Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

323

vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :)

yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da.

Mesaj tarihi:
Sam said:

323

vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :)

yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da.

asd

byakuya da matsumoto gibi kirayı yer/içer. kenpachi ve eşdeğer taicho ve arrancarlar vs kiranın shikaisinden fazla etkilenmeyecek kadar kısa bir dövüş yaşatacaklardır.

Mesaj tarihi:

güzel güzel dövüşler 1er chapterla biterse 5 bölümde esas olaylara geçebilriz.
Yanlız bu adamlar espada ezdi dandik espada yardımcılarındanmı dayak yiyecekler. King saçmalamış biraz. No:1 i bekliyorum ben habibel midir nedir o değil sanırım king de değil geriye 1kişi kalıyor.

Mesaj tarihi:

324

Ağlamak geliyor içimden.Bu kadar süper bir Kira dövüşünü, animede mahvolacak.Uncut'ı çıkmalı yoksa hiç bir anlamı kalmayacak. Ayrıca Shuhei'nin shikai'si çok ilginç geldi.Böyle güzel ve karizmatik bir karektere haftaya işallah adam akıllı bir olay verirler.

"Kazeshini"

Mesaj tarihi:
ya bence anime her zaman daha güzel,savaşdaki duyguyu daha iyi veriyor,romantizm i flm daha iyi veriyor,espirilerde daha çok gülüyorsun surat ifadelerınden dolayı flm amma şu filler yokmuu işte herşeyi o bozuyor:d
Mesaj tarihi:

Ne biçim bölüm bu :@

Ikkaku'yu öldüren eller kırılsın.Nasıl yeri öper ya :@ ikkaku lan bu borumu :@ Kubo sen ne pis adamsın.Düzeltmez isen bu olayı işallah çocuğun olmaz..

Mesaj tarihi:

325

cidden kendisi gibi ben de sevmedim zanpakutosunu. (:P) ikkaku sürpriz oldu ki lazımdı böyle birşey ama toparlar kendini herhalde. yine de gitti sütun ama 3 tane daha var nasılsa.

Mesaj tarihi:

325

ikkaku olduğunu nerden anladınız ya?
ama eninde sonunda shinigami tarafından birinin de kaybetmesi gerekiyordu böyle çat çut bütün arancarrlarrı keserlerse olmaz ki :p
edit:tamam okumamışım son sayfayı ^^

Mesaj tarihi:

bankai

ikkaku yerde yatıyor ama bankaisi açık halde değil. ayağa kalkana kadar lavuk arrancar sütunu indirmiştir, ikkaku da birazdan kalkar bankai açıp arrancar ı indirir diye ümit ediyorum.

ikkaku lan bu, zaraki squadın ikinci en güçlü adamı, diğer dövüşen teğmenleri teker teker harcayacak bir 3rd rank officer, 10 küsur rankli arrancar indirmiş adam kendisi, bankai açabildiği de duyulursa boş bir takıma kaptan olarak atanabilecek ilk kişi, böyle hırt fraccionlara yenilmez, yenilemez lan!

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...