EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 simdi sith olamayacağına göre dark jedi olacan demi? rebel olmazsın inşallah :P[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 29 January 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 burada çok yanlış bir olay devam ediyor ben jedi olsam yarısı bh olan bir topluluğa bunu açıklamazdım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Benim mesajım bir tenkit ve 'acaba başkalarında da mı böyle oluyor' sorusu içeriyor. Sizlerinki ise 'yapmış işte kardeşim sana ne' şeklinde bir tepki. Normal değil işte böyle şeyler, hayır burda İmperial'lar faşisttir neden televizyonda onlar gözüküyor, Rebel teröristtir tartışması yapılmış hala bana bunlar normal diyorsunuz. Yok artık daha neler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 oyunda jedi olmak çok sıradan birşey olmadığı için paylaşmış beyaz[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nasıl sıradan değil serverın yarısı silent arıyor geri kalanıda holo kasıyor birkaç aya normal meslek sahibi olmak özel bir durum olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Mighty_THoR, 30 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: nasıl sıradan değil serverın yarısı silent arıyor geri kalanıda holo kasıyor birkaç aya normal meslek sahibi olmak özel bir durum olacak Oyun hakkında hic bi fikrin olmadıgı belli oluyo acaba kac tane Jedi saydın bugüne kadar gözünle.Yoksa bunlara 2 tane adamın atmasyonlarına dayanarakmı sölüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Narsil, 29 January 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Tebrik ederim, oyuna yeni başlamış birisi olarak o kadar meleği masterlamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum. Online bir oyunda belirli bir zaman ve para harcayarak zor da olsa erişilebilecek bir mertebeye ulaşmana saygı duyuyor olmam İşte Eclipse'in İlk Türk Jedi'ı türü bir başlığı tenkit etmeyeceğim anlamına gelmez. Eğer 'arkadaşlar ben Jedi oldum, sağolun varolun' deseydin de yeterdi. Her yaptığımız işi (ki Jedi olmak 'iş' sayılırsa) Avrupa Avrupa duy sesimizi şeklinde lanse edip sonra da 'abi bu yabancıların hepsinin bize karşı ön yargısı var' diye ağlamadan önce biraz düşünmek gerekiyor sanırım. Çok merak ediyorum acaba bir Alman oyuncu Jedi slot'u açılınca 'İşte Bavyeranın ilk Jedi karakteri, yiğidin harman olduğu yer Düsseldorftur' şeklinde bir forum açmışmıdır? Ja würde er haben.[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 iyi kasıyor da jedi mı her kasan?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: EarS, 30 January 2004 00:23 tarihinde demiş ki: oyunda jedi olmak çok sıradan birşey olmadığı için paylaşmış beyaz Sevgili Ears, dikkat edersen Jedi olmasını tebrik etmişim. Şimdi derin bir nefes alın(hepiniz) ve mesajı bir kere daha okuyun. Olmadı mı? Kötü şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sen neden 'ilk Türk Jedi'ı ben oldum' diye forum açtığını merak ediyorum dedigin için ben öyle dedim.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ja lese ich Ihre Anzeige über und über wieder und meine Antwort ist noch ja.[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ya gözünüzün yagini yiyim bu tip masum topicleri gereksiz tartismalara döndürecek şeyler yazmayın şu forumlara. Topiğin yanlış, yanıltıcı şeyler içerdiğini yada kötü örnek olacağını düşünüyorsanız ya alan yetkilisine özel msg atın yada fikirlerinizi kendinize saklayın. Şurda kendi çapımızda ufak bi topluluguz. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaştığımıza pişman etmeyin.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Cem Yilmaz a daha cok malzeme cikar bu milletden. Adami elestiriyorlar cok para kazaniyor diye, cem yilmaz da demis ki ' sen cik sahneye sen yap komikligi, ben de para vereyim seyredeyim'... Onceden yazdigim gibi , klasik olarak bi arkadasin sevincini paylastigi yere bi suru safsata ile saptirdik gene. Yaz kutlarim diye gec, yok illah sosyal bir icerik cikaracak, toplumsal elestirler yazacak, baskalari bunlara cevap verecek.. Bence klasik bir kedi ciger hikayesi. isteyen istedigini soylesin, benim fikrim bu. hadi iyi geceler Tarkan [Bu mesaj Gulay tarafından 30 January 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Helal olsun beyaz yolunda sağlam adımlarla ilerlemen dileklerimle... Perran. [Bu mesaj azzael tarafından 30 January 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 beyaz slotun açıldıgını nasıl anladın ? millet degişik bi müzik çıkıyo diyodu sende de öylemi oldu ?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hiçbir mesaj mail almamış. Değişik bir seste olmamış galiba soylemedi boyle birsey çünkü. Commandoyu masterladıktan sonra oyundan çıkıp yeni char açmayı denemiş ve açılmışda ...[signature][hline]Ogoed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hmm yani her holo olayına giren prof masterladıktan sonra bi bakıcak sanırım :) ok cok saol[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yazıyor pop, you have gathered a new badge in altında bilmemne hissediyorsunuz falan yazıyor, bizim guilddeki adam SS atmıştıda ordan gördük...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Oyunda da özellikle tell aipt kutlayiim dedim ama offline din beyaznoc, burdan yaziim tebrikler ilk önce. Simdi benim bir sorum var gerci bunu bayadir millete soruyorum ama sen şimdi jedi oldun belkide bir cocukluk hayalin gercek oldu bu kadar emegine degdi ve hatta lafın özü süper oldu :D Simdi sana hala kes bic gorevlerimi cikiyor yoksa belli bir seviyeden sonra böyle epiq quest diye nitelendirebilcegimiz karsinda alligment ina gore ters force tasiyan jedi larin oldugu hatta ve hatta yanliz diilde jedi larla yapabilicegin bir quest sistemi var mi? veya olucakmi ilerde? Ayrıca bir jedi in su andaki kanımca epiq (butun server i kapsiyan) quest diye tanimlanacak act 3 missinlarinda direkt olarak etkisi var mi? Yani sen kalkip gitsen yapsan onnnari senin adin oyunda herhangi bir sekilde jedi beyaznoc yada nickin neyse olarak tutulucak mi? Baya bi soru sordum ama tutamadim kendimi :D Tekrar tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Darksun, 30 January 2004 05:12 tarihinde demiş ki: Yazıyor pop, you have gathered a new badge in altında bilmemne hissediyorsunuz falan yazıyor, bizim guilddeki adam SS atmıştıda ordan gördük... o system message bazı kişilerde olmuş bazılarında olmamış nedendir bende bilmiyorum. İlk jedi furyesinden biri mesela mesaj gelmedi bana demişti. beyazada herhangi bir mesaj gelmemiş.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human | Professions: Master Doctor 11 Ep /Teras Kasi Master [Bu mesaj Stream tarafından 30 January 2004 05:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Gladmir, 30 January 2004 05:22 tarihinde demiş ki: Oyunda da özellikle tell aipt kutlayiim dedim ama offline din beyaznoc, burdan yaziim tebrikler ilk önce. Simdi benim bir sorum var gerci bunu bayadir millete soruyorum ama sen şimdi jedi oldun belkide bir cocukluk hayalin gercek oldu bu kadar emegine degdi ve hatta lafın özü süper oldu :D Simdi sana hala kes bic gorevlerimi cikiyor yoksa belli bir seviyeden sonra böyle epiq quest diye nitelendirebilcegimiz karsinda alligment ina gore ters force tasiyan jedi larin oldugu hatta ve hatta yanliz diilde jedi larla yapabilicegin bir quest sistemi var mi? veya olucakmi ilerde? Ayrıca bir jedi in su andaki kanımca epiq (butun server i kapsiyan) quest diye tanimlanacak act 3 missinlarinda direkt olarak etkisi var mi? Yani sen kalkip gitsen yapsan onnnari senin adin oyunda herhangi bir sekilde jedi beyaznoc yada nickin neyse olarak tutulucak mi? Baya bi soru sordum ama tutamadim kendimi :D Tekrar tebrikler... şu an için normal proflardan hiçbir farkı yok. bu ayki patch ile beraber jediların kademe atlamak için vede jedi olabilmek için belli questler olabileceği ima edilmiş devler tarafından fakat her zaman olduğu gibi herşeyin üstü kapalı. Yani şu an kimse bilmiyor ne gibi birşey olabileceği. Sorularının hepsinin cevabı hayır şu an ama her an değişebilir. Mission al git kes biç mantığı şu anda jedi ...[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Server : Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master [Bu mesaj Stream tarafından 30 January 2004 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 normal proflardan farki sadece paranoya yani bi gozun etrafda birileri var mi da. mumkun oldugunca kimselerin olmadigi yerlere gidiyorsun kalabalik icine girince rahtsizlik duyuyorsun. acaba bh terminal de benim gorev cikmismidir diye. yani degisik bi hava yaratilmis oyunda ilginc bi tecrube seyehatlerinde. jedi larin aciklanmasindan sonra duydugum kadariyla beraber gorev ciktiklari. gerci konustugum jedilar insanlarin bazilarinin cok sicak baktigi bazilarininda cok soguk. yani ortasi yokmus. bu durumdan sikayetciler. tecrubeli jedilardan bilgiler aldikca jedilik hakkinda ya da kendim tecrube kazaninca yazmaya devam ederim.[signature][hline]Master Bio-Engineer Master Creature handler Master Marksman Master Brawler Master Entertainer Master Medic Master Scout Master Gunfighter Master Sharpshooter Teras Kasi Master Master Heavy Swordman Master Artisan Master Squade Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 beyaz jedi charindan bir sey rica edicem mümkünse, bende bir tane rare artifact var onun özelliklerine bakarmisin, jedilar görebilir demişti birisi belki ne işe yaradığını bulurum. =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Stream, 30 January 2004 05:33 tarihinde demiş ki: said: Darksun, 30 January 2004 05:12 tarihinde demiş ki: Yazıyor pop, you have gathered a new badge in altında bilmemne hissediyorsunuz falan yazıyor, bizim guilddeki adam SS atmıştıda ordan gördük... o system message bazı kişilerde olmuş bazılarında olmamış nedendir bende bilmiyorum. İlk jedi furyesinden biri mesela mesaj gelmedi bana demişti. beyazada herhangi bir mesaj gelmemiş. Sanıyorum, meditate sorunu gibi bu da eclipse'in bir sorunu. Hatırlarsınız, Act 2 de bir sistem mesajı vardı, vader rebelları yakalayın diyo gibi bişi... Bu mesaj bana eclipsede gelmemişti, başka bir servera girdiğimde ise anında görmüştüm. Beyaz'ın sorunu da bu sanırım, sistem mesajı olarak fs slotunuz açıldı yazısı ona gelmedi. Önerim Eclipse'de oynayan arkadaşlar, 4. holodan sonra masterladığınız her professiondan sonra lütfen eclipsede bir karakter yaratmayı deneyin. En fazla 2 dakikanızı alır.[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bowabe, 30 January 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Ja lese ich Ihre Anzeige über und über wieder und meine Antwort ist noch ja. Deine antwort ist ja, egal, aber für was??? :-P[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar