Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 326 KOMAMURA TAYÇOOO!!! ehe süper giriş yaptı komamura tayço, çok tutuyorum zaten kendisini ama maalesef fazla aksiyonunu göremedik hala. gerçi espadalarla kapışır sanıyordum, anlaşılan bu çapulcu arrancar'ı dövdürecekler sadece. :/ yalnız çapulcu arrancar da o kadar çapulcu değilmiş herhalde madarame'yi yenebildiğine göre, bankai açmadı mı ne oldu anlamadım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 326 ikkaku açmıyo ya başkalarının yanında bankai öğrenmesinler diye açsa alırdı heralde arrancarı. bu arrancarıda direk komamura tayço için yapmışlar zaten ikisi de büyük,ikisi de daha da büyüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 326 tatlı bıçağı neydi ya öyle.Komamura balon arancarla mı dövüşecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 326 Hacı dişe dişe olacakta.Haklı bi arkadaş.Bankai açmıyodu herkezin önünde.Ne güzel mis gibi dövüş var önümüzdeki hafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 [spo]Tam Komamura'nın Bankai'na uygun düşman. İki dev birlikte kapışırlar işte. Sırf o yüzden koymuşlar. Çok bariz belli ediyor kendini yani.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bence pek bişi yoktu. Cumaları iyice vasatlaştı manga açısından tüh olsun size bleach ve naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 niye be, süperdi bence aksiyona sadece giriş olduğu halde. yumruk sayfası yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sıkıntıdan mangayada başladım tam grimmjow la dövüşünden sonrasını buldum !!!!!!!!!!!! AT GELDİ LAN!!11 birde uliqura mı neydi o kaç numaraydı oda 3 dü değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 @cado 4numara o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ozaman nell in yerine geçen varmı yoksa nell hayla 3 numaramı yoksa ben okumaya devammı edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 okumaya devam et bence gayet keyifli o kısmı zaten 2günde biter son bölüme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 harbiden cok heycanlı her sayıda bu son olsun diyorum ama yinede indiriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 indirme ya onemanga dan oku =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 327 And though it shames me , i am just as you say.. ..a mere worm of a man. Hey yavrum gözüme girdin bu son hareketle. İba , dandik hollowdan nasıl kaçıyor ya tam dayaklık. Komamura tayço delikanlıymışsın. Hadi bu Balon-Balina kırmasına zorlanmanı görmezden geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 327 ya ne zorlanması, adamı kaldırıp fırlattı ya heh kaba kuvvet olayında herhalde kenpachi ve genryuusai dışında rakibi yoktur komamura tayço'nun. ama maalesef yazar şimdiye kadar yer vermedi. efendilik dersen zaten bir numara. adamın ağzında söndürdü cero'yu, bankai açar açmaz da 1-shot çekti yani daha ne? :P acayip gaza getirdi MYOUOU TENGEN KOKUJOU diye bağırdığı karede. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 offf çok kısa, iba da tırsak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 İchigo espada release yaparsa ne olur gibisinden bir fanart. İchigo daha dandik kido yapamazken böyle hollow release yapması zor tabi ama cero falan görebiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 iyi güzelde o kılıç herşeyi bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cado said: iyi güzelde o kılıç herşeyi bozmuş Niye ya bi illidian havası yakalamış hoş gibi. Saçlarıda direk Yondaime'den alınmış ama olsun kaliteli çizmiş çizen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 komamatsu tayço büyük adam ya, gönlü de büyük, bankai'si de büyük. geçen hafta da tousen'e ithafen dedi sanırım en sondaki lafı, umarım doğru yola getirir onu bir şekilde. ayrıca açılış kareleri de gen ultra gazdı, "VOAHHH" efekti ben de yaptım o şişko fukutayço gibi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hooo asıl savaşlar başlıyo baragan'ı da görürüz inşallah yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 330 halibel anlaşılan 3 numara hitsugaya ile eşleştiğine göre, hoş gerçi ben onu hayli kuvvetsiz buluyorum ama fanservisu desu herhalde.. şişkonun da bütün hayatı dalga geçilmek, bakalım gene dayak mı yiyecek her zamanki gibi heh. adam filler'da bile dayak yeme figüranı. :P hai neko acayip kuvvetli aslında, bayağı dağıtması lazım o tipleri. bir de suzumebachi ile bitecekse olay komamura gibi soifon da overkill oldu espada olmayanlara anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 330 matsumoto çok böyle ne bileyim bi tarafı havalarda takılıyor yok ben şu 3ünü aliyim de,siz kimsiniz ki hai neko şöyle keser böyle çizer falan o kadar kolay biteceğini sanmıyorum dövüşün. soi-fon'da valla direk indirdi gibi görünüyo suzumebachi'yi de çıkardı ama hemen biter mi dövüş,bilemiyorum.gerçi şu son bölümlerde 1-2 chapterlık dövüşler oldu hep neden olmasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 330 İyi dövüşler çıkacak gibi ama 3 karekteri 1 karektere eşleştirmek ne alaka ya ... direk cero saçma geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 331 ben demiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar