Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

evet iyi olmuş, herkes rahat etsin. :)

SPOYLER GELİYOOOOOORRRRRR!!1BİR

311 çıktı geçen gün, çılgın adam ya kenpachi. B)- ne kadar takdir edilse azdır valla. dedim kılıcının adını filan mı öğrenecek ama bütün yaptığı iki elle kavramak oldu kılıcı. bu sefer cidden yardı sanırım o kıl espada'yı eheh

çok söylemek istediğim, içimde kalmış bir başka husus da mayuri tayçooo. bugüne kadar anime'lerde baştan nefret ettiğim, sonradan hayran olduğum ikinci karakter oldu kendisi. ilki saito hajime idi kenshin'den.

hayır artık o gay renkli saçlı espada "ölümsüzüm, mükemmelim allah kahretsin" havalarında iken biletini adam farketmeden kesmesi şahaneydi. yüz yıl kıvrandırdı adamı, bir taraftan da demeç veriyor lol

olay budur yani diyorum:

doğrusunu söylemek gerekirse tayçooolar gelene kadar çok bayık geçiyordu, grimmjow'dan filan hazzetmedim şahsen. bir de dikkatimi çeken bir husus bütün espadaların kendine benzeyen bir tayçooo karşılığı var. kalanlardan da biri devamlı relaks modda, birisi yaşlı başlı filan, onları da öbürlerini eşleştirdikleri gibi eşleştirecekler sanırım. yaşlı başlı eleman 1 numaralı çıkarsa şaşmam o nedenle, ancak eşleşir yamamoto genryuusai-domo ile. (hörmetler)

Sosyal ağlarda paylaş

ya adamın kayıtsızlığı mantıksız boyutlarda, 311'in 14 ve 15 numaralı sayfalarında tekrar apıştım yani.

tch.. hell, at this rate... i really am gonna die..

dyin'..

that would suck..

noytra mıdır nedir yani hak veriyorum apışıp kalmasına. ichigo'nun ilk defasında kenpachi'ye kılıcını savurduğunda elinin yarılmasına verdiği tepki geliyor aklıma. şahane bir sahneydi eheh:

"şaka bu herhalde? ::o"
Sosyal ağlarda paylaş

312

nihayet ultimate dayağı attı, kızıl deniz yarar gibi yardı kenpachi ehe

geriye fazla adam kalmadı, gerçi ben son elemanlar çıkınca geri kalan tayçooolar da gelecek sanıyorum. espadaların hepsi antileri gibi hazırlanmış. yamamoto'nun bankai nasıl en çok onu merak ediyorum doğrusu, shikai halinde bile alev fırtınaları estiriyordu amca. :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...