Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Video Su küresi ile yerçemsiz ortamda çeşitli deneyler yapıyorlar. İkincisi çok enteresan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 böyle ilginç deneyler görsel şölen gibi oluyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 oha süper ya özellikle son durum ilginç ve bir o kadar hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 asprin süper ya, çook çok ilerde evimizin bir odasını yerçekimsiz ortam yapabilecek miyiz acaba ne efsane olurdu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oha; son olay hakkaten epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 başlığı düzelttim. benim en çok hoşuma giden su küresi içersindeki baloncukta dönen kürelerin birden kütlelerin bir kısmını transfer etmelerinden dolayı içeri doğru momentum kazanmaları oldu. gerçekten çok hoşmuş. gerçi kütle transferinin yönü diye birşey düşünmemiştim daha önce hiç, o takıldı bu noktada aklıma (zira yönü olan bir momentumun oluşması için yönü olan başka bir olay gerçekleşmesi lazım önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Su balonuyla daha ilginc bir deney; http://www.collegehumor.com/video:1803355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 van der waals eheh :D aklıma geldi niyeyse. su ondan bi arada duruyodu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kohezyondan dolayı bir arada duruyor bu da her zaman sadece van der waals demek değil, van deer walls genel bir özellik kohezyonun olması içinse aynı iki molekülün birbirini tutması lazım. van der walls herhangi iki molekül arasında gerçekleşebilecek bir çekim kuvveti. ama van der waalsda kohezyon sayılır çünkü aynı iki molekül arasında da çekim kuvvet yaratır. ama sadece van der walls çekimi suda gördüğümüz çok güçlü birbirini tutma özelliğini yaratmaz. suyun o özelliğe sahip olması bir moleküldeki oksijenin başka iki moleküldeki hidrojenle hidrojen bağı yapabilmesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu yerçekimsiz ortam neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Uzay istasyonu / mekiği / başka şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mirluin said: bu yerçekimsiz ortam neresi NASA'nın astronot eğitmek için kullandığı uçaklarda yüksek irtifaya geçtiğinde bazen 10 saniye kadar düşük yerçekimi etkisi oluşturabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yerçekimsiz ortamı nasıl elde edebiliyor peki bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 uçak yüksek irtifadan dalışa geçiyor, dalış tamamlanana kadar yerçekimsiz ortam oluşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 son sahne mükemmel o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 la o değilde yer çekimsiz ortamda boşalsan ne iyi olur tavana çalışırsın dsşlvkmdsşlkbsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 abi niye durdunuz ya ben gelince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gelmek derken konuya gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahahahahahah. mantık güzel mekan güzel ama düşünce yanlış malum çoğu insan kontrolünü o anda kaybeder ( ben kaybetmem) azına yüzüne filan. gece olunca diskoveride 18+ varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Naratörün ağzına vurmak istedim çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben de videoda beni rahatsız eden ne var acaba diye düşündüydüm demek adamın sesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Cons said: la o değilde yer çekimsiz ortamda boşalsan ne iyi olur tavana çalışırsın dsşlvkmdsşlkbsm şahsen ben yerçekimne karşı yarışmayı seviorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Finkel said: Cons said: la o değilde yer çekimsiz ortamda boşalsan ne iyi olur tavana çalışırsın dsşlvkmdsşlkbsm şahsen ben yerçekimne karşı yarışmayı seviorm ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar