Aidoness Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaşlar Zorm dll 0.0.1.0 bende -9 hatasi veriyo acaba nedeni tam olarak nedir ve nasil asabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bi makinanı resetle[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 işletim sistemin windows98 sanırım? nt veya xp olması gerekiyo ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 winserver2000 de çalışıyormu ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hepsinde çalışır 2 dane fix dllsi var eklenti olrak olnları eklersen 98de çalışır WindowsServer2000 de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şu ek dll lerden haberim yok link atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 benimde haberim yok link atarsan iyi olur yada adlarını söylersen de makbule geçer[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Evt Forumun Adını Zorm.Dll resmi forumlarına çevirioz :) Yeter kaçıncı zorm.dll bu of sticky yapalım birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 arthur her yere bişeyler yazmak zorundamısın ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Sen hesap sormak zorundamısın ki ayrıca senin hesap sormaya ne hakkın ben açıkça belirttim ki aynı konunun sürekli açılmasından sıkıldım. Paticiği gün boyu takip ediyorum. Daha seviyeli olmanı temenni eder Saygılarımı iletirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sana ben hesap sormadımki sadece her yere gerekli gereksiz bir çok yazı yazışından rahatsız olduğumu belirtmek istemiştim ama sen kalkıp bana seviyesiz diyorsun bu da senin seviyeni ortaya koyuyor. saygılar mış[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner [Bu mesaj Larethian tarafından 29 January 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 http://www.ultimatr.com/sozluk/msgoster.php?hede=181123 [Bu mesaj Q-Mix tarafından 29 January 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Türkçe konuştuğumu sanıyorum daha seviyeli olmanı temenni etmem sana seviyesizsin terbiyesizsin gibi bir şey demek değil ayrıyetten gereksiz bir şey yazmadım herkes burada kurallar içinde fikrini belirtmekte serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ......[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner [Bu mesaj Larethian tarafından 29 January 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Larethian, hırsızlık ile laf atmak aynı şeylerdir, ikisindede bir gün birisi kapını çalabilir ? [Bu mesaj canerg tarafından 30 January 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Arthur + 1 Zorm Dll Bundan Önce Gördüğüm Kadarıyla Baya Forumlarda Güncel Tutuldu Yetkililer Bunu FAQ Bölümüne Atarsa Bence Sorun Giderilmiş Olur .[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 +1[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya burda kimin seviyeli kimin seviyesiz oldugu gayet acik.tartısmaya ne gerek var yanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: canerg, 30 January 2004 03:02 tarihinde demiş ki: Larethian, hırsızlık ile laf atmak aynı şeylerdir, ikisindede bir gün birisi kapını çalabilir ? [Bu mesaj canerg tarafından 30 January 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] nedemek istediğini anlayamadım daha açık konuşurmusun ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 i understand why dont you understand ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar