Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ana ne güzel okurken son bölüme gelmişim tüh. EN heycanlı yerinde kaldı ama olsun Kenpachiye doyduk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Homo betıl mod'dan sıkıldım artık.Neyseki çıraklar gövde gösterisine devam ediyor.Çok iyi.Bankai açar herhalde bizim homo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 323 vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :) yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kira kira süperdi ya son sayfada vaaay dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sam said: 323 vaaay kira artist oldu bu sefer, anime ile mangada iki ayrı yerde görmek aynı anda ilginç oldu. o acayip şeklin esprisini de nihayet gördük, merak ediyordum. :) yalnız wabisuke çok pis be, matsumoto dışında karşı koyabilecek pek kişi yok gibi. shikai hali bence bazı bankailerden daha güçlü hiç şatafatı olmasa da. asd byakuya da matsumoto gibi kirayı yer/içer. kenpachi ve eşdeğer taicho ve arrancarlar vs kiranın shikaisinden fazla etkilenmeyecek kadar kısa bir dövüş yaşatacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel güzel dövüşler 1er chapterla biterse 5 bölümde esas olaylara geçebilriz. Yanlız bu adamlar espada ezdi dandik espada yardımcılarındanmı dayak yiyecekler. King saçmalamış biraz. No:1 i bekliyorum ben habibel midir nedir o değil sanırım king de değil geriye 1kişi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kira ve karizma ikilisi... Kira muhteşemdi:D wabisuke show yaptı valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 324 Ağlamak geliyor içimden.Bu kadar süper bir Kira dövüşünü, animede mahvolacak.Uncut'ı çıkmalı yoksa hiç bir anlamı kalmayacak. Ayrıca Shuhei'nin shikai'si çok ilginç geldi.Böyle güzel ve karizmatik bir karektere haftaya işallah adam akıllı bir olay verirler. "Kazeshini" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 324 heh sonunda gördük hisagi'nin shikai'ını.özelliği ne acaba? kira'da çok iyiydi ya şerefsiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet hakikaten manga süper gidiyor ama filler koya koya 300. bölümde ancak görürüz bunları herhalde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 animes suck, magas rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aksiyon olunca anime daha güzel mangadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 filler olmayınca animede güzel ya. manga ayrı zevk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya bence anime her zaman daha güzel,savaşdaki duyguyu daha iyi veriyor,romantizm i flm daha iyi veriyor,espirilerde daha çok gülüyorsun surat ifadelerınden dolayı flm amma şu filler yokmuu işte herşeyi o bozuyor:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi yayınlasınlar şöle 5 bölüm arka arkaya mangada ya deliricem çok kötü yerlerde kalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 pff çok kısa ya bişi anlamadım okuduğumdan o kadar kısa yani. ikkaku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 baştan savma yapmışlar yaa çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ne biçim bölüm bu :@ Ikkaku'yu öldüren eller kırılsın.Nasıl yeri öper ya :@ ikkaku lan bu borumu :@ Kubo sen ne pis adamsın.Düzeltmez isen bu olayı işallah çocuğun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 325 cidden kendisi gibi ben de sevmedim zanpakutosunu. (:P) ikkaku sürpriz oldu ki lazımdı böyle birşey ama toparlar kendini herhalde. yine de gitti sütun ama 3 tane daha var nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 325 ikkaku olduğunu nerden anladınız ya? ama eninde sonunda shinigami tarafından birinin de kaybetmesi gerekiyordu böyle çat çut bütün arancarrlarrı keserlerse olmaz ki :p edit:tamam okumamışım son sayfayı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 inoue geri dönerir ikkakuyu dert etmiyorum ben fazla. Ayrıca o sütunların hepside yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 325 ya hepsini geçtim o herifin shikaisi ne işe yarıyo tam olarak onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 spoylır hisagi dimi?ben de anlamadım biraz anlatsaydı keşkei,neymiş sevmiyomuş tipini daha yararlı bilgi güzel olabilirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bankai ikkaku yerde yatıyor ama bankaisi açık halde değil. ayağa kalkana kadar lavuk arrancar sütunu indirmiştir, ikkaku da birazdan kalkar bankai açıp arrancar ı indirir diye ümit ediyorum. ikkaku lan bu, zaraki squadın ikinci en güçlü adamı, diğer dövüşen teğmenleri teker teker harcayacak bir 3rd rank officer, 10 küsur rankli arrancar indirmiş adam kendisi, bankai açabildiği de duyulursa boş bir takıma kaptan olarak atanabilecek ilk kişi, böyle hırt fraccionlara yenilmez, yenilemez lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ikkaku yeniliyor yanlız ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar