Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

326

KOMAMURA TAYÇOOO!!!

ehe süper giriş yaptı komamura tayço, çok tutuyorum zaten kendisini ama maalesef fazla aksiyonunu göremedik hala. gerçi espadalarla kapışır sanıyordum, anlaşılan bu çapulcu arrancar'ı dövdürecekler sadece. :/ yalnız çapulcu arrancar da o kadar çapulcu değilmiş herhalde madarame'yi yenebildiğine göre, bankai açmadı mı ne oldu anlamadım gerçi.

Sosyal ağlarda paylaş

327

ya ne zorlanması, adamı kaldırıp fırlattı ya heh kaba kuvvet olayında herhalde kenpachi ve genryuusai dışında rakibi yoktur komamura tayço'nun. ama maalesef yazar şimdiye kadar yer vermedi. efendilik dersen zaten bir numara.

adamın ağzında söndürdü cero'yu, bankai açar açmaz da 1-shot çekti yani daha ne? :P acayip gaza getirdi MYOUOU TENGEN KOKUJOU diye bağırdığı karede. ::o

Sosyal ağlarda paylaş

komamatsu tayço büyük adam ya, gönlü de büyük, bankai'si de büyük. geçen hafta da tousen'e ithafen dedi sanırım en sondaki lafı, umarım doğru yola getirir onu bir şekilde.

ayrıca açılış kareleri de gen ultra gazdı, "VOAHHH" efekti ben de yaptım o şişko fukutayço gibi. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

330

halibel anlaşılan 3 numara hitsugaya ile eşleştiğine göre, hoş gerçi ben onu hayli kuvvetsiz buluyorum ama fanservisu desu herhalde..

şişkonun da bütün hayatı dalga geçilmek, bakalım gene dayak mı yiyecek her zamanki gibi heh. adam filler'da bile dayak yeme figüranı. :P

hai neko acayip kuvvetli aslında, bayağı dağıtması lazım o tipleri. bir de suzumebachi ile bitecekse olay komamura gibi soifon da overkill oldu espada olmayanlara anlaşılan.

Sosyal ağlarda paylaş

330

matsumoto çok böyle ne bileyim bi tarafı havalarda takılıyor yok ben şu 3ünü aliyim de,siz kimsiniz ki hai neko şöyle keser böyle çizer falan o kadar kolay biteceğini sanmıyorum dövüşün.
soi-fon'da valla direk indirdi gibi görünüyo suzumebachi'yi de çıkardı ama hemen biter mi dövüş,bilemiyorum.gerçi şu son bölümlerde 1-2 chapterlık dövüşler oldu hep neden olmasın dimi?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...