Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Az önce dolanırken karşıma çıktı,sizlerle paylaşmak istedim.. Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Güzel bir link! En ilginç hikaye VW nin ki herhalde zamanında fabirkayı almıyan şirketler şimdi kendilerini parçalıyolardır! Hele doğru durusur ingiliz araba ureticisi kalmadığını düşünürsek en büyük hata ingilizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mazdanın hikayesi cok ilgincmis şişe mantarıı neee araba nee kardeşim "karar verdim,artık şişe mantarı alternatifi değil araba üreteceğiz!" baya ilginç ayrıca mercedes ve fiatın eski amblemleri daha güzelmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Audi nin ki epey evrim geçirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Selam, Audi'de onca birleşme olunca :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 alfa hep ayni ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Alfa fransızmış başta ona şaşırdım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 paramecium said: Selam, Audi'de onca birleşme olunca :D Saygılar. ben union olduğunu bile bilmiyordum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Selam, Bunu dedin ve yıktın beni. Hemen propaganda çalışmasına başlayayım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 coolrider :P ingilizler vw yide alsa satalarlardi adamlar artik tamamen agir iscilik uretimden kacip finans, ticaretle para kazaniyorlar ugrasmazlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 soyle ornek veriyim bir oncekine havada kalmasin vw nin bir senelik kari 1.5 milyar dolar bundan devlet diyelim 1 milyar dolara yakin kar elde etti diyelim. Bir hsbc nin kari bunun heralde bir 10 katina yakin , yada royal dutch shell in kari falan 10 kati bunun o yuzden araba zor is ugrasilmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bende daha önce bi konuda yazmıştım VW o kadar uğraşacağına bi AKBANK satın alsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Harbi ya araba işinde para yokmuş. :) Bankacılığa mı yönelsek :P Petrolede girilmez ki bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Selam, VW; Revenue ▲ €104.875 billion (2006) Net income ▲ €2.75 billion (2006) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 VW nin sahibi evlatlik alsin beni, kul kedisi bile olmaya raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 2.75 mis bilemedim :) exxon ayni sene 28 milyar dolar kar etmisti sanirim :) google bile daha fazla kar ediyor :) abi araba isi karli is degil hep diyom ben, acalim soyle sahile bir durumcu yada striptiz klubu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Selam, Para ticarette, haklısın matama; Dürümcü ile club yan yana olsun :D Harbiden nazarımda otomotiv sanayi küçüldü : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar