Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Daha önce bölüm bölüm yayınlamıştım burada. Üç bölümünü ve metnini bir .zip dosyasına koyup upload ettim. Progressive Rock. Adı üstünde Genesis konusu. Hayatın başlangıçı, Lilith, ilk cinayet, yaradılış. Yarım saate yakın sürüyor toplamda. GERGE - Genesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İniyor. Yorum gelicek. Az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Daha hepsini birer kere dinledim ama ilk izlenimimi aktarayım. Bana fazlasıyla bir marşı andırdı. Özellikle 2. şarkının çoğunluğu. Son solo hariç en sevmediğim Charmed oldu. Bir üçleme olduğunun farkındayım fakat sürekli olarak belirli bir fikrin etrafında ilerlemiş gibi geldi. Bir üçlemede benzerlikler, göndermeler olabilir, hoş da olur fakat hepsinin aynı temelde olması büyük bir eksik bence. 26-27 dakikalık materyel yok gibi yani. Fakat tabi ki eleştirirken olumsuz yanları belirttiğim için yerden yere vuruyomuş gibi anlaşılabilirim ama öyle değil. Genele bakılınca iyi bi kayıtla zevkle dinlenilecek bir yapıt olabilir. Özellikle ilk şarkının son 3 dakikasına hayran kaldığımı da belirteyim. Yeterince yapıcı olmuşumdur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar