elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benim hiç bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cons said: but+gravy>all pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sus sarhoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 diyene bak ak parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 menü güzel, arada yenilebilir ancak: inek > kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Acılı inek kanadı olsa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bugün yedik, 9.5 değil de 10.5 olmuş direk KFC'nin bir kendi şubesinde. Yalnız yemez olaydım, ne kadar gereksiz ve abartılarak resmedilmiş bir menüymüş. Büyük olduğuna bakmayın big king XXL bunun iki katı fazla doyuruyor. (büyük olduğuna bakmayın derken resimde büyük, yoksa küçük, satan eleman dedi zaten, 2 tane alacaktık, o kadar büyük değil o küçük bir menü o dedi.) Ayrıca gıcık oldum, tavukları kemikliymiş. Kemikli tavuk yiyecek olsam mangal yapardım. Fast food alıyoruz kemikli tavuk çıkıyor ne iş yahu. Hamburgerinde meymenet yok, gözlerinizi kapattırıp yedirseler ne olduğunu anlayamazsınız. Anca bakınca anlaşılıyor işte yuvarlak filan. Patatesi de big king XXL ile gelen patatesin 1/3'ü kadar. Yanında salata verdiler minicik. Salatanın lahana salatası olduğunu da vurgulamak isterim. Van minit. Bir daha da yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nba tshirtü aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben aldım et-shirt heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 lol baya yalan konusuyon he. kucuk mucuk değil menu. icerigi oldugu gibi yazılmıs iste ilk sayfada. 3 tane kemikli kanat 6 tane nugget 1 tane tavuk burger 1 patetes 1 salata gibi bişey 1 de icecek bu menuyle doymayıp xxl ile doyuyosan o mide olarak değil psikolojik olarak doymadır herelde. ya da gazlı icecek iciyosan ondan da olabilir hayvanat kadar. kemikli tavuk fast foodda neden olmasın ayrıca. cıtır cıtır yiyosun mis gibi. ayrıyetten beyaz et yani, kızartılmıs olsa da hamburgerden daha saglıklı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 50 mi 75 mi kuruşuna kıy patatesine bi büyük boy al buraya yazacağına lan zaten yıl oldu hiç yemeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tshirtün giyeri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 toggie said: lol baya yalan konusuyon he. kucuk mucuk değil menu. icerigi oldugu gibi yazılmıs iste ilk sayfada. 3 tane kemikli kanat 6 tane nugget 1 tane tavuk burger 1 patetes 1 salata gibi bişey 1 de icecek bu menuyle doymayıp xxl ile doyuyosan o mide olarak değil psikolojik olarak doymadır herelde. ya da gazlı icecek iciyosan ondan da olabilir hayvanat kadar. kemikli tavuk fast foodda neden olmasın ayrıca. cıtır cıtır yiyosun mis gibi. ayrıyetten beyaz et yani, kızartılmıs olsa da hamburgerden daha saglıklı en azından. Ne yalan konuşacam babam sanki burger kingin sahibi de diğer firmaları kötülüyorum. Sevmedim işte, elbet birleri sevecek, ama ben sevmedim. Ayrıca bence küçük, 16 nugget 14 kemikli tavuk koysalar anca bişe eder o. Zaten nugget kutusu filan sigara paketi kadar, küçücük küçücük koyuyolar. Tırnağım kadar nugget çıktı bitane. Burger kingin elbet kolasının doyurmasında etkisi var ama sadece xxl burgeri 3 tane kfc burgerine bedeldir. 6'lı chicken alsanız burgerden 6 nugget + 3 kemikli tavuk butuna bedel kfc'nin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 alalah bana hic rastgelmedi oyle tırnak kadar nuggetlar falan. sen bence xxxxxxl boyutlarında bi adamsın burger king de doyurmuyodur seni hadi itiraf et!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok yau doyuyom ama 1 saatlik oluyo :p son zamanlarda iştahım çok açıldı walla kesmek lazım şunu, millet bi simitle doyuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu varken herşey yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 selam http://www.resimhayattir.com/data/media/11/frn_poetinde_tavuk2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 xtreme candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 fede said: selam http://www.resimhayattir.com/data/media/11/frn_poetinde_tavuk2.jpg http://forum.paticik.com/thumbnails/4a2/0e4/1a3/bff/48b/f93/354/643/f19/bcd/f4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 soran ya da söyleyen oldu mu bilmiyorum ama, sadece tr için mi geçerli bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gecerli gecerli yoksa 9.5 ytle satilmiyor baska ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 forgiver said: tshirtün giyeri var mı giydim ben 1-2 kez fena değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Brigand said: Bugün yedik, 9.5 değil de 10.5 olmuş direk KFC'nin bir kendi şubesinde. Yalnız yemez olaydım, ne kadar gereksiz ve abartılarak resmedilmiş bir menüymüş. Büyük olduğuna bakmayın big king XXL bunun iki katı fazla doyuruyor. (büyük olduğuna bakmayın derken resimde büyük, yoksa küçük, satan eleman dedi zaten, 2 tane alacaktık, o kadar büyük değil o küçük bir menü o dedi.) Ayrıca gıcık oldum, tavukları kemikliymiş. Kemikli tavuk yiyecek olsam mangal yapardım. Fast food alıyoruz kemikli tavuk çıkıyor ne iş yahu. Hamburgerinde meymenet yok, gözlerinizi kapattırıp yedirseler ne olduğunu anlayamazsınız. Anca bakınca anlaşılıyor işte yuvarlak filan. Patatesi de big king XXL ile gelen patatesin 1/3'ü kadar. Yanında salata verdiler minicik. Salatanın lahana salatası olduğunu da vurgulamak isterim. Van minit. Bir daha da yemem. İmzamı atıyorum altına, ama bigking XXL yerine double whooper tercih ederim ve yine KFC nin bu menüsüne göre daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mille said: gecerli gecerli yoksa 9.5 ytle satilmiyor baska ulkede dostum sen amerikadayken biz tlye geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nasıl yiyosunuz böyle şeyler devamlı ben anlıyamıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar