BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nihahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sen geçen sene de hazırlanmıyo muydun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 her sene yine yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 pauzuhauha offf makaraya bak ya pfff öss gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 heralde..12 senedir hazırlanıorm yoksa kim strese sokucak paticiktekileri :D ya geçen sene 318 yaptım olmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 öss kaldımı ya yogges mi ne geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben 325 yapmıştım daha sonra 2007 de say1 ea1 söz1 de türkiye de ilk 10,000 e girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abi her sene gircem maksat piçlik olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 zengin etme ya şu adamları 50 ytl verirsin en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sınava girip olay çıkarcam yada farklı şeyler denicem maksat olay yaratmak değil mi :D bi sne kopya çekmeyi denerim bi sene kavga ederim haha asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gidip sınıfın bütün kağıtları toplanırken bir anda hepsini yırtsan sınav iptal olur mu ki. aceleye 30 kağıt falan>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 haha harbi güzel olur haa bunu düşünmemiştim acaba nası olur azuhuahua afsdsfdasdfsd (tu)X( yaşasın kötülük hehe B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eğer benim salonda yaparsan dürüm ısmarlarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 olur ayarlarız :) bi şekil asdasd gazetelere manşet oluruz fenamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bütün sınav iptal olur sa ne dua ederler sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 öss yüzünden akli dengesini kaybeden gençler hakkında bir belgesel çekmek lazım (biz zamanında o konulu ingilizce bir oyun yapmıştık sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Öss sınavına giren genç akli dengesini kaybedip hocaya saldırdı..hocanın elindeki sınav kağıtlarını yırtıp yemeye başlayan öğrenci kalan kağıtları yakıp kül etti..20 yaşındaki S.S ''pişman değilim gene olsa gene yaparım''dedi. hahafdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 SON_SAVASCI said: bütün sınav iptal olur sa ne dua ederler sana :D hiç sanmıyorum, kendi adıma konuşursam hatta hiç hoş şeyler söylemezdim. össnin stresi ömürden ömür yiyen birşey. bir daha çekebileceğimi ben sanmıyordum geçen senenin sonunda. hala da sanmıyorum. öyle bir şey olsaydı ne olacağını kestiremiyorum ama hoş şeyler olmazdı, üniversite hayatım adına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya öss diye bi sistem neden getirirsin ki ? yurdum gencine yazık değil mi lan! haaa haaa cevap verrr cevap verr milli eğitim bakanı ? aranızda var mı ? edit: aboow kendimden korktum bi an ercik gibi konuştum zannetim asdasdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ÖSS olmasında üniversitedeki gençlere mi yazık olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 olum öss sınavı değişiyor, garip bi adı oluyormuş hatta högögös gibi:D her sene sınav olcakmış liseliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 2005 te 361 yaptım bu sene bidaha girecem. ilk 100e girmek planlarım arasında. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 keşke lisede olup öss ye hazırlanıyor olsaydım. o çektiğim işkence bile daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 öğrenci sıkıştırma sınavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar