Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eclipse in ilk turk jediyi olmakdan gururluyum

beyaznoc

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bugun hidden prof u sansa tutturdum
ve acilir acilmaz sizinle paylasmak istedim bi cogunuz ss isteyecek veya baska sey ama benim ispatlama zorunlulugum yok
kendi guild arkadaslarima kendimi gosterdim biliyorlar simdi beni trainerima goturmelerini rica ettim
RIP guildune beni bugunlere kadar getirdigi icin tesekkuru bir borc bilirim

hepinize jedi yolunuzda basarilar
saygilar beyaznoc[signature][hline]Master Bio-Engineer
Master Creature handler
Master Marksman
Master Brawler
Master Entertainer
Master Medic
Master Scout
Master Gunfighter
Master Sharpshooter
Teras Kasi Master
Master Heavy Swordman
Master Artisan
Master Squade Leader
Sosyal ağlarda paylaş

*!boyu uzamış mı diye bakar*[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrik ediyorum cogu kişinin SOE türk jedi yapmaz tezini çürütmeyi basardın, bu sayede bizde umutla calisabilicez bu yolda ilerliyebilmek icin tekrar tebrikler
Basarılarının devamını dielrim,
Darısı bizlerin basına tabi oncelikle toi nin basına o cok kastı :/[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Sosyal ağlarda paylaş

Dostumla beraber ilk lesser plains bol gorevimizi yaptik. :) serefsizim 10k 10k damage vuruyodu. :-P

Bu adam iki gune kalmaz, jedi master olur benden soylemesi.[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

Ilginc millet su turk milleti, eminim birazdan bu mutlu olay ile ilgili yazilar bir anda savas alanina donecek.

Adamin biri cikmis , calismis , didinmis , oyundaki olabilecek en yuksek seviye olan jedi olmaya hak kazanmis. Kutlamak lazim, ne de olsa benim esim gulay disinda sanirim herkes jedi olmak icin calisiyor.

Ama yok olmaz, meyve veren agac taslanir, illaki biri bisey yazacak. Ya kardesim senin isin yokmu? mecburmusun negatif bisey yazmaya. ne alaka simdi 'uzamis mi uzamamis mi' diye yazmak. ya bisey yazmak zorunda degilsin, burasi sevgili arkadasimiz Beyaz'in sevincini paylastigi yer.

eminim sen yada baskalari simdi benim bu mesajimin altina bi suru negatif sey yazarsiniz. ben soyle soyliyeyim o zaman sizin anlayacaginiz dilden.

Arkadas senin gereksiz yorumlarin da ... asagi kasimpasa, oldu mu canim... hadi kus simdi ..

adami sinir ederler gece vakti..

TARKAN

[Bu mesaj Gulay tarafından 29 January 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gulay, 29 January 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
Ilginc millet su turk milleti, eminim birazdan bu mutlu olay ile ilgili yazilar bir anda savas alanina donecek.

Adamin biri cikmis , calismis , didinmis , oyundaki olabilecek en yuksek seviye olan jedi olmaya hak kazanmis. Kutlamak lazim, ne de olsa benim esim gulay disinda sanirim herkes jedi olmak icin calisiyor.

Ama yok olmaz, meyve veren agac taslanir, illaki biri bisey yazacak. Ya kardesim senin isin yokmu? mecburmusun negatif bisey yazmaya. ne alaka simdi 'uzamis mi uzamamis mi' diye yazmak. ya bisey yazmak zorunda degilsin, burasi sevgili arkadasimiz Beyaz'in sevincini paylastigi yer.

eminim sen yada baskalari simdi benim bu mesajimin altina bi suru negatif sey yazarsiniz. ben soyle soyliyeyim o zaman sizin anlayacaginiz dilden.

Arkadas senin gereksiz yorumlarin da ... asagi kasimpasa, oldu mu canim... hadi kus simdi ..

adami sinir ederler gece vakti..

TARKAN

[Bu mesaj Gulay tarafından 29 January 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]

kimse umursamamış abi
gereksiz tepki gostermişsin bosver
gereksiz tepkin sonucunda bu kişilerinde cevap hakkı dogabilir..
bu sebeple bu güzel sevincli forumda aptal tartışmalar çıkar..
Evli abrklı bir insan oldugunuz icin sizden bu tip bir tepki gelmesini anlıyamadım sanırım gününüz kötü geçti veya başka bişeye canınız sıkıldı bilmiyorum.
Neyse iyi oyunlar? yani yazılar felam işte bilmiyorum oyun oynuyormusunuz[signature][hline]Sne v'Knox,

Sosyal ağlarda paylaş

solede bi durum var simdi holo kasanlar icin soyluyorum
Holo grind e baslamis olanlarin FsCS acma sansi publish 6 ile devam ediyor
yani ister questle ister holo ile acabilceklermis ole duydum
fakat holoya baslamamis olanlar(holo kullanmak yetmiyor holo prof u masterlamak gerekiyor) publish 6 dan sonra prof masterliyarak jedi olamicaklarmis...

ekstradan bu quest olayinda 4 holo bitirmis ve silent prof unu arayan 5-33 prof masterlamis kisiler daha dogrusu masterladiginiz bitirdiginiz holocron olayina gore questlerde avantaj olcakmis sanirim oel bisey var tam anliyamadim acikcasi neyse kolay gelsin[signature][hline]Sne v'Knox,

Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler beyaznoc ve bu zorlu yolda sana ba$arilar.
Umarim istedigin seviyeye gelebilir,istedigin yolda yurursun..
Hayirli olsun.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
------------------------
Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse]

Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası Tarkanın tepkisine bende anlam veremedim. Sadece *boyu uzamışmı diye bakar* gibi bir mesaj gördüm ters algılanabilecek ama başa birşey yok.. Bunlarda zaten üstünde durulmaması gereken şeyler bence. Hepimizin seveni olduğu kadar sevmeyenide var bu oyunda. Türklükle falanda alakası yok bununda bence. Dünyanın her yerinde böyledir bu işler.

Tebrik ediyorum beyaznoc
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sl ile acmadim commando ile actim ilginc bi durumdu acikcasi
cunku ilk holoyu grenader yaptikdan bi saat sonra dusurmus ve commandoyu surrender etmistim

yeniden yarim kaldigim isi bitirdim ve acildi.

simdi tarkan konusunda
haklisin ne diyim ben buyuk bi heyecan ve sevincle burda bunu paylasirken bole bi cumle gormek insanin siniri bozuyo.

o yaziyi yazan arkadasim
ben o kadar ugrastikdan sonra acilan slot u bildirdigim de tebrikler demeyi cok goren kardes
"boyu uzamis mi diye bakar" yazdiginda asil ben merak ediyorum
senin boyun uzadimi bu lafi edince ???[signature][hline]Master Bio-Engineer
Master Creature handler
Master Marksman
Master Brawler
Master Entertainer
Master Medic
Master Scout
Master Gunfighter
Master Sharpshooter
Teras Kasi Master
Master Heavy Swordman