellik ve aşırı çıplaklık 3- Aşırı bölüm sayısı (200+ gibi) gibi öğeler içeren seriler yazmamanızı rica ediyorum. Lütfen konuyu ciddiye alalım ve cevapları buna göre verelim. (Sadece 5 seçim hakkınız olduğunu unutmayınız) sonraki edit'de bu mesaja kanallara ulaşabileceğiniz mail adreslerini ve telefon numaralarını gireceğim ki oylama sonuçlandığında kazanan 5 Anime'yi organize şekilde yazabilelim. Konunun amacı ortak Anime'ler belirlenmesi ve kazananların kanallardan organize şekilde istenmesi olup lütfen alakasız mesajlarla konuyu saptırmayalım. Ulusal kanallar ve izleyici iletişim bilgileri, aşağıdaki linklerden telefon numaraları , e posta yada izleyici formları ile ulaşmaya çalışacağız. Tabii anketin 1 ay sonraki sonuçları görünsün de. TRT: http://www.trt.net.tr/wwwtrt/iletisim.aspx?iletisim=iletisim SHOW Tv: http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp Kanal D: http://www.kanald.com.tr/Iletisim.aspx ATV: İzleyici Hattı: 0 216 474 20 20 Star TV: http://www.startv.com.tr/BizeYazin.aspx MTV Türkiye: http://www.mtv.com.tr/contact.aspx?type=0 --------------------- Katılan / katılacak herkese şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 1- ghost in the shell: stand alone complex 2- ghost in the shell: stand alone complex 2nd gig 3- great teacher onizuka 4- legend of the galactic heroes 5- 12 kingdoms genshiken filan yazamadım maalesef çünkü içeriği pek ilginç gelmeyecektir anime ile içli dışlı olmayan seyirci kitlesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 1-Gto 2-Airgear 3-Kekkaishi 4-Gungrave 5-Gantz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hmm Slayers (3 sezonu oav film ne olursa) Suzumiya Haruhi no Yuutsu Mai-Hime veya Mai-Otome olabilir gerçi yuri var bunun içinde hafiften GTO FMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 - ghost in the shell: stand alone complex - ghost in the shell: stand alone complex 2nd gig - great teacher onizuka - hachimitsu to clover - hachimitsu to clover 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Overlord said: 1-Gto 2-Airgear 3-Kekkaishi 4-Gungrave 5. sıraya yazdığınız iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 SturmVogel said: 1- Normal dışı şiddet ve vahşet 2- Cinsellik ve aşırı çıplaklık gibi öğeler içeren seriler yazmamanızı rica ediyorum. Overlord said: 5-Gantz hmm :) benim için farketmez hangi serilerin verildiği,ama katılırım böyle birşeye seve seve. edit:gto'da biraz sakıncalı gelebilir bence özellikle trt gibi bir kuruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 TRT de gintama gosterildigi gun ulkeme olan kaybettigim inancimi ve saygimi yeniden kazanicam yanniz hayali bile super oldu animenin ortasinda donundan iceri elini sokup apisarasini kasiyarak dolasan bir gin san ve tepede trt logosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evet ben de gto'yu düşünmedim değil, onizuka'nın fotomantaj bölümleri işkillendirebilir. (:P) çocuk kuşağında yayınlamayacaklarsa o kadar titiz olmayabilirler gerçi. hoş gerçi bazı kanallar için anlaşılan fazla dert değil, hellsing filan verildiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 -Nodame Cantabile Ben pek beğenemedim ama; Lovely Complex'de gösterilebilir heralde. Gerçi ileri bölümlerini izleyemedim ama... Bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 evet aslında nodame ofansif sayılabilecek sıfır içeriğe sahip ve şahane. 12 kingdoms ile değiştirmek istiyorum mümkünse eheh (o da çok güzel ya gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Samurai Champloo yayınlasınlar bence.Hem bölüm sayısı hem yapısı uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gits-sac1,2 paranoia agent ergo proxy texhnolyze diyesim var bide ama yalan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 honey and clover nodame cantible guardian of the sacred spirit(japoncası serei no miri...gibi bişeydi.şimdi tam hatırlamıyorum.) genshiken derdim ama geniş bi kesime hitap etmez.hareketli bişelerden champloo olabilir ama tam hatırlamıyorum şimdi ondaki şiddet seviyesini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 1-Legend of Galactic Heroes 2-SDF Macross 3-Hajime No İppo 4-Last Exile 5-School Rumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 1.Elfen lied 2.claymore 3.mouse 4.love hina 5.evangelion hepsi iptal? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Elfen Lied sansür yer her bölüm Claymore sansür yiyecek yerleri var Mouse yayınlanmaz bile Love Hine yayınlanır sorunsuz da pek bir hafif kaçar mangası olmadan Evangelion bir iki sansürle geç saatte yayınlanır ama tahminim seslendirme ve çeviri eksik kaçar anime gg olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Allahtan "ciddi olalım, yayınlanabilir animeleri yazalım" demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 cakeonroof said: ergo proxy bugün s'nek'te yayınlanmaya başlamış, istek listesinden çıkarabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 1- School Rumble 2- Cowboy Bebop 3- Great Teacher Onizuka 4- Hack Sign 5- Love Hina hem eğlenceli hem kaliteli hem de masum anime zor ama bunlar önerilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kaede said: Evangelion bir iki sansürle geç saatte yayınlanır ama tahminim seslendirme ve çeviri eksik kaçar anime gg olur o sansürlerle de ohooo. hiç yayınlanmasın yani. olmasın, ı ııh. kimse bilmesin evangelionu. doujinler bilmesin özellikle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Japonyada yayınlanırken de ekran dışı "don't put strange things in there" yüzünden sansür yemiş, üstüne sponsorlarını kaybetmişti :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar