Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC Xtreme menu

Voys

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Bugün yedik, 9.5 değil de 10.5 olmuş direk KFC'nin bir kendi şubesinde.

Yalnız yemez olaydım, ne kadar gereksiz ve abartılarak resmedilmiş bir menüymüş. Büyük olduğuna bakmayın big king XXL bunun iki katı fazla doyuruyor. (büyük olduğuna bakmayın derken resimde büyük, yoksa küçük, satan eleman dedi zaten, 2 tane alacaktık, o kadar büyük değil o küçük bir menü o dedi.)

Ayrıca gıcık oldum, tavukları kemikliymiş. Kemikli tavuk yiyecek olsam mangal yapardım. Fast food alıyoruz kemikli tavuk çıkıyor ne iş yahu.

Hamburgerinde meymenet yok, gözlerinizi kapattırıp yedirseler ne olduğunu anlayamazsınız. Anca bakınca anlaşılıyor işte yuvarlak filan.

Patatesi de big king XXL ile gelen patatesin 1/3'ü kadar.

Yanında salata verdiler minicik. Salatanın lahana salatası olduğunu da vurgulamak isterim.

Van minit. Bir daha da yemem.
Sosyal ağlarda paylaş

lol baya yalan konusuyon he.
kucuk mucuk değil menu. icerigi oldugu gibi yazılmıs iste ilk sayfada.

3 tane kemikli kanat
6 tane nugget
1 tane tavuk burger
1 patetes
1 salata gibi bişey
1 de icecek

bu menuyle doymayıp xxl ile doyuyosan o mide olarak değil psikolojik olarak doymadır herelde. ya da gazlı icecek iciyosan ondan da olabilir hayvanat kadar.

kemikli tavuk fast foodda neden olmasın ayrıca. cıtır cıtır yiyosun mis gibi. ayrıyetten beyaz et yani, kızartılmıs olsa da hamburgerden daha saglıklı en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

lol baya yalan konusuyon he.
kucuk mucuk değil menu. icerigi oldugu gibi yazılmıs iste ilk sayfada.

3 tane kemikli kanat
6 tane nugget
1 tane tavuk burger
1 patetes
1 salata gibi bişey
1 de icecek

bu menuyle doymayıp xxl ile doyuyosan o mide olarak değil psikolojik olarak doymadır herelde. ya da gazlı icecek iciyosan ondan da olabilir hayvanat kadar.

kemikli tavuk fast foodda neden olmasın ayrıca. cıtır cıtır yiyosun mis gibi. ayrıyetten beyaz et yani, kızartılmıs olsa da hamburgerden daha saglıklı en azından.

Ne yalan konuşacam babam sanki burger kingin sahibi de diğer firmaları kötülüyorum. Sevmedim işte, elbet birleri sevecek, ama ben sevmedim.

Ayrıca bence küçük, 16 nugget 14 kemikli tavuk koysalar anca bişe eder o. Zaten nugget kutusu filan sigara paketi kadar, küçücük küçücük koyuyolar. Tırnağım kadar nugget çıktı bitane.

Burger kingin elbet kolasının doyurmasında etkisi var ama sadece xxl burgeri 3 tane kfc burgerine bedeldir. 6'lı chicken alsanız burgerden 6 nugget + 3 kemikli tavuk butuna bedel kfc'nin be.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

Bugün yedik, 9.5 değil de 10.5 olmuş direk KFC'nin bir kendi şubesinde.

Yalnız yemez olaydım, ne kadar gereksiz ve abartılarak resmedilmiş bir menüymüş. Büyük olduğuna bakmayın big king XXL bunun iki katı fazla doyuruyor. (büyük olduğuna bakmayın derken resimde büyük, yoksa küçük, satan eleman dedi zaten, 2 tane alacaktık, o kadar büyük değil o küçük bir menü o dedi.)

Ayrıca gıcık oldum, tavukları kemikliymiş. Kemikli tavuk yiyecek olsam mangal yapardım. Fast food alıyoruz kemikli tavuk çıkıyor ne iş yahu.

Hamburgerinde meymenet yok, gözlerinizi kapattırıp yedirseler ne olduğunu anlayamazsınız. Anca bakınca anlaşılıyor işte yuvarlak filan.

Patatesi de big king XXL ile gelen patatesin 1/3'ü kadar.

Yanında salata verdiler minicik. Salatanın lahana salatası olduğunu da vurgulamak isterim.

Van minit. Bir daha da yemem.

İmzamı atıyorum altına, ama bigking XXL yerine double whooper tercih ederim ve yine KFC nin bu menüsüne göre daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...