Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

---Soru---

Pakize

Öne çıkan mesajlar

adam öldürmek dünyann en kolay işi

sadece bıçağı saplaman yeterli ya da elinmdeki silahın tetiğini çekmek gibi...
tıpkı iskeleden denize bir kere atlayıca düşmeye başlaman ve duramaman gibi

bıçağı saplarsın o yolunu bulur kıvrıla kıvrıla hedefine doğru ilerler, geçtiği yerleri tamiri mümkün olmayacak şekilde tahrip eder, hele direk kalbe saplanırsa. Kıurbanınnkurtulıuş şansı kalmaz
kafaya sıkılan bir kurşun gibi. o da sonuçta tetiğe dokunma işi
nişan al ve gözlerini kapat, güzel bir yaz günün de panayırda ördeklere ateş ettiğini düşün ve sadece tetiği çek
yada içeceğine yiyeceğine zehiri kat ve ikram et, asla hayır demezler, sendne böyle bir şey bekleyemezler, onlar zehiri alırlar ve ölürler. Ölürken onları izklersin nasıl nefessiz kaldıklarını, ne olduğunu anlayamadıkları anı, ölecek olduklarına inanamamaları, hatta "aman biraz daha nefessiz kalısam ölecme sanırım" diye düşünürler herhalde. öleceklerindne emin olamazlar bir türlü, bayılmış gibi yere düşerler
sadece bakarsın, artık yerde yatan kişi senin için yerde cansız yatan herhangi bir şeydir bir önemi kalmamıştır. ölünce nereye gittiğini düşünmezsin yada arkasında kimleri bıraktığını sadece hareketsiz kalmıştır

herhangi bir canlıyı öldürmek işte bu kadar kolay esas sorun olan o canlıya karşı vereceğiniz vicdan mücadelesidir. işte bu noktada yenilgi almamanız imkansız. Vicdan: 1 - Siz: 0

hiç sevdiğiniz kişi için çiçek kopartırken onunda bir canlı olduğunu ve onu öldürdüpğünüzü düşündünüz mü?

halbuki onu öldürürken zevk alıyordunuz, öldürmekten zevk alıyordunuz

kafanız karıştı mı? öyleyse karışltıralım
zaten bitkilerin ömrü ne kadar ki? tanrı onalrı bizim için yaratmadımı sonucunda, hatta jhayattan kopanlar için "bitkisel hayatta" demiyormuyuz. işte burada çelişiriz...

hayvanları ele alalım
o geçmişdeki büyük av partileri... ne büyük olaylardı insanlar bir geyik bir domuz öldürüp geliler etini pişirip bir güzel yerlerdi, öldürmekten zevk alırlardı bizim zevk aldığımız gibi
öldürmke ve zevk kelimeleri yine yan yana geçti değil mi?
esasında ne kadar cani ve gaddarımız içimizde ve öldürmeye ne kadar da meyilli ne kadar da istekli

hadi yine çelişelim, peki biz o hayvanı kesşip yemezsek proteğini nereden alıcaz? nasıl daha uzun yaşayabiliriz? yemek yememiz gerek beisn almamız gerekli işte hayvansal gıdalar da iyi bir seçenek, meyve kökleri ağacından düşen meyveler gibi ama o bitkiler asla yeterli olmaz

sadede gelelim... öldürüyoruz ve öldürmekten zevk alıyoruz ama zevki tadarken öldürdüğümüzü hissetmiuyoruz sonradan farkediyoruz
içimize öyle yerleşmiş ki sanıyoruz ki sadece insanları öldürünce suç olur
bir çiçeği koparmak bir hayvanı katletmek yanlış değil

ya yanlışsa?
haydi düşünelim ve kendimizle çelişelim

bir canlıyı öldürmek ne akdar kolayn değil mi?
ama vicdanımızı öldürmek... imkansız[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

vicdanı olmayanlar napsın ? :-P
anormal durumlar söz konusudur; akıl sağlığının yerinde olmaması, sadist olması gibi.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 31 January 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sence katilmiyim? sence ben birini öldürmiş olaiblirmiyim?
bu forumalrda bir katil dolaşıyor olabilir mi?

gecenin bir yarısı bana saldıran birinin gırtlağını kesmiş olabilirmiyim?
ya da zevk olsun diye hamile bir kadını öldürmiş olabilirmiyim?
yada masum hayatımda kopardığım çiçekleri düşünmüş olabilirmiyim?

ben katil olabilir miyim?
kim bile bilir, bir ben bir vicdanım bir de yaratıcım[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Hasta ruhluyum yaşasın!!! Ama sorunun çok göstere göstere sorulduğunu düşünüyorum. Soruyu verilen bilgiler doğrultusunda yanıtlamaya çalışan her mantığın ulaşacağı sonuç aynıdır bence[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 31 January 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
gözükü kırpmadan öldürebilecegim insanlar var şu dünyada.
hiçte vicdanım sızlamaz. bu durumda ben katilmiyim kahraman mı (öldürecegim adamlar ölmeyi hakediyor yanlız)

Kahramanlarız bizler yoldaş... Ama kimse anlamaz halimizden, derdimizden. İyisimi kendine yağmurlu bir gecede ıssız bir sokak seç ki kimseye hiçbirşey izah etmeye çalışmayasın...

Zaman zaman benim de hayatıma girer böyle insanlar, sonra da çıkarlar, çıkartılırlar...[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

babacum zamanında seri katildi
şimdi tövbeli bu işleri bıraktı çoluk çoluğa karıştı

öldürmeyi özetlersek, delirirsin,
"aradığınız mantığa şu anda ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. the...."
katliam yaratırsın, bundan zevk alırsan aradığımız vicdana ulaşamayız o zaman...
amma
1- bir soruyla katil olma potansiyeli görmek saçma, tam amerikalılara göre yani(genel konuşuyorum)
2-normal bir insan zaten katil diildir, bu işten zevk almaz(tabii kaçımız normaliz onu bilemem)

ve karanlık bir sokakta o kadar karizmayken koşulmaz, delikanlıyı bozar:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...