Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

323

vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :)

yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

323

vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :)

yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da.

asd

byakuya da matsumoto gibi kirayı yer/içer. kenpachi ve eşdeğer taicho ve arrancarlar vs kiranın shikaisinden fazla etkilenmeyecek kadar kısa bir dövüş yaşatacaklardır.

Sosyal ağlarda paylaş

324

Ağlamak geliyor içimden.Bu kadar süper bir Kira dövüşünü, animede mahvolacak.Uncut'ı çıkmalı yoksa hiç bir anlamı kalmayacak. Ayrıca Shuhei'nin shikai'si çok ilginç geldi.Böyle güzel ve karizmatik bir karektere haftaya işallah adam akıllı bir olay verirler.

"Kazeshini"

Sosyal ağlarda paylaş

bankai

ikkaku yerde yatıyor ama bankaisi açık halde değil. ayağa kalkana kadar lavuk arrancar sütunu indirmiştir, ikkaku da birazdan kalkar bankai açıp arrancar ı indirir diye ümit ediyorum.

ikkaku lan bu, zaraki squadın ikinci en güçlü adamı, diğer dövüşen teğmenleri teker teker harcayacak bir 3rd rank officer, 10 küsur rankli arrancar indirmiş adam kendisi, bankai açabildiği de duyulursa boş bir takıma kaptan olarak atanabilecek ilk kişi, böyle hırt fraccionlara yenilmez, yenilemez lan!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...