paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu forma özellikle şort çok hoşmuş. Hiç görmüşmüydünüz. Ben ilk defa gördüm, bayıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Böyle bi forma yok . Dizayndan anlayan bir taraftar dizayn etmiştir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 fotosh hop diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yani bi maça bu formayla çıkılsaydı herkesin haberi olurdu ben de ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ama hiç fotoşop gibi değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 fotoşopdan anlamadıgım için gerekli teknik bilgileri sunamıyacagım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben topiği baltalama amacında değilim fakat fenerin formalarının parlaklıkları hiç hoş durmuyor hatta janjanlı duruyor.. yani demek istediğim sarısı çok parlıyor neden öyle bilemiyorum yada bana öyle geliyor olabilir şort ile forma uymamış :( ki alexin forması 3 boy büyük http://img293.imageshack.us/img293/7669/turkuaztk8.jpg turkuaz hoşmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Link evet olay buymuş. Taraftar dizaynlarıymış. Kanımca mevcut sarı beyaz çubukludan daha güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 no http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=97098 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 turkuaz bi forma çıkardı fener bu sene, herkes değişik diye gitti aldı, adamlar bi belediye maçında giydi daha da 23 haftadır giymediler,uğursuz geldi diye mi acaba nedendir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Harbiden çok güzelmiş. Niye fener her sene mal mal formalar giyer ki. Yani bi klasik var standart her sene kesin onu giyiyolar, bi de her sene dandik yeni bi tane çıkarıyolar. Hele bi tane beyaz-yıldızlı vardı herkes pijama diye dalga geçerdi falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Turkuaz sarı beyaz ve klasik çubuklu formaların kaçar tane sattığını hesaplarsanız niye fenerin (ve bütün büyük takımların) her sene farklı forma çıkarttığını anlarsınız. Ki bence sarı beyaz forma seneye de biraz makyaj yiyip kalacak. Turkuaz için emin değilim kaladabilir yerine lacivert bir forma da çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 http://www.internethaber.com/images/other/haber.20070731091319.jpg şimdi düşündüm de bu daha güzel sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Onu bilemem ama paspaturun koyduğu efsaneymiş. PhysX said: http://www.internethaber.com/images/other/haber.20070731091319.jpg şimdi düşündüm de bu daha güzel sanırım Üsttekiyle yanyana getirince hangisi daha güzel bilemedim ama :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 taraftarın yaptığı daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 turkuaz da güzel de milli takımlık forma o.. fenerle alakası yok yani ama kırmızı forma ftw.. örnek: liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 konuyla alakasi yok ama fenerium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar