Pakize Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Öykünün kahramani bir genç kiz. Bu genç kiz, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim oldugunu hiç bilmedigi bir genç adamla karsilasiyor. Bu genç adam kizin rüyalarinin adami ve kiz görür görmez adama asik oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Bu genç adama 1 daha rastlayamiyor. Genç kiz kiz kardesini öldürüyor. Kizin kiz kardesini öldürme sebebi nedir? Asagidaki cevaba bakmadan cevap verin. CEVAP AŞAĞIDA Cevap: Genç kiz, adamin cenazeye gelecegini ve adami orada görecegini umuyor. Bunu dogru cevapladiysaniz, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu unlu bir Amerikan psikoloji testiymis. Öldürebilme zihniyetine sahip > > kisiler buna dogru cevap verirlermis. Seri katillerin çogu bu teste hiç düsünmeden dogru cevabi vermisler. Dogru cevabi bulamadiysaniz, ne iyi.
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 daha önce de vardı gerçi de bi daha düşününce ben katil miyim şimdi ya? yok ya alla alla olamam imkansız :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 valla ben buldum cevabı. ama karıncayı bile incitemem. en fazla kendimi öldürürüm :P[signature][hline]-End of Transcription-
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bulamadım valla :)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hep katil ruhlu olduğumu düşünürdüm değilmişim demek tüh :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
n0body Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya ben ne iyi kalpli bi insanım ya bulamadım cevabı hahaha =) yoksa salak mıyım ? o yüzden mi bulamadım =)
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 İlk defa bi soruyu bilemediğim için mutluyum :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 buldum da daha önceden bildiim için hehe. ilk seferinde bulamamıştım ama. çok fena adam öldürürüm potansiyel war :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 önce bir mana verememiş sonra da azılı bir agatha christie okuru olarak doğru cevaba ulaşıp bu mudur diye sormuştum. yaani sonuç neymiş horace hem katil ruhlu diil hem de soruyu bularak zekasını ve kültürün ortaya koyan nadide bir kişilikmiş öyle değil mi. [enginnoyanmodu]EEyyyvallaaaaah![/enginnoyanmodu][signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya bana daha önce üç kez soruldu bu soru üçünde de aynı cevabı vermekten bıktım, hayır katil olmayacam... alla alla ya ne alaka katillikle bu soru...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy [Bu mesaj ReaperXS tarafından 30 January 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bende bir suikastçi veya seri katililde bulunması gereken bütün özellikler vardı en bilineni 3 adım var ehueh[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Benim de üç adım var, katil mi olacam şimdi?[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 iyi bari ...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ben karıyerime yararlı bir işle başlamayı düşünmekteyim. Chemical mesela. Mmm...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hadi be desene boşuna çalışıyoruz, hadi beyler 3 adlılar olarak seri katiller takımı kurup seri seri cinayetcikler işleyelim. Ama aynı anda 3 farklı yerde 3 benzer cinayet işleyelim ki polisler bile afallasın :-P [signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' [Bu mesaj PsycHeDeLIC tarafından 30 January 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
melun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hiç düşünmeden cevabına baktım bu durumda ben ne oluyorum ?
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: melun, 30 January 2004 00:44 tarihinde demiş ki: hiç düşünmeden cevabına baktım bu durumda ben ne oluyorum ? Sana Cheater Pati denio :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 cinayet işleyemeyecek kadar tembel diyoruz.[signature][hline]-End of Transcription-
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Cevap aşşağıda deyince o koca boşluğu tarıyordum Bu ne saçma bir soru diye düşünüyordum Cevabı görünce şaşırdım! Bir kelime oyunu mu var acaba birleri 1 şeklinde yazmış felan nelere takılmışım yav.[signature][hline]Show No Mercy
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ee direk doğru cevabı verdim de şimdi kim gider karakola üşengeç adamım. durun bi babamı öldiriyim birisi de polisi arasın arada[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 daha once de aynı cvbı vermiştim ben kız kardesinin adamla cıktıını onu ayarttıgını fln dusunmustum
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hmmz gayet yerinde terrörizm :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: melun, 30 January 2004 00:44 tarihinde demiş ki: hiç düşünmeden cevabına baktım bu durumda ben ne oluyorum ? Görgü tanığı.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben bildim ama gayt normal bi insanım yalan yalan[signature][hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar