Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

help mee acil

Llama

Öne çıkan mesajlar

core2 duo e4500 2.2.ghz 64bit işlemci
gigabyte ga-p35c-ds3 dddr2 dddr3 destekli ana bellek ayrıcıca dört çekirdek ve extrem desteği var bu kartın
2 gb ddr2 667 mhz pc2 5300 ram
samsung 500gb 16mb sata2 hardisk

bölye bi pc aldım dedim ve buna

Gigabyte Radeon HD2600XT 256MB DDR3 bi ekran kartı taktım
ilk yüklemeleri yaparken ilk resette hep açıla sornu yaptı elektirik alıyordu ama açılmyordu derken kapa aç kapa aç derken dravirleri yukledık şimdi bugun 4 saat çalıştı sorunsuz çok kez reset attım ama şimdi kapadım ve bi saat sonra açtım pc açılmıyor
neden kaynaklanıyor olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha açar mısın sorunu. "Açılmıyor" ile kastın ne? Açma tuşuna basıyorsun ve hiç bir şey olmuyor mu? Ses geliyor mu? Fanlar dönüyor mu? Nasıl açılmıyor yada nerde çıkıyor sorun?

Tahminimce parçalarından birinin (bazılarının) yerine düzgün oturmamış olmasından yada kabloların tam takılmamış olmasından olabilir. Ama daha detay olmadan başka bir tahmin yürütemem.
Sosyal ağlarda paylaş

power düğmesine basıyorsun
fanlar çalışıyor görüntü ekrana gelmiyor
sonra kaptıyorum sonra bi daha yapıyorum bakıyorum görüntü geliyor. bazende 2 3 kere kapatıp açmam gerekiyor görüntü mönütere gelsin diye..

ilk yükleme yaparkende her resstart attığında makina böyle olmuştu yine kapandı açılmıyordu ama sonra sorun gitti nerde ise bigün sorunsuz kullandım sonra açılmıyor 2 kere denedim şimdi bi daha denemedim
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kasayı açtım baktım tam temas etmeyen bişey varmı diye baktım işlemcinın fannın etrafındaki kaplolardan bi tanesi ana kartla işlemciyi sabitleyen zınbırtıyla arasında sıkışmış :S
sanırsam ondan olabilir şimdi test ediyorum yine makinayı bakalım yine sorunla karşılaşacakmıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartı yada monitör ile ilgili olabilir o zaman. Ekran kartı yerine oturmuş mu diye bakmışsındır, ama belki ekran kartının güç kablosu gözünden kaçmış olabilir. Onda da sorun yoksa başka bir ekran kartıyla dene derim. O da olmazsa sırtla bilgisayarı git Vatan'a bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...