Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hadi bakem başlattım. Şu andan başka bugün de ne izlediğinizi yazın, bi kaç farklı şey seyrettiyseniz.. ilginç olsun. Lemme start: STAR TREK 4x18 Mind's Eye STARGATE ATLANTİS 4x18 The Kindred, Part 1 STAR TREK 4x05 Remember Me (şimdi başladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 lost izledim birazcık. sora tam illisuonist'i izlicektim ki dedim bu film bitmez saat zaten 5:30 olmuş en iyisi izlemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ii yapmışsın, başlasan bırakamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 her saat sabah 8.00 de dizimax de the shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Meet the Spartans (Brad ve Angelina özellikle süperdi :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Orjinal Adı: Küre Dil: Türkçe Yapım : 1998, ABD Tür : Bilim Kurgu / Gerilim Yönetmen : Barry Levinson Senaryo : Kurt Wimmer, Michael Crichton (Kitap), Paul Attanasio Oyuncular : Dustin Hoffman, Sharon Stone, Queen Latifah, Liev Schreiber, Samuel L. Jackson, Peter Coyote Görüntü Yönetmeni : Adam Greenberg Bir grup bilim adamının Pasifik Okyanusu derinliklerinde keşfedilen batık bir gemi üzerinde yaptıkları araştırmanın öyküsü. Okyanusun 1000 feet derinindeki bu gemide araştırmacılar büyük bir küreyle karşılaşırlar. Amerikan ordusu bunu bir U.F.O olarak nitelendirir. Araştırma ekibi kürenin içinde ``Amerika - 2048`` yazılı bir bilgisayar klavyesi bulurlar. Kürenin zamanlar arasında yolculuk yaptığına ve kara delikten geçmiş olduğuna inanmaya başlarlar işte bunu izliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yaklaşık 2 hata önce kafama esmişti ulan unutmuştum ne oluyodu hadi bida izlim diye.. indiirp izlemiştim. Bazı yerleri çok salakça olsa da konu olarak çok ilginç bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 my blueberry nights.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 tam şuan önümde arka sokaklar var ona göz atıyom arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Persepolis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 azn önce top gear izledim, sezon 8 bölüm 3-5 bişeyler :P arşivi var da arada bakıyorum ööle geyik adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Scrubs 5x01 5x02 3 4 5 6 Arrested Development 2x01-02-03-04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Star Wars - Episode IV - A New Hope Star Wars - Episode V - The Empire Strikes Back zaman kalırsa 6.yı da izlicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 downloadım bitince lost izleyeciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Pushing Daisies s01e05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Jumper (2008 ) Bilimkurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Supernatural The IT Crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 gief kalitei version of Jumper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 daywatch nightwatch her gün birer kez dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sahilde.mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 HHAHAHHA tv8 (defne joylu bi program) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Orjinal Adı: Super Bad (Çok Fena) Dublaj: Türkçe Altyazılı Tür : Komedi Yönetmen : Greg Mottola Senaryo : Seth Rogen, Evan Goldberg Oyuncular : Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Martha MacIsaac Yapımcı : Judd Apatow Görüntü Yönetmeni : Russ T. Alsobrook Müzik : Lyle Workman Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 54 dk. Gösterim Tarihi : 9 Kasım 2007 Liseden mezun olmak üzere olan, sosyal becerileri az gelişmiş iki gencin birbirine bağımlı bir arkadaşlıkları vardır. Farklı üniversitelere gidecekleri için, hayatla ayrı ayrı yüzleşmek zorundadırlar. Evan çok korkak bir gençken, Seth, ağzı lâf yapan ve karşı cinse fazlasıyla düşkün bir kişiliğe sahiptir. Film, beğendikleri kızlara yanaşmak için yaptıkları yanlışlarla dolu çabalarının hikâyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 pushing daisies'e başladım ben de an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 1k1 gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 rezalet geçen bir midterm sınavından sonra kafa dağıtmak için Star Wars - Episode VI - The Return of the Jedi sonra da KOTOR2'ye tekrar başlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar