Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

326

KOMAMURA TAYÇOOO!!!

ehe süper giriş yaptı komamura tayço, çok tutuyorum zaten kendisini ama maalesef fazla aksiyonunu göremedik hala. gerçi espadalarla kapışır sanıyordum, anlaşılan bu çapulcu arrancar'ı dövdürecekler sadece. :/ yalnız çapulcu arrancar da o kadar çapulcu değilmiş herhalde madarame'yi yenebildiğine göre, bankai açmadı mı ne oldu anlamadım gerçi.

Mesaj tarihi:

326

ikkaku açmıyo ya başkalarının yanında bankai öğrenmesinler diye açsa alırdı heralde arrancarı.
bu arrancarıda direk komamura tayço için yapmışlar zaten ikisi de büyük,ikisi de daha da büyüyo :D

Mesaj tarihi:
sıkıntıdan mangayada başladım tam grimmjow la dövüşünden sonrasını buldum

!!!!!!!!!!!!

AT GELDİ LAN!!11 birde uliqura mı neydi o kaç numaraydı oda 3 dü değilmi?

Mesaj tarihi:

327

And though it shames me , i am just as you say..
..a mere worm of a man.
Hey yavrum gözüme girdin bu son hareketle.
İba , dandik hollowdan nasıl kaçıyor ya tam dayaklık.
Komamura tayço delikanlıymışsın. Hadi bu Balon-Balina kırmasına zorlanmanı görmezden geliyoruz.

Mesaj tarihi:

327

ya ne zorlanması, adamı kaldırıp fırlattı ya heh kaba kuvvet olayında herhalde kenpachi ve genryuusai dışında rakibi yoktur komamura tayço'nun. ama maalesef yazar şimdiye kadar yer vermedi. efendilik dersen zaten bir numara.

adamın ağzında söndürdü cero'yu, bankai açar açmaz da 1-shot çekti yani daha ne? :P acayip gaza getirdi MYOUOU TENGEN KOKUJOU diye bağırdığı karede. ::o

Mesaj tarihi:
komamatsu tayço büyük adam ya, gönlü de büyük, bankai'si de büyük. geçen hafta da tousen'e ithafen dedi sanırım en sondaki lafı, umarım doğru yola getirir onu bir şekilde.

ayrıca açılış kareleri de gen ultra gazdı, "VOAHHH" efekti ben de yaptım o şişko fukutayço gibi. :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

330

halibel anlaşılan 3 numara hitsugaya ile eşleştiğine göre, hoş gerçi ben onu hayli kuvvetsiz buluyorum ama fanservisu desu herhalde..

şişkonun da bütün hayatı dalga geçilmek, bakalım gene dayak mı yiyecek her zamanki gibi heh. adam filler'da bile dayak yeme figüranı. :P

hai neko acayip kuvvetli aslında, bayağı dağıtması lazım o tipleri. bir de suzumebachi ile bitecekse olay komamura gibi soifon da overkill oldu espada olmayanlara anlaşılan.

Mesaj tarihi:

330

matsumoto çok böyle ne bileyim bi tarafı havalarda takılıyor yok ben şu 3ünü aliyim de,siz kimsiniz ki hai neko şöyle keser böyle çizer falan o kadar kolay biteceğini sanmıyorum dövüşün.
soi-fon'da valla direk indirdi gibi görünüyo suzumebachi'yi de çıkardı ama hemen biter mi dövüş,bilemiyorum.gerçi şu son bölümlerde 1-2 chapterlık dövüşler oldu hep neden olmasın dimi?

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...