MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 fizban alan yetkilisi olarak iyi konuşmadın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İlk maçta Sivas'ı yenmiştik Sami Yen'de 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yetkili böyle konuşursa millet burda birbirini yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 fizban cok hizli bi edit mi yaptin naptin ? ben anlamadim ne dedi adam simdi ?:) edit: tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin deeer, kasimpasa tarafindan tecavuz edilmis galatasarayli d.tumu alir bi zevk sigarasi yakarim ben arkadas. kim ne derse diyebilir :) hadin herkeze iyi geceler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mod olma sevdası...Bırakkk,sönsünnnn.(Ajan köpeklerden bir sahne.Nedense yazasım geldi.Ssdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 MrLevie said: fizban alan yetkilisi olarak iyi konuşmadın bence.efem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 senin karşı tarafı tahrik edecek sözlerden kaçınman gerekmiyor mu? edit: said: haftaya beşiktaş yenerse galatasaray'ı, fener ve sivas da maçları kazanırsa gs 4. olabiliyor mu 2. averajdan ? bu laf gs li olarak hoşuma gitmedi söylemeye çalıştığım o. yoksa kimseye işini öğretecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Adam skoru tahmin ettiği için saygısını belirtmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gs 4. diyerek hakaret değil iltifat etmiş,bu mağlubiyetten sonra 4.lük bile fazla. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hebele ? onun nesi tahrik ki anlamadım ? soru sordum. eğer bu tahrikse hçbir şey yazılamaz futbol forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gs'ye 4. demek hakaret fln değil ama burda oluşacak sataşma ve saçma polemikler için bi start fişeği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 edit:Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 adam göya edit etmiş küfürlü ona dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 neyse... yani sinirlendirici bir laf olmuş fizban. söyliyim ben. sonuçta geçen dönem fb dışında kimseye yenilmediğimizi düşünürsek, orada yazdığın takımları yenme olasılığımız yüksek. kasımpaşanın şanslı bir golle yenmesi bir ölçüt olamaz. gs 5 eksikle oynamış yeni gelenlerin hiçbiri birbirini tanımıyor. bu bir ölçüt değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Başın öne eğilmesin, Aldırmagönül aldırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ölçüt olarak levekusen i alma, feneri alma kasımpaşayı alma göztepe var bizim amatörde oynuo o nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 g.saray büyük bi çöküşün içine girmiş ve kongre öncesi bu çöküş çok tehlikeli 10 içinde koştuğu üç kulvarda da havlu atabilir ki birinde çoktan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 edit: neyse milleti sinirlendirmeyelim. hemen gaza gelen arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 pendikte 2 haftadır yeniyo yükselme grubunda inşallah çıkarlar tff 1.lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 al işte hem yenil hem konuş. 1 hafta içinde 3 kupadan gg olcak takımın böyle konuşması garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Çıkar inşallah Fener'den sende 6 puan alırlar garanti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gs daha kendine gelemez , kasımpaşa ilk defa 3 puanı bir arada gördü herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 süper lige değil 1. lige çıkacaklar tabi çıkabilirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yahu galatasaraylı arkadaşlarım bir sakin olun. daha takımın 1. sezonu bitmedi. 5 eksikle çıkmışız maça. 5'i de takımın bel kemiği. koca ligde 2 yenilgimiz var. hala lideriz. tamam kötüye giden birşeyler var. ama bir sakin olup görmek gerek neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar