Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Hayırlı teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 99 oh be dustuk cift rakama :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ıslattılarmı eheu beni fena ıslatmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Abi feci hortumla 5 dakka ıslattılar ya :D cok feciydi AEUHAEUHA.Şafak demiş coni moni Türkiyenin en üst devresiyiz artıkın : D TORUNLARDA bot bağlıyor 20 sinde :D ofş gel torun gel dede yorgun ağ ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ShadowFax said: atoyo ben degilde arkadasım düştü oraya:D 23 ünde gelio yanına. Erdem Gül Manisa :) çavuş gelcek. ben ankara özel koruma dayim:D bu arada atoyo sende kütahya hava er egitimde mi yaptın acemiliği? inzibatsın sanırım? abi ben ank m.K da merasim bölüğündeyim, Bitli piyade karacıyız biz.Yardıran bölük ya herkez yatar biz yardırırız.Inzibat değiliz allah kimseyi inzibat yapmasın one ya.Günde 8 saat nöbetmi tutulur.Eğitim spor da cabası. Acemi birliğimde mebs okulu idi.Hangi bölüğe gelmiş? bi ara onla bi iletişime geçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Ei tezkereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 geldin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 giden herkez geldi o da gelmiştir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 adam kısa dönem değil 15 ay askerlik yapacak ne gelmesi :D len buraya gelince bi şafak söyle de serinleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aynen serinleyek la bi safak solede : D kogus yikamis kadar olurum wallah AZHUAHUZHUAZHUAZHUHAUZHUAZUH Benmi yardiriyim torun? AZAUHZAHU cok feci ya.Warya bizim bolukte 7 ye 2 ler teror estiriyor ya.Cok feci siracilik yapiyoruz (devreciligin kibar hali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kertenkel said: giden herkez geldi o da gelmiştir =) Kısa dönemler gelmiştir. Uzunların 5-7 ayı var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben kendi arkadaşlarımdan yola çıkarak söyledim ya pardon =) uzun dönemlere hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 uzun donem cekılmez lan çok rezil bişey ya.suan psikolojim tarakito gibi.Ya takım komutanı git sigaramı getir diyor ben gidiyorum odanın kapısını kitleyip anahtarı adama veriyorum.Daha niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 004 başka yok.. devre kaybı 319 kısa dönem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oooh serinledim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 umarım problemsiz geçiyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bitti bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Agas bugun 77 ya. 11 hafta daha girerim bakıma ASDFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben mi yapim bu saatten sonra askerliği ? :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Atoyo said: Agas bugun 77 ya. 11 hafta daha girerim bakıma ASDFASDFASDF o ne be adammı öldürdün :DDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar