trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 star televizyonunun ve star gazetesinin kendi başlarına iş açtıktan sonra "cumhuriyet için" demelerini kınıyorum. cumhuriyet o kadar ayak altına alınacak bir kavram değildir, olamaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben arada bi dalga geçiyoruyum bundan 3 yıl sonra cumhuriyet için 516519. gün yazacak diye halbuki kendilerini bağımsız tek özel tv olarak dile getiriyorlar Arkasından Cem Uzan çıkıp propaganda yapıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yazsınlar,sevinsin garibanlar türkiyeyi,cumhurıyetı kurtaracaklar nası olsa zor iş eheh klasik cem uzan taktikleri.Gitsin o aile dostlarına küfür falan etsin..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 cumhuroıyet alet edılıyor bence[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kim takar uzanları... adamın yemediği kavram sömürmediği şey yok ki...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ben o insanların aç kaldığınada inanmıyorum ya..neyse =)[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 kalıyosalar da enayiler. cem uzanın aç kaldıını sanmıyorum şahsen :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eheh zaten masa altından ne dönerler götürüyordur onlar =) dikkat ettim orda biri greve girmeden önce daha zayıftı adam şişti =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lausbub Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 cumhuriyet alet olamaz, olmamalıdır :hrr:![signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: Justin, 31 January 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: Arthur_HellsFire, 31 January 2004 20:32 tarihinde demiş ki: ben arada bi dalga geçiyoruyum bundan 3 yıl sonra cumhuriyet için 516519. gün yazacak diye halbuki kendilerini bağımsız tek özel tv olarak dile getiriyorlar Arkasından Cem Uzan çıkıp propaganda yapıo... yoo 3 yıl sonra 1095 misal vermiştim illa correction yapıcanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yalnız bi yandanda o insanlar haklı Adamlar maaşlarını alamıyorlar Cem Uzan ülkeye bi sürü zarar vermiş olabilir.Aama adam ödiyecem diyor devlet ödettirmiyor.O halde sizin aracılığı ile ödensin yazık günah o insanlara da[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 adamların haklı olup olmadıkları önemli değil cumhuriyeti oalya alet etmeleri yanlış cumhuriyet için bilmem kaçıncı gün devrim mi yapıcan sen kardeşim yane dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar