Atoyo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Hakkaten yok ya! Wow oynadım onu oynadım bunu oynadım Nıcks.Açmıyor kardeşim AÇMIYOR! Daoc daki classlar, ırklar daha bi hoş geliyor.Wowdaki boş beleş 6 tane class yetmiyor insana.Özellikle Everquest gibi class bazında bi tarafı cıkarılmış bi oyundan sonra wow çok pasif geliyor bana.Daoc ama en güzeli.Gerçekten bu oyunda bişeyler var, insanı feci derecede bağlıyor.Bende oynamaya karar verdim.Haftada belki 8 9 saat oynicam ama değer 12$ vermeye.ZAten wowada veriyorduk : P Wow sucka ya.Daoc gibisi varmı? Şimdi Eu serverlarındaki arkadaşları bi yoklayalım bu topic altında haftaya sanırım başlamış olurum oyuna.Malum askeriz, haftada 1 kere internet kafeye gitme şansımız oluyor. Şimdiden teşekkürler. (not : Midgard olmasında neresi olursa olsun : D oynadığınız realmlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eu daoc yok artk usa var en kral player orda =) euda player sayısı prime time 50 60 oldu usa da player sorunu yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 US de hayat var eu bitik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Vay ANASINI YA? Hakkatende öyleymiş... Neyse US/KAY Olabilir.Eski Türk guildi "The-Hun" Hala yaşıyormudur orda bilmem ama KAY hep çekici geldi bana : )MErlin felanda gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 The Hun die bisi kalmadı bıldıgım kadarıyla ordan bi kac kisi var bizle oynayan Merlindeyiz her realmda karekter var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 DAOC benim ilk hayalimdi... Malum bundan 8 yıl önce bir UO vardı bir daoc bir SWG bilinen onlinelar.. Biz uo takılıyorduk ama ne pc miz ne dial up bağlantımız kaldırmaz diye başlayamıyorduk DAOC a.. Şu an wow oynuyorum ama hakikaten hala aklımın bir köşesinde hep daoc var. Şu trial ı oynıyalım bari... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 daoc yönetir..keşke us ve alman serverları dışındakiler de dolu olsa hala excalibur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 us server dolu derken? hepsini birleştirmişler 300 kişi var. yarısı buffbot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o kadar az kişi mi oynuo daoc u? vah yavrularım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bilmiyorum ki ben avalon oynuorum kimi görsem us dolu us dolu diyo..avanlonda cumartesileri 1.800ü falan buluyo adam sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şu vanilya serverı açsalar, primetime 2k oyuncu olsa oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 classic server açıcaklardı bi ara yapıcaklar mı hala öyle bişey? eski battleground lar falan olucak diye duymuştum htta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 onu diyorum işte vanilya server diye. sadece shrouded isles exp i olacakmış. maraduer yok bainshee yok whorelock yok, new frontiers yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 alb ftw..mins imi kasıp dd lerimle kill çalmaya devam edicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hala daoc dio. davul çal davul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Minstrel da var davul. Bazen hala o melodi rüyalarıma giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla hiç bir oyun açmıyor daoc gibi cs oynuyorum o bile onun zevkini vermiyor ahh ulan az yapmadk fg vs 3fg ne zevkli oluyordu vent de bağırışlar flm :) bendede olsa tekrar başlama gucu başlarımda geçti artık excal/hib den selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bir daha hiç bir oyunda pbaoe bombing olmayacak =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ekmek said: whorelock. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Herkesin zevkleri farklı ve DAoC gerçekten gayet güzeldi zamanında, ben de oynadım senelerce, WoW çıkıp da geçmek zorunda kaldığımda da üzülmüştüm resmen.. ama WoW daha "iyi" bir MMORPG şu anda. Daha çok sevmek/beğenmekle daha iyi olmak kavramlarını birbirine karıştırıp başka insanların zevklerine de hakaret etmeyin lütfen. Zamanında geri dönmeyi denedim ama interface her zamanki gibi işkenceydi, kaldığı yerden devam. Bir yerden sonra zaten oynayacak oyuncu yoktu, PatiUO daha kalabalıktır heralde :) Mythic bu kadar "elit" bir firma olmayıp biraz daha oyuncusuyla ilgilense, isteklerini dinlese, biraz daha rahat bir interface yapsa bu kadar silinip gitmezlerdi, ama hep çok yavaş ve burunlarının dikine hareket ettiler malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Baggio said: ama WoW daha "iyi" bir MMORPG şu anda. Daha çok sevmek/beğenmekle daha iyi olmak kavramlarını birbirine karıştırıp başka insanların zevklerine de hakaret etmeyin lütfen. sdfsdfsdf daha "iyi" ?? hadi ordan ya.. daha neler. ziplayip durun siz.. arabirimleri cocuk oyuncagi diye wow mi daha iyi yani? grafik bakimindan evet solladi daoc u.. baska ? ha tabi bide elfler takla atabiliyor. ayrica tabi bayrak kapmacaya hakeret etmek ayip bisi. yapma etme ya.. WoW on yil kassin ondan sonra gelsin DAoC un yanina. Zevk meselesi dedigin WoW oynamak. MMORPG dedigin ise DAOC.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 said: Daha çok sevmek/beğenmekle daha iyi olmak kavramlarını birbirine karıştırıp başka insanların zevklerine de hakaret etmeyin lütfen kendi cümlende de karıştırdığın gibi bu bir zevk olayıdır. Kimisine göre wow iğrençken daoc dünyanın en iyi oyunlarından biri olabilir. en basitinden bence wow un pvp si çok kötü e ben pve den nefret ediyorum gidip boss kasmak bana hiçbi haz aldırmıyo oyundan. o zaman da daoc çok daha iyi bi oyun oluyo bana göre. mmo konusu tamamen oyuncuya kalmış bir şey her oyunun farklı bir kitlesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Quibble said: ziplayip durun siz Şu üslupla ben bişey tartışmam yanlız, devam ediceksek biraz daha olgun yorumlar yapın lütfen :) İkisini de oynamıyorum ben birkaç aydır, bilginiz olsun. Direk saldırıya geçmişsiniz WoW'u temsil ediyorum gibi. İnterface "çocuk oyuncağı" demek iyi demek değil, interface de sadece hotbar ve unitframe demek değil. Genel kolaylık, akıcılık vs. benim bahsettiğim. Ama mesela en basitinden bir kamerayı döndürmek için bilmemkaç tuşa birden basmak ve bu süre zarfında karakterin kontrolünün neredeyse imkansızlaşması da yetenek meselesi değil, gereksiz işkence sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hehe kusura bakma kin besliyorum, o kadar hevesle aldiktan sonra Blizzardin hayal kirikligina ugratmasi cok koydu :P Yaram var gocunuyorum :P Baggio said: İnterface "çocuk oyuncağı" demek iyi demek değil, interface de sadece hotbar ve unitframe demek değil. Genel kolaylık, akıcılık vs. benim bahsettiğim. Ama mesela en basitinden bir kamerayı döndürmek için bilmemkaç tuşa birden basmak ve bu süre zarfında karakterin kontrolünün neredeyse imkansızlaşması da yetenek meselesi değil, gereksiz işkence sadece. Opsiyonal mouse control yada num lock auto move secenekleri ile iskence dedigin seyler yetenek meselesi haline donusuyor bence. Tabi bunun yaninda sunulan Face, Stick macrolarida yemek yerken aksiyona girmene el veriyor. Karisik mi ? Evet bence karisik, hemde cok. Ama ne iskence ne de kotu.Ozellikle kiyaslanilan oyun wow oluyorsa. WoW bence niye kotu? Cunku ayni buyuk araba sirketleri gibi ne yapsak satar mantigiyla cikti oyun.Gelistirmeleri 1.5-2 yil aldi. Ondada calinti ozellikler kullanildi. Kalite dusuk tutuldu "elit" olunamadi. Soz konusu olan firma Blizzard oldugunu dusunulurse bence Mythicden calmasi gereken tek sey Elitlikti. Haklisin Mythic "elit" lik sinirini asti ama Blizzard o noktayi goremedi bile WoWda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ayrica oyuncu kitleside hicbir zaman DAOCdaki kaliteyi yakalayamadi.. Buda oyun icinde aldigin zevki cok etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar